Güzel bir yüzün olduğu için burun o kadar ön plana çıkmıyor ama evet kemerli ve ucu düşük bir burun. Yalnız estetik olmak istiyorsan doktorunu çok iyi seç. Kafanda ne istediğini iyi belirle, doktorların daha önceki işlerini araştır ve istediğini sorunsuz yapabilecek doktora git.Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Teşekkür ederim :) Bundan birkaç sene önce ameliyattan korkuyordum fakat şuan öyle bi psikolojideyimki doktor araştırmaya başladım bile.. Kafama takılan şey çevremdekilerin bana sürekli abartiyorsun demeleriydi.Güzel bir yüzün olduğu için burun o kadar ön plana çıkmıyor ama evet kemerli ve ucu düşük bir burun. Yalnız estetik olmak istiyorsan doktorunu çok iyi seç. Kafanda ne istediğini iyi belirle, doktorların daha önceki işlerini araştır ve istediğini sorunsuz yapabilecek doktora git.
Güzeller güzeli ifadeniMerhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Teşekkür ederim güzel yorumun için :) evet dediğin gibi ufak bir müdahale yaptırıp doğal bir görüntü yakalamak çok önemli.. Çok minik estetik yapıldığı belli bir burun hoş durmuyor hiç yakışmıyor kimseye. Ben bu estetik işini eskiden korkuyorm diye hiç cesaret edip dile getirmezdim. Fakat bu benim özgüvenimi bile düşürüyor ne yazıkki...
Teşekkür ederim.. yaptırırsam süreci burada mutlaka paylaşıcammBurnunu yaptirinca daha da guzel olacaksin eminim..
Sevinirim burada fikir alisverisi iyi oluyor. 19 subatta da ben olucam.Teşekkür ederim.. yaptırırsam süreci burada mutlaka paylaşıcamm
hSevinirim burada fikir alisverisi iyi oluyor. 19 subatta da ben olucam.
Estetik amacli uzun zamandir istiyordum. Babaanne olmadan yaptirayim dedim :))h
Aynen öyle :) hadi bakalım senden de süreci bekliyorum :) Sağlık sorunu mu vardı yoksa estetik mi olacaksın
Sevindim senin adına:) umarım herşey istediğin gibi olur:)Estetik amacli uzun zamandir istiyordum. Babaanne olmadan yaptirayim dedim :))
Tsk ederim. Seninde gonlunce olsun.Sevindim senin adına:) umarım herşey istediğin gibi olur:)
Ne güzel söylemişsin aynı benim ameliyattan önceki düşüncelerim. Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Tek farkım buralardaki olumsuz düşünceleri duymamış olmam. Doktora da çok ufak düzeltmeler istediğimi söyledim. Fakat sonuç çok işlem yapılmış ve o karakteristik güzel burnumun yerinde doktorun verdiği tuhaf estetikli görünüm var. Kafamı dağlara taşlara vursam da burnumu değiştiremiyorum.Güzeller güzeli ifadeni
Değiştirme pişman olanları oku bence çok hoşsun karekteristik burnun var her kalkık Burun her yüze gitmez ve güzellik kriteri değildir bana göre bende yıllarca araştırıp sonra vaz geçtim devamlı söğlüyorum benim güzellik anlayışım farklı bu yüzden gine yaptırmaya karar verirsem ufak müdahale yaptırırım sende illa yaptıracaksan öğle düşün
Tekrar tekrar söylüyorum. Orjinalliğinizi bozup çakma burunla yaşamayın.Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Bir yanım yaptır kurtul diyor cunku psikolojikmen yiprandimTekrar tekrar söylüyorum. Orjinalliğinizi bozup çakma burunla yaşamayın.
Ben de senin gibi yaptırayım bitsin gitsin dedim. Şimdi intihar düşünecek durumlara geldim.ayrıca istediğim seninki gibi düzgün bi burundu.çünkü + biraz deformasyonlar vardı. Bi de içerde kemik ve etler. Keşke onları da yaptırmasaydım diyorum.Bir yanım yaptır kurtul diyor cunku psikolojikmen yiprandimbir yanımda korkuyor çakma bir burun ortaya çıkar diye. Sanırım bu biraz şans meselesi
Arkadaşım benim de ameliyat sonucum istediğim gibi olmadı ve hoşlanmadığım bir burun yapıldı ama bu dünyanın sonu, intihar nedeni vs asla olamaz. Düzelttirebilirsem düzelttireceğim yoksa düzgün nefes aldığım sürece daha çok önem vereceğim bir konu değil.Ben de senin gibi yaptırayım bitsin gitsin dedim. Şimdi intihar düşünecek durumlara geldim.ayrıca istediğim seninki gibi düzgün bi burundu.çünkü + biraz deformasyonlar vardı. Bi de içerde kemik ve etler. Keşke onları da yaptırmasaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?