Psikolojim hiç bu kadar bozulmamıştı:'(( Bıktım artık bıktımmmmm!!!! :'(((

e_Tubis

beyinneyiçözerbilemiyorum
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
151
0
96
İstanbul
Selamlar herkese
21 yaşındayım,öğrenciyim.sorunum babam,babaannem ve dedem..mafoldumben
babam kendini çok mükemmel biri sanan,dediği dedik,başkalarına karşı bonkör bize karşı cimri olan, dışarıda başkalarına karşı bizi kötüleyen,aynı şekilde bizim yanımızda da başkalarını kötüleyen,hiç bir şeyden memnun olmayan, herkese yalan söyleyen(bazı durumlarda bize bile yalan söylettiriyor bıktım artık.mesela tlf çalıyor ben uyuyorum veya evde yok de diyor) babaannem ise, babamı anneme karşı kışkırtan,yalnız kaldıklarında bizim dedikodularımızı yapan,başkalarının arkasından da dedikodu yapıyor sonra yüzlerine gülüyor,şok geçiriyorum resmen yaa bunlar ailecek tiyatrocu.. dedem de tam bir kılıbık,babaannem ne dese ok der,onu savunur. evin işlerini bile dedem yapar. ama bizi de savunmaz,sahip çıkmaz, parayı çok sever.işine gelince torunu oluruz,işine gelmeyince yok.neyse... öncesinde babamla ilişkimiz çok güzeldi,imrenirlerdi hep. herşey 2 yıl önce babamın annemi aldatmasıyla başladı.bir yaz tatili dönüşünce otogardayken telime bir msj geldi. "ayşem yemek mi yiyorsun afiyet olsun. asıl dış kapının dış mandalı o,bitanem sen iç mandalısın.seni seviyorum" şeklinde bir msjdı.o anki duygularımı bunu yaşayan anlar,içim kinle dolu,artık o sevdiğim babamdan nefret ediyordum.eve gediğimde sanki bişi olmamış gibi davranıyordu,ister istemez eskisi gibi davranamadım ona ve o buna alışamadı sanırım ve daha çok sorun çıkartır oldu..ozamandan beri aramızda bir duvar var,elinden tlf düşmüyor,annemden habersiz para çekiyor,anneme verdiği pazar parasını bile yüze kakıyor, sana şu kadar para verdim ne yaptın?dior. anenm de sanki ben kendime harcadım ,mutfak giderlerine gitti para diyor. yüzüne bile söyleyemiyor bunu yani düşünün..neymiş biz yaşıyormuşuz da zevk batıyormuş bize.yediğimiz önde yemediğimiz arkamızdaymış. ettiği sözleri duysanız o kadar acıtıyor ki insanı, allah'a havale ettim onu,görmek bile istemiyorum.başkaları gibi tonlarca para mı harcıyoruz,istiyormuyuz ondan hayır!! iyilik bile yaramıyor bunlara...bir keresinde de babamla ikimiz babaannemlere gitmiştik annem babamla gitmeyi istemiyor artık çünkü bir keresinde babaannem annemi dövdürmüştü gözümüzün önünde..yaa orada bile rahat vermediler dedikodumuzu yaptılar,hadi ben kendimi geçtim annemin dedikodularını yapmalarına göz yumamadım,patlaıdm.3ü de birden üstüme geldiler.beni azarlamalar,hakaretler,terslemeler,beni çok ağlattılar deli olacaktım az kalmıştı.mafoldumbeno günleri hatırlamak bile istemiyorum,işte o günden sonra sinir hastası oldum zaten.aklıma tek çare ölümmüş gibi geliyor sanki.bunları düşündüğüme bile inanamıyorum,beni de kendilerine benzettilermafoldumben
ya artık dayanamıyorum bazen isyan bile ediyorum elimde olmadan..artık vücudum reaksiyon vermeye başladı,her tarafım titriyor,ağlama krizlerine giriyorum artık. biryandan,derdimi anlatamıyorum çünkü karşımda konuşabileceğim biri yok,baba bak konuşalım dediğim anda hemen üstüme atlıyormafoldumbenhakaretlerle,bağrış-çağırışlarla sindirmeye çalışıyor yani.bıktım artıkkkkk..ona göre, kendisi hakaret edecek,karşısındaki insan değil ya! susacak ağlayacak sadece.. kalp kırmaya alışmış hiç umursamıyor bile.bu akşam yine babamla tartıştık,sebebi şu: babam şuan izinde ve tatile memleketine gitmişti,gitmeden önce de ufo almıştık, banyoya girerken fişini çekin dedi, ben de sakındığım halde unutmuşum allah kahretsin,banyodayken şarteller attı, neyse ki bişi olmadı ama kapının zili çalışmıyordu artık..geldiğinde (daha bu sabah geldi) hemen sorguya çekti anlattık hakaretler,bağırmalar o an öyle kötü oldum ki aklımdan herşey geçti anlatamammafoldumbenmafoldumbendayanamadım ben de baba niye böyle yapıyorsun? kötü bişi oldu mu olmadı çok şükür,bir daha olmaz dedim.çok kırıcısın baba dedim,kırılcaksın tabi kırıl diyor, kardeşim hariç ben annemle aynı b..k muşum(çünkü onlar gibi değiliz) afedersiniz ama bunları yaşarken de,yaşarken de öyle utanıyorum kii.derdimi paylaşacak bir dostum da yok burada.iyi ki siz varsınızzz!!! işim olsa burada 1 dk bile durmam ayrı eve çıkarım ama iş de yokkkmafoldumben nasıl dayanacağım böyle nereye gidecek bilemiyorum.saygısızlık etmeyeyim diyorum hakaret etmemk için kendimi zor tutuyorum içim öyle dolu ki..sizce ne yapabilirim,nasıl hareket etmem lazım,hatalarını nsıl anlar?mafoldumbeno
ffff neyse sizin de kafanızı şişirmeyeyeim gece gece. okuyanların gözlerine sağlık,dilerim sizler yaşamazsınız böyle sorunlar çok zor.allah kimseyi ailesiyle sınav yapmasınn.. uzun bir yazı oldu ve yazım yanlışından ötürü de kusura bakmayın nolur,şuanki psikolojimle ancak bu kadar yazabildim..okuyan ve yorum yaan herkese şimdiden teşekkürlerr!!!!mafoldumben

mesaj olayını tam anlamadım kusura bakma.
baban sana mı yollamış yanlışlıkla?
diğer konular için anlaşamadığın insanlarla görüşmek zorunda değilsin.
onlarla mı yaşıyorsunuz ki.üzülme ya gençliğinin baharındasın.onları değiştiremezsin.7sindede öyle 70 indede.
sen bak kendi hayatını kurtarmaya canım.

evet yanlışıkla bana gelmişti o kadına gönderdiği msj.
boşvermeyi denedim her defasında ama,uzaktan bile güçlerini yetiriyorlar.
hem babaannemler burada olmasa bile babam var yani hepsi birbirinden betermafoldumben
sağol canım cevap yazıdğın için.bazen boşvermek de işe yaramayabiliyor((

Canim ya kiyamam üzülme ne olur, ne diyecegimi bilemedim inanki.
Allah yardimcin olsun, üzüldüm bende canim ya aklima bisey gelmiyo birden simdi :çok üzgünüm:

hay allah baban travma yaşatmış sana.
peki sonra nasıl bir açıklama yaptı.annene anlattın mı?zor bir durum gerçekten.
annenle aran iyidir umarım.eğer öyleyse annenle el ele verip sorunların üstesinden gelirsiniz bence.
unutma sende ilerde bir aile olucaksın,seninde geleceğin var.
onlarla ömür boyu yaşıcakmışsın hissine kapılıp kendini boğma bu kadar.
onlara kızdığında tepkini ver,içine atma..susun ya koskoca insanlarsınız,sizin dedikodunuzumu dinlicem gidin bana kurabiye pişirin,ne bileyim güzel öğütler verin bana bile diyebilirsin.

sağol canım tesellin için. allah razı olsun.ben bile ne yapacağımı şaşırdım.herşeyi unutmak istiyorum, huzur istiyorumsadece, çok şey mi istiyorum ben bilmiyorum artık.:'(((

QUOTE=SuLtanoFKonYa;10658724]Canim ya kiyamam üzülme ne olur, ne diyecegimi bilemedim inanki.
Allah yardimcin olsun, üzüldüm bende canim ya aklima bisey gelmiyo birden simdi :çok üzgünüm:
[/QUOTE]

sonrasında bir açıklama yapamadı,hiç bişi olmamış gibi davrandı.annemle de biraz zamn geçtikten sonra dayanmayıp paylaştım ama annem bana inanmadı.msjı gördüğünde inandı. ayrılırsan sana destek olurum bile dedim ama anenm kesinlikle istemedi..dedikodu yaparlarken kaç kez dedim ama anlamıyorlar,inadına yaparmış gibi sakız gibi uzatıyorlar bir dedikleirni 7kez tekrarlıyorlar nerdeyse..:''((( offf ömrümün sonuna kadar onlarla yaşamıycam ama iş bulana kadar çok sıkıntı çekicem öyle görünüyor ama benim daha fazla takatim kalmadı,yanlış birşey yapmaktan korkuyroum artık!!!mafoldumben

canım ya...ne dıyımkı sımdı..
ama ıcıne atma kımseye acamıyosan bıle buraya ac ıcını..
annenle bı yurek ol...ona destek ol..ogrencımıssın..oku meslegını al mısler gıbı calıs...
allah evınıze huzr versın...takma dıcem ama nasıl olurkı bu...
ee baban msjı snaa yazdıgının farkında degılmı...

aklınada ole kotu seyler getrme...
senın guclu olman lazım canım sınav dunyasındayız..sen bu sınavı atlatıcaksın..
allah sana yardım eder sen sabrını koru gerektıgı yerde uslupluca sen uyar onları...ama babanla pkete karsılıklı gelme derım...

Canim ya esekten dusmus insani yine esekten dusmus biri anlar.
Benim babam annemi aldatmadi ama cok eziyet etti. Ondan suanda nefret ediyoum ve kesinlikle gorusmuyorum.
aramam sormam, tabi zamaninda aslan olan simdi kedi yavrusu o ayri.
ben suan evliyim ama evlenmeden once surekli kavga eden tartisan iki kisinin icinde
buyuduk kardeslerim ve ben, hep istedim annemede soyldim bosanin diye ama bosanmadi
onuda cok sucluyorum. Onunlada pek gorusmuyorum zaten. Cok kindar degilim ama
ben gecmisimi sildim artik . Neyse gelelim sana onerecegim sey deminde dedigim gibi
bosanmalari ! hem annenin aldatilmasina goz yumma lutfen
suan calisiyormusun okuyormusun bilemiyorum yada kardeslerinin durumu ne ?
netice aldatmis, annem benim annem gibi pasif biri herhalde cvp veremedigine gore
ben ama cok karsi koymusumdur o adama ( baba demiyorum haketmiyor cunku)
benim gozum karadir soylerim laflari o bagiriyormu ben daha yuksek sesle bagiriirim
seni kiskirtamk icin yazmadim canim yalnis anlma ben bagirdim sen de bagir demiyorum
ama bende saygisi bittigi icin ve disardan birinden farki kalmadigi icin bu hakki gordum kendimde
neyse canim bence annene anlat bu durumu bu bir
en kisa zamanda bir psikologa git
ve en iyiside bosanmalari
bu yalanla anneni yasatmayada kimsenin hakki yok. seni cok iyi anliyorum canim
ama boyun eymek zorunda degilsin, oda gitsin Ayse sine herkes mutlu olsun
kusura bakma cok sinirlendim.

sağol canım,zaten anneme destek oluyorum elimden geldiğince. ama ona bile bir kılıf buluyor,annemle aynıymışız ben hep anneme arka çıkıyormuşum.bana neymiş:S
anneme de diyorum,sna hakaret ettiği zaman susup pusma,dik dur karşısında öyle daha çok üstüne geliyor hakkını ara diyorum ama yok:'((
msjı yanlışlıkla bana göndermiş,bilmem ki aklı neredeydi ozman ama allah tarafından yanlışlıkla geldi sanırım
mafoldumben

hemen hemen aynı durumu yaşamışız,sizin için de ayrıca üzüldüm. sizi o kadar iyi anlıyorum ki,kelimeler bile yetmez anlatmaya...artık benim saygım da bitti,sevgim de bitti,her hareketi gözüme batıyor resmen..baba bile demek gelmiyor içimden.şuan okuyorum,üniv.3.sınıftayım ama çalışmıyorum:'((keşke çalışsam ayaklarımın üstünde dursam hiç çekinmem annemi de yanıma alırım kardeşimle, kendisi ne yaparsa yapsın,saygıyı haketmiyor bile..benim annem de pasif,bizim için boşanamzmış anne diyorum,biz böyle sanki çok mu mutluyuz hayır? ama anlatamıyorum işte:'(( en kısa zamanda bir işe girip çalışmak istiyorum ama bu zamanda da iş bulmak mucize artık offf:'(
çok sağol canım,yalnız olmadığımı bilmek bile bir nebze güç verdi bana( ben de ilerde hiç görüşmek istemiyorum bu üçlüyle:'((

ANnen herseyi kabullenmis ozaman,
bence otur ciddi ciddi konus annenle zaten aldatilmis bunu nasil kabul eder onuda
anlamis degilim. birde surekli hakaret goruyor??
onun cesarete ihtiyaci olabilir? Bosansa bile nafaka alir sende calisirsin
huzurlu bir sekilde yasasirsiniz canim
ustelik aldatiginida kanitlarsaniz ilk celsede bosanirlar.
Cok yikici mi oldum bilemiyorum ama boylede yasanmazki bu ne ya?
babannende ayni benim gibiymis ? onunda bir cenesi vardir ama fark var
kimse onu sallamaz. o sadece kousur, kizlarina bile bize ozel degil yani
ama herkes yasli diye sabrediyor.
Allah hepsini islah etsin canim.
Kotu seylerde dusunme , oburdunyanida mi mahvedeceksin?
onalrin sana b unu yaptirmalarina izin verme.
Bu dunya bir sekilde duzelir bak duzelmese benim hayatim duzelmezdi.
Allaha sigin canim Allah yardmcin olsun.

Merhaba cnm..
Başta Allah sabır versin..
Ölümdü hayatına son vermekti böyle şeyleri tamamen aklından çıkart..
Aciz insanlar çözümü ölümde bulurlar..
Sen güçlüsünki bu kdr zorluğa göğüs gerebilmiş dedikodu yaptıklarında karşılarında durabilmişsin..
Kendini oyalıycak işlerle uğraş odandan çıkma muhattap dahi olma babanla..
Yaptıkları affedilir hazmedilir şeyler değil..
Annen kendinde ayrılcak gücü bulamamış olabilr onun içinde kolay değildir böyle bi evliliği sürdürmek..
Gerekirse yine kavga ederseniz başka insanlara gelince var bize yok öylemi?
Napcaksın mezaramı götürceksin de..
Susamıorum yapamıyorum bi köşeme çekilemiorum diosan saygıdan mahrum bi insana saygı göstermeye çabalama..
Çünkü anlamaz..
Kırıcısın diorsun kırılcaksın diyor..
Allah Allah sende kırılcaksın o zmn..
Valla cnm ben susamaz açar ağzımı yumardım gözümü..
Sölediklerine göre çözümü yok ancak babanın pskolağa gitmesi Allahtan korkması o kadınla ilişkisi dewam ediorsa ayrılması ve ailesinin değerini bilmesi lazım..
Eden bulur unutma cnm bunlar yanına kalmaz bu dünyada olmasa bile öteki dünyada çıkar..
Sorunlarını en yakın zamanda çözebilrsin inşallah Allahtan sabır diliyorum sana..

allah razı olsun canım yaa,sağol.. evet, söylediklerinin karşısında susamıyorum bu yüzden de saygısız oldum,başkalarının evlatları gbii değilmişim asiymişim.odamdan çıkmıyorum onunla muhatap olmamak için, bu sefer de surat yapıyor niye yanımda oturmuyrosunuz diyor,birşey çıkartıyor mutlaka.sonuç yine hır,gür..mafoldumben
babama dedim,sinrilerin bozulmuş senin psikologtan yardım al dedim,ben sağasağlamım, 4x4 lüğüm diyor,kendisi kusursuz,başkaları kusurlu heppp.elinden telefon düşmüyor,gördüğüm anda sinirlerim boşalıyor resmen öldüresim bile geliyor bazen.allahım affetsin kendime inanamıyorum yaa offffmafoldumbenmafoldumben

evet canım,hele bir işimi eline alayım ozman herşey düzelcek inş.:Saruboceq: sabrediyorum sadece..allah ıslah etsin böyle insanları.ben bu dünyada acı çekmelerini istiyorum,allahım öteki dünyaya çok azını braksın ağzımı bile bozdular yaani,annemi de tehdit ediyor,bazen iftira bile attı düşünebiliyormusunuz? her taşındığımız yerde biriyle yakıştırıyor, baba bile demek istemiyorum artık.bir de akşam gelmiş utanmadan sırnaşıyor hiç bişi olmamış gibi. iki yüzlü nolcak..allah a havale ediyorum onları,allahın adaleti büyük gerçekten..

Canım bence baban antropoza girmiş..
Kendini genç dinamik zannediyor ve muhtemelen annenide beğenmiyor..
Hey Allah'ım sen ıslah et..
Sana demişki sende annende aynısınız kardeşine dememiş kardeşin nasılki?
O nasıl tepki veriyor bu olaylara biliyormu bunları?
Bilmiyorsada babanla babanenle dedenle arası nasıl?

akannehir :1shok:
İnanamıyorum yaa kendi yaptıklarını annene iftira atarak kapatıyor aklınca..
Çoook ayıp yaa..
Vallahi ben kendimi tutamaz yaptığın b*kları annemin üzerinden kapatmaya çalışma kimin ne oldğnu herkez bilio derdim..
Ay kusura bakma cnm yaa ağzımı bozdum :kedi:

Kardeşimim pek bilgisi yok,anlatmıyorum psikolojisi bozulmasın diye ama karakter olarak sessiz,sakin,kimseye karışmaz. yanında dedikodu yapılsa uzaklaşır ama ben onu yapamıyorum işte.haksızlığa gelemiyorum yalan yanlış şeyler söyleyip öyle abartıyorlar ki anlatamammmm.ben de ondan şphelendim kesin antropoza girmiş ewt. gömleklerini 2 gün bile giymiyor,pantolonlarını 2 gün giyiyor en fazla.kim yıkıyor,kim ütülüyor tabiki annem.çamaır makinesi devamlı çalışıyor,gece saat 2 ye kadar yatamıyoruz çünkü izin vermiyor onunla berbaer oturcakmışız.onu dışlıyormuyuz da muş da muş yanimafoldumbenmafoldumben evde deterjan biter,ne çabuk bitti? kime veriyorsun o kadar deterjan aldık nereye uçtu? vs.. ayy aklıam geldikçe çıldırsaım geliyor bence kesin aklını yitirdi diye düşünüyorum bazen de...

evet, çok haklısın ben de onu demeyi çok düşündüm tam diyecektim bir daha sorun çıkartırsa ozman derim diye bir şans daha verdim ama kendimi zor tuttum. kaç gündür moralim sıfır,yeter artık yaa, ölse ağlamama,sevinirim o derece yani.. onun yüzünden erkeklerden nefret eder hale geldim,herkesi onun gibi sanıyorummafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…