Psikolojim çok bozuldu

Ben sizi anlıyorum aslında çok fazla farklı görüş var bu konuda, insan tereddütte kalıyor, her okuduğundan etkileniyor. Ben covid geçirdim, grip, kas ağrısı, tat koku kaybı hepsini yaşadım çok çok zordu. 6 ay sonra da ilk doz biontech aşımı yaptırdım, ama hem covid geçirdikten hem de aşı olduktan sonra sol göğüs ağrısı yaşadım, bazen nefesimi kesti ilk aylarda çok yoğundu zamanla azaldı ve ikinci dozdan korkuyorum şu an

Eşim ve kuzenim de 2. dozdan sonra hastanelik oldu, ateş, kusma, ishal… Serum’la toparladı hemen ikisi de. Annem babam kayınvalidem kayınpederim de hiç bir yan etki olmadı. Bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor bence. Siz bağışıklığınızı güçlü tutun, kalbinizin sesini dinleyin kararınızı vermişsiniz zaten, yaptırın gitsin düşünmeyin. Bozuk psikoloji o yan etkilerden daha korkunç kıyas yapmayın kimseyle, herkesin vücudu kendine özel. Bağışıklığı farklı, verdiği tepkiler farklı

Teşekkür ederim desteğiniz için ben iki gündür bu aşı stresinden pek uyuyamıyorum uykusuzum acaba bu şekil aşı olmak zarar verir mi ? Gerçi olana dek de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum

Teşekkür ederim desteğiniz için ben iki gündür bu aşı stresinden pek uyuyamıyorum uykusuzum acaba bu şekil aşı olmak zarar verir mi ? Gerçi olana dek de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum
Bende çok stres yapmıştım, olduktan sonra da vücudumu dinledim durdum, hatta bacağım uyuşmuştu “Alllaaaaah noldu be!” diye panik yaptım Ama sonra kalktım işe gittim, aklımı oyaladım derken aşı olduğumu bile unuttum, kol ağrısı çok hafifti sonradan işte o göğüs ağrısı gibi şey oldu ama covid geçirince de olmuştu belki de anksiyeteden oldu o bende, bilmiyorum.

Ama sonuç olarak; korkmayın yalnız değilsiniz. Zaten bana kalırsa korkmanız da normal, bir sürü söylenti geziyor ortalıkta, siz cesaretinizi toplamışsınız ne güzel. Uykusuz kalacak bir durum yok, rahat olun uykusuzlukta aşı olmanızı etkilemez

Çok teşekkür ederim canım benim

2 doz sinovac oldum, üçüncüyü sürekli hasta olmamdan dolayı bir türlü olamadım erteledim. İyileşince üçüncü dozu da sinovac olucam İnşallah.
Bende hiç bir yan etki yapmadı sinovac.
Biontec olan yakınlarımdan sadece kolu ağrıyan da oldu hafif ateş kas ağrısı olanda. Etkileri bünyeye göre değişiyor sanırım.

Aşımı oldum yaklaşık 3 saat önce. Yan etkileri ne zaman çıkıyor? Bende ilk vurulduğum an biraz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu şimdi iyiyim.

Ilkinde sadece kol agrisi yapıyor. İkincide kol ve vücut ağrısı yapıyor o kadar. Özelliklere ilki icin diger asilardan bir fark yok.
Korkacak birsey yok kendinizi sıkmayın boşuna moralinizi bozmayın. Ben biontech oldum

5.5 aylik bebegim dahil evden cikmadigimiz halde covit olduk kalca kemiklerimin agrisini tarif edemem .6 yasinda oglum 4 gun atesler icinde basim agriyor diye gezdi. Nefes alamayan bebegim icin aramsdigim yer kalmamasi ve ambulansla gidisimiz ayri konu . Su zamana kadar yakalanmamissiniz ne mutlu .
2 doz biontech oldum , ilkinde kol agrisi ikincisinde ise kirginlik, kemik agrisi ates basmasi ssdece ogun surdu ertesi gun hicbirsey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…