Şimdi aramızda iki yaş var arkadaşım. Ben bekarım ama okuyunca ilişkimden de yola çıkarak yorum yapmak istedim.
Sen yeni evli olarak tüm ilginin içten içe sende olmasını istiyorsun. Belki sen bile farkında olmadan yapıyorsun bunu :) Ama erkekler bizler gibi değil hele ki aranızda bu kadar yaş farkı varken, senin gibi sadece duygusal düşünmesi zor biraz.
Erkekler evlilikten neden korkar hep özgürlükleri ellerinden gidecek diye ve ya büyük bir çoğunlukla böyle diyelim. Sen tam olarak bu korktuğu şeyi yapıyorsun ona. Kardeşiyle bi'şey konuşması senden gizlemek olmaz. Çünkü belki de kardeşinin özeli sen onun sadece yengesisin, senin bilmeni istemezse kırılma. Çünkü yıpranan sen olursun.
Erkekler dırdırdan çok, düzenli bir hayat, tatlı dil ve düzenli bir cinsel hayat için evleniyorlar çevremde gördüğüm kadarıyla tabii. Kaldı ki 36 yaşında bir adam her şeyden doymuş durumda olduğu için artık huzur istiyordur yaş itibariyle, sen onu kısıtladıkça (o kim, bu kim) diye istem dışı seni teper, uzaklaşır, kendine nefes almalık yer açar.
Eşin artık doldu mu bilmiyorum ama fevri davranıyor en azından hemen ailelerinize yansıtıp, onları üzmemeniz gerekir. Eminim ki seni arabadan indirmesi babanın çok ağrına gitmiştir. Ama baban o an tepki koymadığına göre o da sanırım sende de hata olduğunun farkında. Anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum yanlış anlamış da olabilirim, üzmek istemem. Lütfen yanlış anlama.
Bence bundan sonrasında biraz serbest bırak eşini, sürekli ilgiyi kendine çekmeye çalışma kendine vakit ayır biraz o isteyerek gelsin sana, sen kırılıp, bozulacaksın diye göstermelik değil
Bırak işine gitsin, kardeşiyle de buluşsun. Sen gitme zaten görüşmeleri bitince geleceği yer senin yanın. Sen kapıyı gülümseyerek aç ki sana daha çok hayran olsun, oflayak eve gelmesindense. Tez zamanda yoluna girer umarım.