Psikolojim bozuldu

Canim alinma ama esin 36 yasinda fakat malesef 5 yasindaki cocuktan farki yok anlattigina göre!!!

Cok ayip seni ailenin yaninda arabadan indirmek,ve hele birde babana bu öyle olmaz bosaniriz diyor,birde ayriyeten sonra telefon acip diyor anlasamiyoruz.

Bence al karsina acik acik konus ve sakin bir sekilde tabi.

Birde benden tavsiye,cocuk yapmak icin iyi düsün eger varsa böyle bir fikir bu aralar.

Bence ayrı kalmanızdan ziyade biraz davrandığınızın tam tersini davranmaya çalışın bakalım sonuçları ne olacak..
Eğer üzerine çok düşüyorsanız sürekli sorular sorup ilgi bekliyorsanız yapmayın, soru sormayın aramayın msj atmayın kendinizle ilgili yakınmayın, yapmıyorsanız bile bunları beden dilinizi iyi kullanmaya çalışın, insanın mimikleri farkında olmadan düşünceleri yansıtabilir buna dikkat edin. Bir süre böyle deneyin eğer hala aynı şeyleri yapıyorsa eşiniz ayrı kalmayı düşünebilirsiniz.

Ama bunları yapıp rahat bırakıp onun hayatına hiç karışmadıgınız taktirde hala aynı şeyleri yapıyorsa bir sorun var demektir. Ozamanda alıcaksınız karsınıza ağlayıp sızlmadan güzelce durumu anlatıcaksınız.

Lütfen sakin olun güçlü olun ve ağlamayın, sıkmayın, üzerine düşüp herşeyi sorun yapmayın. Emin olun ki 21 gün sonra eşiniz sizi anlayıp sizin üzerinize düşmeye başlayacaktır :)

Not: Eşler arasındaki değişimler 21 gün sonra beyinde oturmaya başlar. Uzak ilişkilerde bu süre daha da uzar.

Eminim ben bunları yapınca o aynı şeyleri yapmayacak sanırım sorun bende :26: ben deneyeceğim ama kendimden çıkmış oluyorum bu seferde başka birine dönüşüyor insan bende bunu istemiyorum ama seviyorsan katlanacaksın mantığı mı bu şimdi

Eminim ben bunları yapınca o aynı şeyleri yapmayacak sanırım sorun bende :26: ben deneyeceğim ama kendimden çıkmış oluyorum bu seferde başka birine dönüşüyor insan bende bunu istemiyorum ama seviyorsan katlanacaksın mantığı mı bu şimdi

Evlilik yeri geldiginde fedarkarliktir, sen baska birisine donusmeyeceksin, sadece cok ustune dusmeyeceksin. Seviyorsan katlanacaksindan ziyade evliligini ayakta tutacaksin. Ahh biz kadinlara hep is dusuyor ama biraz sabir canim sen oyle davrandikca esin daha cok senin ustune dusmeye basliyacaktir :)

Seviyosan mantığı değil bende aynı yoldan geçtim evli değilim ama ilişkimden dolayı ve gittiğim danışmalardan dolayı, sadece ters tepki yapıcaz hepsi bu ve ben kendimden söyleyebilirim ki kendinde alışıcaksın bu duruma ve daha da iyi olucak herşey. Ama tabiki öncelikle senin aile danışma çiftine daha sonra doktorun isterse çift olarak gitmesinde fayda var ben çok yararını gördüm ;) Umarım sende görürsün.

Canim alinma ama esin 36 yasinda fakat malesef 5 yasindaki cocuktan farki yok anlattigina göre!!!

Cok ayip seni ailenin yaninda arabadan indirmek,ve hele birde babana bu öyle olmaz bosaniriz diyor,birde ayriyeten sonra telefon acip diyor anlasamiyoruz.

Bence al karsina acik acik konus ve sakin bir sekilde tabi.

Birde benden tavsiye,cocuk yapmak icin iyi düsün eger varsa böyle bir fikir bu aralar.

Evet vardı ve dedi ki iyiki çocuk yapmamışız yoksa boşanmamız zor olurdu ömrümü sana bağlardım dedi :53: ya benim kocam çok dengesiz bi öyle bi böyle çok takmadım bu konuşmalarını çünkü barıştıgımızda sinirden diyor öyle bişey yok diyor :53: senin psikolojik yardım alman lazım diyorum ben evet olabilir diyo bilmiyorum yaa bi günü bi gününe uymaz tartıştıgımızda... ama normalde çok iyi biridir yaaa tartıştıgımızda enn çirkeff anlarımız oluyor iyi oldugumuzdada enn iyi hallerimiz bilmiyorum dengesizsin diyorum evet diyor adam yaa

Seviyosan mantığı değil bende aynı yoldan geçtim evli değilim ama ilişkimden dolayı ve gittiğim danışmalardan dolayı, sadece ters tepki yapıcaz hepsi bu ve ben kendimden söyleyebilirim ki kendinde alışıcaksın bu duruma ve daha da iyi olucak herşey. Ama tabiki öncelikle senin aile danışma çiftine daha sonra doktorun isterse çift olarak gitmesinde fayda var ben çok yararını gördüm ;) Umarım sende görürsün.

İnşalllah dediğin gibi olur umarım becerebilirim o yazını çıktı alıp tekrar tekrar okuyacagım beceremezsem bende giderim artık :44:

Evet vardı ve dedi ki iyiki çocuk yapmamışız yoksa boşanmamız zor olurdu ömrümü sana bağlardım dedi :53: ya benim kocam çok dengesiz bi öyle bi böyle çok takmadım bu konuşmalarını çünkü barıştıgımızda sinirden diyor öyle bişey yok diyor :53: senin psikolojik yardım alman lazım diyorum ben evet olabilir diyo bilmiyorum yaa bi günü bi gününe uymaz tartıştıgımızda... ama normalde çok iyi biridir yaaa tartıştıgımızda enn çirkeff anlarımız oluyor iyi oldugumuzdada enn iyi hallerimiz bilmiyorum dengesizsin diyorum evet diyor adam yaa

tatli bir dille terapiste gitmesi gerektigini söyle o zaman,de ki hayatim bu senin ve benim iyiligimiz icin.sinirlerine hakim olabilmen icin.

İnşalllah dediğin gibi olur umarım becerebilirim o yazını çıktı alıp tekrar tekrar okuyacagım beceremezsem bende giderim artık :44:

İlk başlrda çok zorlanıcaksın taş oturucak içine belki ama değicek kendine engel olucaksın. Bu sefer o senin üerne düşmeye başlıcak. Bende çok sıkardım oda hep isyan ederdi kızardı sorunlusun sen derdi. Doktora gitmeye başladım, doktorum bile şaşırıyor değişimime, şimdi beni günde 3-4 kez arıyor sürekli napıosun seni seviyorum sana aşığım diye mesajlar atıyor, buluşmaları hep ben ayarlardım şimdi pazar görüşelim seni çok özledim diyor. :) Ben gayet memnunum şuan boşuna yıpratmışım kendimi, denemende fayda var cnm. Eğer bursadaysan sana danışman önerebilirim.

İlk başlrda çok zorlanıcaksın taş oturucak içine belki ama değicek kendine engel olucaksın. Bu sefer o senin üerne düşmeye başlıcak. Bende çok sıkardım oda hep isyan ederdi kızardı sorunlusun sen derdi. Doktora gitmeye başladım, doktorum bile şaşırıyor değişimime, şimdi beni günde 3-4 kez arıyor sürekli napıosun seni seviyorum sana aşığım diye mesajlar atıyor, buluşmaları hep ben ayarlardım şimdi pazar görüşelim seni çok özledim diyor. :) Ben gayet memnunum şuan boşuna yıpratmışım kendimi, denemende fayda var cnm. Eğer bursadaysan sana danışman önerebilirim.

Hadi yaaa keşke bende o kadar değişebilsem :25: ben istanbuldayım :50: ama yazılarını okudukça gidesim geliyor danışmana ben bi araştırayım

Hadi yaaa keşke bende o kadar değişebilsem :25: ben istanbuldayım :50: ama yazılarını okudukça gidesim geliyor danışmana ben bi araştırayım

AMa lütfen pskiyatri veya psikolog olmasın, Aile çift danışmanı olsun çünkü onlar aile çift üzerine eğitim görmüş oluyorlar, asla ilaçla tedavi etmiyorlar. Çift üzerine konuşuluyor ve gerek görüldüğünde ikinizi birden çağırıyor. Umarım faydalı olmuşumdur :)

canım eşinin hareketlerine sözlerine resmen uyuz oldum babanların yanındaki hareketleri sana olan tutumu...destek şart yaşı var ama olgunluk yaşı baya bir küçük...bence çok fazla üstüne düşme tartışma elbet olur ama seni kırmasını alışkanlık haline getirmesin herşeyin bir dozu var ama...

Babanız anlayışlı biriymiş, benim babam olsa eşimi azarlar beni de yanına alırdı. Hele ki babamın yanında beni arabadan indirecek. Biz boşanmak istemesek bile babam son noktayı koyardı. 35 yaşında lakin olgunluğa ulaşmamış biri sanırım. Daha 3 ay olmuş. Bizde de genelde ben mutsuzum diyen taraf olduğum için eşim geçenlerde anneme "mutsuzum diyor" demiş ama şikayet eder gibi değil, üzülerek söylemiş. Eşiniz sizden boşanmak istiyor bunu da ailenize söyleyerek yerini hazırlıyor gibi geldi bana. Sizi suçlayarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyor sanki:19:

Oha ya babanları sürekli araya sokup, arayıp biz anlaşamıyoruz demesi çok çocukça bir şey. Kaç yaşında eşin diye sorcaktım cevaplarda gördüm 36 yaşındaymış. Şaşırdım doğrusu.. Bu böyle olmaz ya babanda destekçi gözünü korkut şunun boşanıcam de o zaman görsün gününü!

Bence birbirinize karşılıklı sözler verin sen onu fazla sıkmayacağın için oda çocukça davranışlarından vazgeçeceği vede her ne olursa olsun kendi meselelerinizi ailelere duyurmadan dallandırıp budaklandırmadan halledeceğine dair..canım kusura bakma ama burda sendede hata var eşindede...

kac yasindasiniz acaba ?

evliligi evcilik oyunumu sanmis acaba esin,

sende cok kirilgansin,

babaninda hemen arayip olmuyosa bosanin demesi ayri bi tuhaf...

gorucu usulumu evlendiniz severek mi ?

Anaamm koca adamın yaptıklarına bak beni yolda arabadan indircek en ufak bişeyde babamı arıcak anlaşamıyoz diye ne bu canım zaten daha babamların yanında in aşağı dediği an herşey biterdi çünkü babam onu parçalardı seninki yine iyi dayanmış garibim.
Ben bana yaptıkları bi yana sırf ailemi bu şekilde üzmesinden dolayı bile bitirmiştim çoktan ayrıca seni kalk kalk diye azarlarken yeğeninin boğazı için üzülmeside bi garip yani ailenin yanında tartışma çıkarıp ayrılabilmek içinmi tatile gitmek istedi diyede düşündüm bi an.
Kusura bakma ama sizin sonunuz pek aydınlık görünmüyo yol yakınken dön bari zaten adam resmen boşanmak istiyo zorla adam etmen imkansız gibi.

ben mi yanlış anladım diyorum ama sanırım doğru anladım.siz babanlarla aynı arabadayken mi eşinizle tartıştınız ve eşin seni arabadan indirdi.bu nasıl bir iş.babanlar sen arabadan atılınca arabada kaldılar mı yani.eşine tepki göstermediler mi.onların da inmesi gerekmez miydi.valla eşin çok rahatlamış.babandan çekinmeden arayıp boşancam falan diyebiliyorsa haddini bildirmek lazım bence.ne boşanmaktan korkusu var ne de ailenin senin arkanda olduğu düşüncesi.bence bir babaya kızını boşuycam denirse o baba gururuna yediremez benim kızımı sahipsiz mi sandın boşarsan boşa biz varız gibi birşey der.yani en azından tepki gösterir.korkması lazım bence eşinin.sana o kadar kolay boşuycam diyemesin.

Baban boşancaksanız boşanın ben arkandayım demiş ama bunu gösterecek bir hareketi yok.
Sanki boşandığınızda senin değilde onun yanında olacakmış izlenimi var.
Arabadan indiriliyosun ama baban hala o adamın arabasında.Bu nasıl arkanda olmak anlayan banada anlatsın
bi zahmet

tartıştığımızda ben seninle anlaşamıyorum o yüzden arıyorum onları diyor ben sana anlatamıyorum diyor :43:

ya şimdi bile dioki sen benim kardeşlerimi istemiyosun yav diyorum konu o değil ki anlatamıyorum ki ben offf yada o anlamak istemiyorrr

Yeni bir gelisme varmi aranizdaki buzlar biraz eridimi?

Back
X