- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Baktim bulamadim biontech falanBen de inandım sana
dediysen bi bildiğin vardır dedim
Sanırım korktuğu için biontech olmadı
Ama kendim de uydurmuş olabilirim ama
Biontech yazmamış ki ben nereden uydurdum bilmiyorum
Yok yok sinovac oldum ben. Doktora gidince ilk sordum. Kan tahlilimi de gösterdim. Doktor bende 3 doz sinovaclıyım dedi. Hastalanmadım dedi. Maske bile takmıyordu. Rahat olabilirsin deyince sinovac oldum.Ben de inandım sana
dediysen bi bildiğin vardır dedim
Sanırım korktuğu için biontech olmadı
Ama kendim de uydurmuş olabilirim ama
Evet canım imzalatiyorlar. Sinovacta hicbirsey olmuyor merak etmeYok yok sinovac oldum ben. Doktora gidince ilk sordum. Kan tahlilimi de gösterdim. Doktor bende 3 doz sinovaclıyım dedi. Hastalanmadım dedi. Maske bile takmıyordu. Rahat olabilirsin deyince sinovac oldum.
Kolum bile çok ağrımıyor şükür evet. Yani sonradan bir yan etki çıkıyorsa bilmiyorum da şuan için herşey normal. Baş dönmesini şuna da yordum, aşı olur olmaz gidebilirsin dedi bana birden ayağa kalktığım için sağlık ocağından çıkıp köşeyi dönünce birden başıma vurdu. Bir de bana hiç bişi imzalatmadılar normalde imzalamam gerekmiyor muydu ?
Biontech ise bende sadece kol ağrısı yapmıştı ama eşim ve annemde baş ağrısı yarım saatlik burun tıkanması ve 30 dakika sonra burun tıkanması geçmişti..Aşımı oldum yaklaşık 3 saat önce. Yan etkileri ne zaman çıkıyor? Bende ilk vurulduğum an biraz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu şimdi iyiyim.
Oldum ben bugün aşı . Geçti sıkıntılarımBende kaygı bozukluğu var, ciddi kaygılı bir insanım ve hatta panik atak olacak düzeydeyimdir. İlaç kullanmaktan çok korkarım yan etkilerinden dolayı ama ben aşı oldum ilk sıram geldiğinde, Biontech. Çünkü, aşı olmazsam kendimi uzun süre koruyamam. Aktif, insanlarla iletişimde olduğum bir işim var. Eve kapanmam mümkün değil. Hatta ilk aşı olduğumda otoimmün bir sebeple aşı sağ elimi kullanamaz hale getirdi. İki üç hafta şişti, ağrıdı, hareket ettiremedim ve sağ elimi kullanamadığımdan bu süreçte işimi yapamadım. İkinciyi oldum ama biraz ara vererek oldum, yine yan etki yaptı ama daha çabuk geçti etkisi. Şimdi üçüncü için sıra gelirse onu da olacağım çünkü bu hastalık normal bir hastalık değil, vücuduna ne yaptığı belli değil, piyango gibi ama kötü bir piyango. Çevremde ilk kez bu 2 haftada bir sürü ölüm haberi aldım. Bir tanıdığımız kendini korurdu ama aşı olmadı yan etkisinden korktuğundan. Kronik hastalıkları vardı ama öyle yaşlı veya düşkün bir insan da değildi, 60 yaşındaydı, maalesef vefat etti.
Merhaba,sizin ikinci doz biontech sonrasi kac ay gecti? Benim 2. Doz biontech sonrasi 5 ay gecti ve bu gece 3. Doz tanimlanmis.3.dozu oldunuz mu? Biontech mi? Yan etki oldu mu tekrar?Bunda gecelere kadar ağlayıp uyuyamayacak ne var ben anlamadım. Hayatı hep böyle mi yasiyorsunuz?
2 doz biontech oldum 3. İciN randevu aldım. Çevremde olanlarda yan etki olmadı hiç, bikac saat kolumuz ağrıdı.
Benim 5 ay gecti 2. Doz biontech üzerinden.bu gece tanimlanmis 3.doz.sizin 3.dozda biontech yan etki yapti mi?iki doz biontech oldum, 6 ay geçtiği için 3. hatırlatma doz biontech tekrar oldum.
Tam ne kadar geçti bilmiyorum e devetten bakıp size bilgi vereyim, hiçbir yan etkisi olmadı. Biraz kolum ağrıdı. İlk ikisine göre daha kolaydıMerhaba,sizin ikinci doz biontech sonrasi kac ay gecti? Benim 2. Doz biontech sonrasi 5 ay gecti ve bu gece 3. Doz tanimlanmis.3.dozu oldunuz mu? Biontech mi? Yan etki oldu mu tekrar?
bu defa yaptı, baş ağrısı hani grip öncesi oluruz ya. ama benimle birlikte olan aynı yaşımdaki diğer arkadaşımda hiçbir yan etki olmadı.Benim 5 ay gecti 2. Doz biontech üzerinden.bu gece tanimlanmis 3.doz.sizin 3.dozda biontech yan etki yapti mi?
Gecmis olsun ,sifa olsunbu defa yaptı, baş ağrısı hani grip öncesi oluruz ya. ama benimle birlikte olan aynı yaşımdaki diğer arkadaşımda hiçbir yan etki olmadı.
Sifa olsun, 2. Doz sonrasi kac ay gecti bakarsaniz sevinirimTam ne kadar geçti bilmiyorum e devetten bakıp size bilgi vereyim, hiçbir yan etkisi olmadı. Biraz kolum ağrıdı. İlk ikisine göre daha kolaydı
Tekrar merhaba. Benim 6 ay olmuş ama galiba bu süre 3 aya çekildi.Sifa olsun, 2. Doz sonrasi kac ay gecti bakarsaniz sevinirim
Ben de 6 ila 8 aya kadar koruyor diye biliyorum .Ugur Sahin aciklamisti.Benim 5 ay gecti tedirgin oldum biraz.Yani iki doz biontech yaptirip üzerinden 3 ay gecenler bile 3. Dozu biontech olarak yaptirabilecek sanirim.Tekrar merhaba. Benim 6 ay olmuş ama galiba bu süre 3 aya çekildi.
Evet, olabileceklerBen de 6 ila 8 aya kadar koruyor diye biliyorum .Ugur Sahin aciklamisti.Benim 5 ay gecti tedirgin oldum biraz.Yani iki doz biontech yaptirip üzerinden 3 ay gecenler bile 3. Dozu biontech olarak yaptirabilecek sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?