psikolojim bozuluyor lütfen yardım edin

al bendende o kadar.
böyle suclarin cezası idam olsun.

peki pamir bebeğe ne dersiniz.
bende o cocugu unutamiyorum.

Allah ailesine sabır versin.

Off evt o zavallı çocuk ta öldürüldü bence zengin bir aile bütün kanallara para yağdırdı.sürekli haber yaptılar o zaman öbür öldürülüp sadece 5 saniye haber değeri olan gariban çocuklara daha çok üzüldüm

haber okumuyorum
televızyondan haber ızlemıyorum
bende aglıyorum anne olduktan sonra butun bunyem duygularım hormonlarım organlarım bırbırıne karıstı o an aglamakla kalmıyorum gercekten cok uzuluyorum

Dudağımda uçuk çıktı üzüntüden esliden böyle değildim. Bebeklrre çok üzülüyorum :-(

Ah ah bir haftadır içim yanıyor..bir haftada üç günahsız yavru ikisi öldü üçüncüsü hastanede..bir haftadır aklım onlarda..bebek arabasından düşen bebeğin görüntüsü annesinin çığlıkları çıkmıyor aklımdan..daha onu atlatanadan Mert'in haberi geldi..allahım sabır versin ailesine umarım o cani yakalanır biram evvel..yolsa daha başka canlar yanmaya devam eder..allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın..Pamir'in diğer bebeğin aileleri tahminimce ceza alırlar..amcamın kızı iki yaşındaydı..annesi temizlik yaparken kovaya su doldurmuş temizlik yapıyormuş..kızını göremeyince etrafa bakınmış sokakta aramış meğerse kapının arkasında kovanın içine düşmüş yavrucuk..vefat etti...annesi mahkemeye falan çıktı ceza almadı ama..lütfen çok dikkatli olalım çocuklarımızı başıboş bırakmayalım..doğduğundan beri kızımı evde beş dk bile kontrolsüz bırakmıyorum.. Olacağın önüne geçilemez belki ama tedbirli olmak Çok önemli...

son zamanlar bende fazlasıyla duygusallaştım.evli değil ve çocuğumda yok.
dün gece çok kötü ağladım desem yeridir.
bir haber gördüm nette.
iranda idam oluncacak birinin resmini.
resimde bir baba ve idam olunmak üzere idam sehpasına çıkarılıyor.
resimde baba gülüyor.işte gülme sebebini okuyunca bende ipler kopuyor ve deli gibi ağlamaya başladım.
meğerse bu babanın kızıda ora getirilmiş ve baba kızına gülümsüyor onun korkmasını istemiyor ve son kez kızınında ona gülmesini görmek istiyor.
yazarken bile duygulanıyorum ben ve kızının gözleri önünde öldürülüyor.
böyle birşey mi olur yaa..
bir küçük kız çocuğunun gözleri önünde babasının idam olunması doğru mu yaa.allah niye bu insanları cezalandırmıyor niye belalarını vermiyor.:14:

Ben cok korkuyorum. Hem kahroluyorum Mert'e, Pamir'e, cinnet gecirilip öz babası tarafından öldürülen, acı çeken bebeklere kahroluyorum. Hemde ölü cocuk üzerinden siyaset yapan, Pamir'e ayrım yapıldı vs diyen gaddar insanlarla yavrularımız karşılaşır bir gun diye cooook korkuyorum. Gencecik bir kızın münevverin kafasını kesen bir canı 3,5 seneye hicbirsey olmamış gibi karışacak aramıza, cooooook korkuyorum....

Her gün yeni bir kötü haber milletçe psikolojimiz bozuldu. Buradaki yorumları okudukça bile gözlerim doldu. O aileleri düşünemiyorum bile.
Allah mazlumlara kasteden canilere izin vermesin, her iki dünyada kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Back
X