psikolojim bozuluyor

evet gereksiz yere bu konuyu açmışım galiba.. ama ne biliyim sizde de oluyo mu diye merak etmiştim

Son düzenleme:
Ben evli değilim ama şimdiden boşanma davası açmayı düşünüyorum

Şaka bir yana ben de kötü etkileniyorum. Ama mutluyken insan dur bir konu açayım da ne kadar romantik, tatlı, sadık bir sevgilim var görsün herkes demiyor. Yani ben demiyordum. Sonra eksiler ortaya çıkınca açılıyor ve yardım isteniyor. Bu açıdan bakmak lazım. Ayrıca korkunun ecele faydası yok.

oda güzel..bende hep öyle derdm amaaann olmazsa boşanırım ne var ama görüyorm ki o kadar kolay olmuyormuş..
çok şükür güzel bi evlilğim var..
aayy bak şimdi kızdım kendime ne diye endişeleniyorum diee

Biraz amiyane olacak ama "Bekara karı boşamak kolay." derler ya o hesap herhalde benimki

Ama aldatma vs. gibi ağır durumların altında ezileceğinize, boşarsınız daha iyi...

Biraz amiyane olacak ama "Bekara karı boşamak kolay." derler ya o hesap herhalde benimki

Ama aldatma vs. gibi ağır durumların altında ezileceğinize, boşarsınız daha iyi...

kesnlkle canm katılıyorum sonuna kadar..

Evliliğe bile çok soğuk uzak bakar oldum hele ki boşanma aman tanrım :) Şaka bir yana Allah kimsenin yuvasını diriliğini huzurunu bozmasın.Zor,çok zor.

CCanım beni eklermisin rica etsem gecensene konusuyorduk zumruttu nickim.senle konuşmaya ihtycm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…