• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milyar ne ya ?
Hala ne milyarı allasen ?
Bin o bin. Milyar olsa duramazsın.
12,5 milyara rezidans alıyorsun.
Üni. okuyorsunuz ama daha paradan sıfır atıldıgından bi habersiniz.
Paradan 6 sıfır atıldığında hanımefendi muhtemelen 3-4 yaşlarındaydı. Milyonu milyarı hiç bilmeyip bu kadar içselleştirmek enteresan 🧐

Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
Ameliyatla kürtaj olmak zorunda değilsiniz .10 haftaya kadar haplar var
(Mifegyne )hamileliği sonlandıran .
Dokturunuza sorun ,çoğu önermiyor çünkü kazançları çok olmadığı için.
Birde muayene olurken sakin ultrasona bakmayın.
Ama bilinki ne ve nasıl olursa olsun suçluluk duygusu gelecektir .
Gerçekten istemiyormusunuz yoksa sadece! Şartlarmi uygun değil?

Ameliyatla kürtaj olmak zorunda değilsiniz .10 haftaya kadar haplar var
(Mifegyne )hamileliği sonlandıran .
Dokturunuza sorun ,çoğu önermiyor çünkü kazançları çok olmadığı için.
Birde muayene olurken sakin ultrasona bakmayın.
Ama bilinki ne ve nasıl olursa olsun suçluluk duygusu gelecektir .
Gerçekten istemiyormusunuz yoksa sadece! Şartlarmi uygun değil?
ilaç ismi vermek yasak diye biliyorum.

bilinçsiz kullanıp canını bile tehlikeye atabilir.

Ya o çocuğun yaşayacağı travmalar gram umrunuzda değil ya. Bu nasıl mantık? Kedi gibi doğur bırak sahiplenen çıkar. 🤢
Ne biliyorsunuz belki de evlat aşkıyla tutuşan bir aileye gidecek ve çok mutlu yasayacak. Yaşayacak yani. Doğur sokağa mi at dedik. Tabi canının alinmasi travma yaşamasından daha küçük bir sorun herhalde.

Ne biliyorsunuz belki de evlat aşkıyla tutuşan bir aileye gidecek ve çok mutlu yasayacak. Yaşayacak yani. Doğur sokağa mi at dedik. Tabi canının alinmasi travma yaşamasından daha küçük bir sorun herhalde.

Daha oluşmamış bir varlık. Canı oluşmadan önce konu sahibi düşüncekti. Evet yurtlarda ki çocukların psikolojileri bambaşka. Daha sonra neden ailelerini merak edip aratıyor bu çocuklar peki? Red edilmiş duygusunu öğrendiklerinde ki hüzün mesela? Gerçekler illaki ortaya çıkıyor.
Demek istediğini de ben anladım ama dediğim gibi başta düşünmesi gerekirdi. Ayrıca bu hamileliği nasıl saklayabilir? Karnı büyücek doğururken bir sürü masraf keza. Ailesi öğrenmicek mi? Doğar doğmaz bırakcak mı? Anne sütü göremeden mesela. Doğarsa bağlanırsa kızın kendi psikolojisi ne olacak? Aklında ömür boyu bu çocuk kalıcak. Sırtında bir yük olarak vicdanen, konuşmayayım diyorum ama olmuyor.
Bir anlık keyfinin hatasını ömür boyu bu çocuğa yaşatmak bu ne zulümdür olumlama yapamıcam.

Şaka mi bu konu ? Konu sahibi düşmüyorda diyor sanki böbrek taşı biri diyorki dogur devlete ver biri dusuk ilacı tavsiye etmiş iyimisiniz siz gerçekten?

He iyi bari

Güvendiğin bı arkadaşınla konuş, peki bebeği doğurup devlete versen , kalbi atmaya başlamıştır şimdi onun
4 haftalık gebelikte kalp atışı oluşmuyor, kese içinde bebeği bile göremiyorlar daha. Gebeyim doğum yapıp başkasına vermek ne kadar sağlıklı, verebilir mi insan kolayla bağ kuruyorsun. bile isteye bunu yapması daha yanlış bence...

Ya ben 3 sene önce kürtaj için bir sürü yeri aradım hiçbiri keyfi kürtaj yapmıyordu, sadece özel muayenehaneler yapıyordu ben de o şekilde gitmiştim. Her yerde kolayca da yapılmıyor yani biraz doktor arkadaşlardan, tıp okuyanlardan vs yardım almanız iyi olur güvenilir muayenehane ismi için.

Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi

Bir aktara da sorabilirsin bu şeyler için bir çer çöp illa ki vardır gebeliğin henüz çok erken bir eczaneye danışabilirsinn durumunu anlat halden anlar belki güvenli bir ilaç bişe verirler ya da ne bileyim adet olamadım de adet söktürüüccü al umarım atlatırsın okuluna devam eder böyle bir hataya yeniden düşmezsin
İyi bir geleceginin olmasını diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X