- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Korkmayın inşallah hafif atlatacak. Benim babannem daha aşı yokken covid oldu 84 yaşında . Yoğun bakımda bile yattı kurtuldu. Şuan normal hayatına devam ediyor.Evet aşılıyız hepimiz inşallah hafif atlatır..dua eder misiniz bize
Teşekkür ederim desteğiniz içinBen sizi anlıyorum aslında çok fazla farklı görüş var bu konuda, insan tereddütte kalıyor, her okuduğundan etkileniyor. Ben covid geçirdim, grip, kas ağrısı, tat koku kaybı hepsini yaşadım çok çok zordu. 6 ay sonra da ilk doz biontech aşımı yaptırdım, ama hem covid geçirdikten hem de aşı olduktan sonra sol göğüs ağrısı yaşadım, bazen nefesimi kesti ilk aylarda çok yoğundu zamanla azaldı ve ikinci dozdan korkuyorum şu an
Eşim ve kuzenim de 2. dozdan sonra hastanelik oldu, ateş, kusma, ishal… Serum’la toparladı hemen ikisi de. Annem babam kayınvalidem kayınpederim de hiç bir yan etki olmadı. Bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor bence. Siz bağışıklığınızı güçlü tutun, kalbinizin sesini dinleyin kararınızı vermişsiniz zaten, yaptırın gitsin düşünmeyin. Bozuk psikoloji o yan etkilerden daha korkunçkıyas yapmayın kimseyle, herkesin vücudu kendine özel. Bağışıklığı farklı, verdiği tepkiler farklı
Bende çok stres yapmıştım, olduktan sonra da vücudumu dinledim durdum, hatta bacağım uyuşmuştu “Alllaaaaah noldu be!” diye panik yaptımTeşekkür ederim desteğiniz içinben iki gündür bu aşı stresinden pek uyuyamıyorum uykusuzum acaba bu şekil aşı olmak zarar verir mi ? Gerçi olana dek de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum
Çok teşekkür ederim canım benimBende çok stres yapmıştım, olduktan sonra da vücudumu dinledim durdum, hatta bacağım uyuşmuştu “Alllaaaaah noldu be!” diye panik yaptımAma sonra kalktım işe gittim, aklımı oyaladım derken aşı olduğumu bile unuttum, kol ağrısı çok hafifti sonradan işte o göğüs ağrısı gibi şey oldu ama covid geçirince de olmuştu belki de anksiyeteden oldu o bende, bilmiyorum.
Ama sonuç olarak; korkmayın yalnız değilsiniz. Zaten bana kalırsa korkmanız da normal, bir sürü söylenti geziyor ortalıkta, siz cesaretinizi toplamışsınız ne güzel. Uykusuz kalacak bir durum yok, rahat olunuykusuzlukta aşı olmanızı etkilemez
Psikolojik tedavi falan görüyor musunuz ?Aşı saatim çok yaklaştı. Heyecan had safhada kızlar .
Ay sinovacta heyecan yapacak bisey yok, valla yok, kesin bilgiAşı saatim çok yaklaştı. Heyecan had safhada kızlar .
Görsem ii olacak. Cilt doktoruna bile giderken heyecanlanıyorumPsikolojik tedavi falan görüyor musunuz ?
Bence de gidin, kendiniz için. Hissettikleriniz hiç normal değilGörsem ii olacak. Cilt doktoruna bile giderken heyecanlanıyorum
Heyecandandır o benceAşımı oldum yaklaşık 3 saat önce. Yan etkileri ne zaman çıkıyor? Bende ilk vurulduğum an biraz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu şimdi iyiyim.
Psikolojik bence o cok germissiniz kendinizi sadece kolunuz agriycak ilkindeAşımı oldum yaklaşık 3 saat önce. Yan etkileri ne zaman çıkıyor? Bende ilk vurulduğum an biraz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu şimdi iyiyim.
Sinovacta kol bile ağrımıyor yaPsikolojik bence o cok germissiniz kendinizi sadece kolunuz agriycak ilkinde
Biontech oldum yazmis ondan dedimSinovacta kol bile ağrımıyor ya
Hiçbi şey olmamış gibi dönüyorsun
Biontech yazmamış ki ben nereden uydurdum bilmiyorumSinovacta kol bile ağrımıyor ya
Hiçbi şey olmamış gibi dönüyorsun
Ben de inandım sanaBiontech yazmamış ki ben nereden uydurdum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?