- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Aamaaaan. Herkesin dediğine göre yaşasaydik. Sen de onlarinkine küçük de olsun bitsin. Mis gibi göğüslerim var sizinki içine kaçmış deo ağrıyı çekmeni gerektirecek durum yok sen büyütüyorsun diyor ama annem yengelerimde küçük göğüslü onlar da büyük derler
Ya benim büyük değildi valla tam idealdi dolgun güzeldi doğum sonrası bi süt doldu kocaman oldu bi de sarktı şuan emzirme dönemindeyim hala resmen inek gibi geziyorum ortadaMerhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
allah aşkına ablasına ne. Cok sinirlendim okuyunca ona ne yani gögüslerinin büyüklüğünden. Bir de bunun lafını mı yapmış seviyesiz.80c canım( ama bakıyorum 80c sütyenlere çok büyükler hiç kullanmadım kullanmadım büyük geldiler
Nişanlım İstemiyor evlenmeden ben ameliyat olsam diyorum çünkü evlenince izin vermeyecek
Kıyafet bakmıştık ablasıyla ablası göğüslerin büyükmüş o yüzden bir beden büyük giy hep dedi arkamdan söylenmiş de bu yüzden çok daha fazla taktım kafaya
bana söyledi orta satış temsilcisine söylediallah aşkına ablasına ne. Cok sinirlendim okuyunca ona ne yani gögüslerinin büyüklüğünden. Bir de bunun lafını mı yapmış seviyesiz.
duyuru yapsaymış oldu olacakbana söyledi orta satış temsilcisine söyledi
yetmedi arkamdan kardeşlerine söylemiş
Bi ben mi takıntı yapıyorum anlamadımBen de 157 yim 80C kullanıyorum. Güzel bence.
duyuru yapsaymış oldu olacakbelki kendinde yoktur kıskanmıştır :)
eğer kendin rahatsız oluyorsan yaptır tabi. Bir arkadasım da sırt ağrısı olmuştu mesela çocukta getirince emzirme döneminde daha zor olmuştu ama eşi seviyordu olmadı henüz ameliyat.
Sağlık açısından problem yoksa büyük göğüs güzel bencekeske benimde olsaydı biraz
birde küçültme biraz zor oluyomuş sanırım. Çok fazla dikiş oluyormuş.
Ben meme küçültme ameliyatı geçirenlerdenim.. Boyum 173 kilom 55 ken göğüs altı ölçüm 70, üst ölçüm 98 di sütyen ölçüm 70 FF ydi (Türkiyede yok) .y ani sen büyük meme görmemişsin diyorum ben sana.. Yıllarca yük taşıdım resmen boyun bölgemde kambur oluştu omuzlarım çöktü.. eski nişanlım istemediği için ameliyat olmadım. kendisiyle evlenip boşandıktan sonra 30 yaşımda ameliyat oldum.. Ve tek göğsümden 450 tekinden 750 gr doku çıkartıldı ve 75 C boyutunda harika göğüslere kavuştum.. Bu ameliyatı yapmadan önce doktorum sormuştu kilo alıp verecek misin diye hayır demiştim.. Çünkü kiloyla meme boyutu çok değişir bana küçültme yaptırıp sonra zayıfladıktan sonra tekrar büyütmeye gelen çok fazla hastam var demişti aklında olsun.. Ben şu an 60 kiloyum o günden bu güne 5 kilo kadar aldım ama meme boyutumda büyük bi değişiklik olmadı hala aynı ölçüdeyim (belki boyumla alakalıdır bilmiyorum). Kilo vermeden bu ameliyatı yaptırmanı önermiyorum.
cevap verseydiniz ya laflara bak. Sanki göğüs boyutu insanın elinde birşey ayrıca kime göre neye göre kadın 36 mıymış.kıskanmamıştır kız dediğin 36 beden olmalıymış o 36ymış ben göğüs yüzünden 40 a yol almışım
düğün alışverişine gelicek yine konuşursa bu sefer bende konuşucam
cevap verseydiniz ya laflara bak. Sanki göğüs boyutu insanın elinde birşey ayrıca kime göre neye göre kadın 36 olmalıymış.
Ya gerçekten ne kötü niyetli insanlar var. Yandınız
cevap verseydiniz ya laflara bak. Sanki göğüs boyutu insanın elinde birşey ayrıca kime göre neye göre kadın 36 mıymış.
Ya gerçekten ne kötü niyetli insanlar var. Yandınız
kilo ver sonra durumuna bak ben kilo verince göğüslerim küçülüyor amaMerhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
sinsilikten almıyordur canım okendisi 36 beden annemle aynı yaşta sayılır 40lı yaşlarda ama yapısal bişi o bazı insanlar yer almaz oda onlardan
sinsilikten almıyordur canım o
ama bence cevabını ver şimdiden bu şekilde konuşursa ileride çok çekersin.
Valla ben 3. Çocuğum olursa ilerde ondan sonra bu ameliyatı olurum şimdi sarkması ayrı dert çatlaması büyümesi ayrı dert önce cocuklari buyuteyim sonra kısmetse silikon ve toplattirma düşünüyorum
emzirmede sıkıntı yaşayan da var yaşamayan da var
hamilelik döneminden korkuyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?