• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

caresizbirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
42
-5
1
25
Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin

Kaçmış bildiğin işte böyle omurgasız adamlar nerden buluyosunuz? Koruncaktın kusura bakma biraz mantık ya ertesi gün hapı vs de var binbir yolu var. Kalmam diye düşündüm ne ya? Doktor musun sen kendine teşhis koyuyorsun ki? İnsan korunmasız ilişki de kırk kez düşünüyo hadi sen korunmadın oda mı korunmadı?
Kendi ailene söylemekten başka çaren yok napabilirsin ki aydan aya zamanın kısıtlı. Ayrıca onun ailesine ne ki sizin sorumluluğunuz da birşey bu.

Kaçmış bildiğin işte böyle omurgasız adamlar nerden buluyosunuz? Koruncaktın kusura bakma biraz mantık ya ertesi gün hapı vs de var binbir yolu var. Kalmam diye düşündüm ne ya? Doktor musun sen kendine teşhis koyuyorsun ki? İnsan korunmasız ilişki de kırk kez düşünüyo hadi sen korunmadın oda mı korunmadı?
Kendi ailene söylemekten başka çaren yok napabilirsin ki aydan aya zamanın kısıtlı. Ayrıca ailesine ne ki sizin sorumluluğunuz da birşey bu.
Korkuyorum.yüzüm el vermiyor

Anneler genelde yardımcı olmaya çalışır yapacak birşey yok destek olmak zorunda. Kendi kendine kredi çekip vs olanağın varsa. Bu çocuk malesef doğarsa ona iyi bakacağını sanmıyorum.
Ben de sanmıyorum güya babası olacak şahıs yok DNA yaptıracağım yok senin gibi bir kadının anne olmaması lazım diyerek manipüle etti

Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
15 bin liradır o. Eski sevgiliykenmi bı ilişki yaşadınız yoksa ilişkiden sonra adam yurtdışınami kaçtı?

Ben de sanmıyorum güya babası olacak şahıs yok DNA yaptıracağım yok senin gibi bir kadının anne olmaması lazım diyerek manipüle etti

Klasik zaten benden olduğu ne mağlum diyalogları. Karaktersiz. Kendine baksın tek taraflı mı oluyor çocuk?
Annelik yapamazsın dedim çünkü bu psikoloji ile olmaz durum olcak , hazır ortam olucak ve manen de insan hazır olmalı seni aşağılamadım o anlamlar da dedim. O ise aşağılamış it.

Allah aşkına nasıl bir çözüm bekliyorsun söylesene, neden bu kadar düşüncesiz hareket ediyorsunuz? Yazık değil mi size?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X