kendinde durumunu belirtmişsin zaten ehvam.sen neden düşünüyorsunki benimde başıma gelirmi diye?şuan geldimi yok ee durup dururken korkman sadece sana zarar verir.bu durum aynı şuna benzedi sokağa çıkmayayım ya araba vurursa ya ???olursa malum haberlerdede çok izliyoruz ALLAH KORUSUN.sen eger üzerine düşenleri yaparsan merak etme kimseyle kötü olmassın.birde burada ki yazılanlar sende ehvama yol açıyorsa okuma istersen
Ben evli değilim ama şimdiden boşanma davası açmayı düşünüyorum
Şaka bir yana ben de kötü etkileniyorum. Ama mutluyken insan dur bir konu açayım da ne kadar romantik, tatlı, sadık bir sevgilim var görsün herkes demiyor. Yani ben demiyordum. Sonra eksiler ortaya çıkınca açılıyor ve yardım isteniyor. Bu açıdan bakmak lazım. Ayrıca korkunun ecele faydası yok.
Ben evli değilim ama şimdiden boşanma davası açmayı düşünüyorum
Şaka bir yana ben de kötü etkileniyorum. Ama mutluyken insan dur bir konu açayım da ne kadar romantik, tatlı, sadık bir sevgilim var görsün herkes demiyor. Yani ben demiyordum. Sonra eksiler ortaya çıkınca açılıyor ve yardım isteniyor. Bu açıdan bakmak lazım. Ayrıca korkunun ecele faydası yok.
oda güzel..bende hep öyle derdm amaaann olmazsa boşanırım ne var ama görüyorm ki o kadar kolay olmuyormuş..
çok şükür güzel bi evlilğim var..
aayy bak şimdi kızdım kendime ne diye endişeleniyorum diee
oda güzel..bende hep öyle derdm amaaann olmazsa boşanırım ne var ama görüyorm ki o kadar kolay olmuyormuş..
çok şükür güzel bi evlilğim var..
aayy bak şimdi kızdım kendime ne diye endişeleniyorum diee
Evliliğe bile çok soğuk uzak bakar oldum hele ki boşanma aman tanrım :) Şaka bir yana Allah kimsenin yuvasını diriliğini huzurunu bozmasın.Zor,çok zor.
ay tam bende öyleiyim işte..
o duyduğum hastalkların kendimde belirtilerini görüyorum aay ne kötü bişey..
o değilde iş yerinde o kadar boşum ki yapacak bişey bulamadğmdan buralara sardım :)
haber okusam kitap okusam diyorum yok açmıyo..akşama kadar kk'deym :)
ama güzel örnek teşekkür ederim :)