Psikolojim çok bozuldu

2 doz biontech = sadece 1 gün kol ağrısı
ayrıca pıhtılaşma bozukluğum da var belirteyim.

2 sinovac + 1 biontech oldum, sadece 1’inde kol ağrısı. şu an olacak olsam biontech seçerdim tüm dozları. koruma oranlarıyla ilgili çalışmalar var onlara bakarak da fikir edinebilirsiniz. genelde alerjik bünyelere sinovac öneriyorlar.

Eşimin kronik hastalığı olduğu için ilk aşı olanlardan. 2 doz sinovac 2 doz biontech oldu.
Ben ve çocuklarım 2 şer doz biontech olduk. Kol ağrısı ve hafif halsizlik yaşadık.
Geçenlerde aşı karşıtı çocukluk arkadaşım covid geçirdi. Yoğun bakımda yatmış, hastaneden çıktığı gün haberim oldu.
Evde bile yürüyemiyorum nefesim yetmiyor dedi.
Hafta sonu konuştuğumuz bir komşum tanıdıklarının aşılıyken covid olduğunu söyledi.
Sağlık bakanlığından aramışlar "aşılısınız ilaç kullanmanıza gerek yok. Durumunuzda değişiklik olursa haberdar edin bizi" demişler. Bunu duyunca bile aşının gerekliliğine bir kez daha ikna oldum.

Çok haklısınız. Bugün aşı olacağım .

Evet biontek daha yeni bir teknoloji ile üretilmiş. Fakat benim onda çekincem bir biraz pıhtılaşma sorunum var iki de acayip anlamsız şeylere alerjim var. Kabak , kestane , zeytin ağacı gibi Belli bir ilaç alerjim yok yani ben bilmiyorum en azından pek ilaç içmediğim için.

Ne var bu kadar korkup evham yapacak ya grip aşısı oluyomuş gibi ol gitsin yani. Ne olabilir yani?

aile hekiminize danışın isterseniz. yönlendirmek de istemiyorum bişey olur diye ama çevremde alerji ilacı kullanan da trombositozdan dolayı aspirin kullanan arkadaşlarım da biontech oldu bişey olmadı.

Şu birkaç günden beri psikolojinin p si bitti benim için..yok yani psikolojim çok çok bozuldu korona bizde de çıkacak mı diye düşünmekten..annemde çıktı çok acayip bir korku endişe var bende..birşey olursa anneme kızıma eşime bana diye..dünden beri ayaktayım hiç uyumadım ağlama krizlerine giriyorum

Geçmiş olsun. Aşılıysa korkmayın burda kaç arkadaş aşılı hafif geçtiğini yasmış

Oncelikle hem kendiniz hem de toplum sagligi icin dogru bir karar vazgecmeyin derim. Ben 2 doz biontech oldum. Ilk asidan sonra 1 hafta 10 gun carpintim oldu sadece ama yanlis anlasilmasin bu benim hareketlerimi kisitlayan beni zorlayan bir sey degildi. Ne olur ne olmaz diyerek kardiyolojiye gittim detayli bir tetkik yapildi hicbir sorun gorunmedi merak etmeyin. Benin demir degerlerim coook dusuktu o sirada bu bile tek basina carpinti sebebi olabiliyormus doktor soyledi. Ikinci dozda hicbir yan etki yasamadim. Ve 3 4 ay gecti uzerinden hicbir sikayetim yok hatta hatirlatma dozunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…