arkadaşlar ben yeni evliyim ve burda o kadar çok okuyorum ki evlilikten bi süre sonra boşanmalar,ilgisizlik,aldatmalar, k.v k.p ile yaşanan kötü durumları valla çok psikolojim bozluyor..
okudukça çokda üzülüyorum..ve benmde başıma gelir mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum,etkileniyorum valla
yapı olarak da evhamlı ve tedirgin biriyim zaten
sizede aynısı oluyor mu kızlar? çok merak ettim açıkcası
yoksa ben mi çok tedirginim..
,:)oluyor canım merak etme ama iyi yönleride oluyor diyosun çok şükür eşim bari bunu yapmamış:))))
Ben evli değilim 2 yıllık bir ilişkim var ama bendede arada oluyor böyle korkular neden bilmiyorum her şey çok güzel giderken kötü düşünüyorum çevremdekilerden etkileniyorum.
Ben genelde şükür ediyorum,elimdekilerin kıymetini daha iyi
anlıyorum.İNsanız basımıza hersey gelebılır burada okuduklarımızla bence ders almalıyız.Hayatta herseye hazırlıklı olmak lazım...
neden o bölümleri okuyup canınızı sıkıp tedirgin oluyorsunuz ki? her şey yolunda gittiği dönemlerde açıkçası forumun böyle bölümleri olduğunun bile farkında değildim arada sinema bölümüne yazardım sadece. ne zaman ki başetmekte zorlandığım bir olay yaşadım burada benimle aynı durumda kişilerden hem fikir almak hem de yalnız olmadığımı hissetmeye ihtiyaç duydum. ne mutlu ki hayatınızı kurmuşsunuz, sevdiğiniz biri var yanınızda, bunun tadını çıkarın, her olayda kıyaslama yapmayın, acaba benim de başıma bunlar mı gelecek diye evhamlarla yaşadığınız günleri zehir etmeyin. yaşanan kötü olayların sizin de başınıza geleceğinin hiçbir somut delili yok ama eğer etkilenirseniz belki bu korkuları eşinize de yansıtıp huzurunuzu bozmaya başlayacaksınız ki bu ruh hali de yaygındır. size çok küçük bir örnek vereyim kendi hayatımdan; bir ara sağlık konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyordum evham düzeyinde. sürekli doktorlar, tahliller vs. bir gün doktora neden bu duruma gelmiş olabileceğimi sordum, çok sağlık haberi izleyip izlemediğimi öğrenmek istedi. o dönemde sahiden de uyandığımda tv yi açar ve doktor, sağlık programları ile karşılaşırdım, her hastalık belirtisi duyduğumda kendimi de yoklardım acaba bende de var mı diye! psikologa bile gitmeyi düşündüğüm o dönemde doktor tek bir şey söyledi:) okuma, izleme... bu kadar basit aslında o evhamlardan kurtulmak. izlemediğimde gerçekten de o kaygılardan kurtulduğumu fark etmiştim...
Canim sitede hayati cok yolunda giden, guzel iliskileri olan, mutlu insanlar genelde konu acmiyorlar.
Mutsuz olanlar paylasip dertlesmek istiyorlar. Kotu orneklere bu kadar takilip kalma.
Her insanin evliligi, iliskileri farklidir.
sen iyi dusun, iyiyi cagir, iyi olsun
aynen işte..herşey çok güzel ama kötülk gelir mi bilemiyosun geleceğede garanti yok işte..
bence bir derdim var kısmına pek takılmayın. her sabah ve her akşam şükretmeyi de unutmayın
evet bende de oluyor ama tek burada değil dışarıdaki kötü giden evlilikleri de görüp etkileniyor insan ama ders çıkarmak lazım etkilenmemek gerek çok mutlu güzel giden evliliklerde var herkesin öyle olacak diye bir şey yok genede insan düşünmeden edemiyor aklımıza illa olumsuzluk geliyor
Evhamlarınızın biraz boş durmak ile ilgilisi var diye düşünüyorum.Çünkü bu evhamdan çok anksiyete göstergesi olabilir.
Yani forum yada internet dışında uğraşabileceğiz birşeyler olsun muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?