- 23 Aralık 2012
- 7.551
- 50.269
- 748
- Konu Sahibi caresizbirisi
Yahu ne güzel bölümün var kızım bulsana kendine fakülteden yaşına eğitimine uygun bu adam.mal herifin mesleği nedır pekiMatematik öğretmenligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ne güzel bölümün var kızım bulsana kendine fakülteden yaşına eğitimine uygun bu adam.mal herifin mesleği nedır pekiMatematik öğretmenligi
Malesef ablam yokablanız kız kardeş falan var mı belki onlar yardımcı olur benim arkadaşımın da başına böyle bi bekarken hamilelik olayı oldu ablalari destek oldu yardım ettiler maddi manevi
İsi gücü yok boş birisi. Aptallık etttimYahu ne güzel bölümün var kızım bulsana kendine fakülteden yaşına eğitimine uygun bu adam.mal herifin mesleği nedır peki
Bi şekilde bu dingilin numarasına ulaş annesi bilir ya da vermezlerse direkt onları tehdit et tecavüz etti şikayetçi olcam de verirler numarasını.verirlerse ona da aynısını de bu işi beraber halletcez de.Malesef ablam yok
İsi gücü yok boş birisi. Aptallık etttim![]()
Birilerinden borç al yada bankadan kredi al part time bile çalışsan ödersin çok değil ki 15bin 2 ay çalışsan yeter. Ayrıca o kadar değildir başka yerlerle de görüşArtık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
Bulabilirsem diyeceğimBi şekilde bu dingilin numarasına ulaş annesi bilir ya da vermezlerse direkt onları tehdit et tecavüz etti şikayetçi olcam de verirler numarasını.verirlerse ona da aynısını de bu işi beraber halletcez d
e.diyecwgim
Klavye yanlış yazdıKaçak yollarla iraga gitmiş
Şerefsizi sizmi zorladiniz? Israr ettinizBana dedi ki seninle ilişki yasayacagima eskortla. Yaşardım en azından zevk alırdım dedi
Vaktin kısa elini çabuk tut madem bu işler boka sardı sen de ortalığı karıştır.ailesine falan acıma kaldır ortalığı ayağa.Bulabilirsem diyeceğim
Yahu ne iragi??iraktakiler buraya kaçıyor napsin orda sanarsın Avrupa ülkesi.Hatti kapatıp yenisini almakta ne var?annesi bilir sen bi dağıt ortalığı.Kaçak yollarla iraga gitmiş
4 haftası var yasal olarak.4 haftada max 5 bin kazanır PartMatematik özel ders bile versen zaten fazla fazla alırsın. Özelders sitelerine bak yada kurs merkezlerine sor saatlik iş arıyorum de anlamadım niye bu çaresizlik yani. Oturup dert etmekle çözülmez ki. En kötü marketlere bile gitsen part olarak 10 bin alınıyor
Yani onca sene çalış didin ne güzel bölüm kazan bulduğun adama bak.kizim hiç mi aklınız çalışmıyor ya.İsi gücü yok boş birisi. Aptallık etttim![]()
Kaçak yollarla iraga gitmiş
Hayır ama bunu bile bana söyledi dedi sen beni opmussun ilkŞerefsizi sizmi zorladiniz? Israr ettiniz