Psikolojim bozuldu :(

Söz yapacağımızda da aynı şeyi yaptı.. Ben söz nişan bir olsun dedim ilk başta evet dedi söz gününe bir hafta kala ben bir arada yapmam nişan ayrı olcak dedi ortalığı karıştırdı ve biz sadece söz yaptık nişandan vazgeçtik...Ve ben herşeyden soğudum karşı tarafa sürekli mahçup kalıyorum artık savunamıyorum çok tutarsız!! Çok kırgınım yani anlatamıyorum..
Tamam tamam ben anladım anne biraz eserekli yani gelgitli:KK53:

Annen yanlış yapmış hem teklif edip hem caymış. Sen nişanlına annem caydı deme ben doğru bulmadım yakın oturmayı de. Böylece onun ailesiyle yakın oturmaktan da kurtulursunuz.

Acı bi laf olacak ama annenin de bir dediğini elaleme paylaşmadan önce düşün ve sözüne güvenme.

benim kendi annemlerin alt katı boş, anneme babama taparım, o kadar çok severim ve düşkünüm yani, şuan kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz, çok şükür inanılmaz iyi insanlar , kayınvalidem yemeği önüme getiriri önümden alır, aynı şekilde onları da kendi ailemden ayırt etmem çok severim, ama buna rağmen keşke azcık daha uzak otursaydık diyorum :) annemle konuşurken bile hep bunu söylerim aman dip dibe olmayalım azcık uzak olalım diye, bu şekilde oturmanın avantajları da var dezavantajları da, çünkü her attığınız adımda kendinizi onlara karşı da sorumlu hissediyorsunuz, bence uygun bir eve kiraya çıkın, nişanlınızla da açıkça konuşun sonuçta kocanız olacak o sizin neden çekiniyorsunuz ki

Aman zaten nasil onun ailesiyle ayni apartmanda oturmak sorun oluyorsa seninkilerlede olurdu...hic takma

anneniz densizin tekiymiş
babanızla konuşmadan
taa aileye kadar konuşmak nedir
ayıp
tamam oturtmasın ama söylemesi çok çok yanlış üstelikde böyle bir talebiniz yokken

nişanlınızla konuşmadan önce babanıza konuyu açın
baba annem nişanlıma ailesine böyle birşey dedi biz talep etmeden söyledi diye ekleyin
olacak mı oluru var mı?
diye önce babanıza sorun
babanızda bilsin annenizin densizliğini

nişanlınıza annenizin densizliğini söylemeyin annenize bilenmesin
ama aile büyüklerim herşeye karışıyor o yüzden sağlıklı bir evlilik olmayabilir
istemiyorum deyin o evde oturmayı

kaynanayla ayni apartman nasil zorsa inan anneyle de aile apartmani zordur. uzak olun tatli olun.

Oyyy iyiki öyle olmuş uzak ol tatlı ol demişler inan kv ile oturmak bile kendi ailenle oturmaktan iyidir
Hem yeni evliler anlayamıyorum yaa ben olsam evliliğimin ilk yıllarında başbaşa kalmayi sećerdim ne o öyle yedi Kocalı Hürmüz gibi dedenin didim inin didisi gilin sulalesiyle yaşamak

Benim kV hep derdiki kızım siz karı kocasını kapınız kapansın kapı ardında kalan eldir oz sizsiniz
Azıile çoğu ile kotusüyle iyisi ile herşeyle başa çıkmayi aile olmayı öğrenin takildigim iz yerde dusmenize zaten biz izin vermeyiz siz bi çabalayin derdi

Back
X