• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık üzülüp ah vah etmenin hiçbir anlamı yok. Çözüm belli. Çözüme odaklanın. Kredi çekin, nakit avans kullanın, borç alın… Bir biçimde para işini çözüp bir an önce halledin bu işi. Matematik öğretmenliği okuyormuşsunuz. Küçüklere matematik dersi verebilirsiniz. Akmasa da damlar. İnsanlar hata yapabilir. Siz de büyük bir hata yapmışsınız ama artık toparlanıp ayağa kalkın. Silkelenin ve eziklik psikolojisinden de kurtulun.

Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
Birilerinden borç al yada bankadan kredi al part time bile çalışsan ödersin çok değil ki 15bin 2 ay çalışsan yeter. Ayrıca o kadar değildir başka yerlerle de görüş

Matematik özel ders bile versen zaten fazla fazla alırsın. Özelders sitelerine bak yada kurs merkezlerine sor saatlik iş arıyorum de anlamadım niye bu çaresizlik yani. Oturup dert etmekle çözülmez ki. En kötü marketlere bile gitsen part olarak 10 bin alınıyor

Matematik özel ders bile versen zaten fazla fazla alırsın. Özelders sitelerine bak yada kurs merkezlerine sor saatlik iş arıyorum de anlamadım niye bu çaresizlik yani. Oturup dert etmekle çözülmez ki. En kötü marketlere bile gitsen part olarak 10 bin alınıyor
4 haftası var yasal olarak.4 haftada max 5 bin kazanır Part

Kaçak yollarla iraga gitmiş

Doğru düzgün bilgin bile yok demek ki takılmalık ilişkiydi. Öncelikli derdin okulun olmalıydı şimdi çocuk derdi ile uğraşıyorsun. Çok yazık. Umarım sana ders olur. İşsiz güçsüz herif bence yalan söylüyorlar ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X