Psikolojim hiç bu kadar bozulmamıştı:'(( Bıktım artık bıktımmmmm!!!! :'(((

Canım ya üzme kendini demek takma kafana demek görmezden gel demek hiç bi şekilde faydalı olmıycak farkındayım..
Kardeşine bencede belli etmeyin üzülmesin yıpranmasın oda..
Hem bunları söylüyor hemde yanında istiyor sizi..
İnsanda bakıcak yüz bırakmalı..
Bilemiyorum ya çözüm gelmiyor aklıma gerçekten yardımcı olmayı çook çook çok isterdim ama başta çözüm bulmayı baban istemeli.. ki öyle bi niyeti varmış gbi durmuyor malsf mafoldumben

Öyle düşünme bnce cnm herkez bir değildirki..
En basiti 5 parmağın 5ide birmiki erkeklerin hepsi aynı olsun..
Tabiki senin için güvenmek kolay olmaz ama önyargılıda olma..
Çünkü gerçekten doğru kişiyle karışlaştığn bi anda ön yargın yüzünden farkına bile varmayabilirsin..

canım yaa,çok sağol. çok destek verdiniz bana gerçekten..:1hug:artık hiç uğraşmıycam gereksiz yere konuşmuycam.uzak durcam,ayaklaırmın üstünde durduğum zman da onu yanımda istemiyorum asla!!!!mafoldumben bu günler onların iyi günleri,bekliyorum son gülen iyi güler inş.:Saruboceq:

bu düşüncem geçicidir sanırım ama babama benzeyen bir erkek asla istemiyorm özellikle seçicem belki de hiç evlenmem hiç de umrumda değil.. haklısın canım,hepsi bir değildir elbet,inş. onun gibi birine denk gelmem yeniden..((

Rica ederim cnm ne demek opuyorumnanaktan
Evet işte böyle güçlü olmalısın..
Kendine güvenmelisin,inanmalısın..
Sen kendi ayakların üzerinde dur sağlam adımlarla ilerle kimsenin yaptğı yanına kalmaz merak etme cnm..
Allah görüo bütün yaptıkları tek tek çıkıcaktır ondan..
Şu dakkadan sonra hayata daha olumlu pozitf bakmalısın arkanda bıraktıklarında değil ileride seni bekleyenlere odaklan canım eminol pişman olmıycaksın..
İnşallah hayatında bundan sonra herşey yolunda gider ve baban hatalarının hepsini affeder..
Allah ıslah etsin demekten başka bişey gelmiyor aklıma...
Hoşçakal canım kendine dert etme sonra senden çıkıyor bütün acılar yerimseniben
İyi uykular :gitme:

Birgün aşk seni öyle bi alır götürürki anlayamazsın noldu ne bitti diye..
İnşallah çook güzel insanlar çıkar karşına çok sevilir ve seversin..
Görüşürs cnm :gitme:

çok teşekkür ederim canım benim çok sağol..o güzel günler gelecek elbette,bekliyorum.tavsiyelerini mutlaka dikkate alcam.
allah razı olsun canım,iyi uykular!!!!:1hug:

ayy canım benim yaa, ne kadar teşekkür etsem azdır,allah razı olsun!! amin,inş. allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın hep.kötülerin şerrinden korusun:Saruboceq: görüşrüüz canım.. :gitme:

Birgün aşk seni öyle bi alır götürürki anlayamazsın noldu ne bitti diye..
İnşallah çook güzel insanlar çıkar karşına çok sevilir ve seversin..
Görüşürs cnm :gitme:

zor bir durumdur eminim
annen nasıl katlanıyor ki
ayrılsa babandan yada annen bilmiyormu aldatıldığını
ne desem bilmiyorum canım allah yardımcınız olsun
sanki baban yetmezmiş gibi bide babannenle deden var
allah sana sabır versin
tek söz söylenebilir
allah babanı babanneni dedeni ıslah etsin

anne baba ..
bız yokkende hayatta olan ıkı kışı..
anne baba ılıskısıne karısmam kendımde bu hakkı bulamam..
sıze tavsıyem şu olur sız yokkende onlar vardı nasıl surdurmuslerse hayatlarını gene surduruyolar bukadar stres uzuntu yapmayınd erım kendınıze..
gelcegınzıe bakın karsısınızda anne baba modelını kafanıza kazımayın derım..
kendı ayaklarınız ustunde durupda kımseye muhtac olmamaya ve kımsenın sozlerıne kanmayın derım babayı babaneyı dedeyı degıstırme sansın yok ...
ama arana mesafa koyarak uzak kalırsın herseyden annene destek vermelısın ..
ama onu olumsuz sekılde ektılemeden her aılede yerı gelınce tartısmalar kotu gunler olur her aılede fırtına kopuyodur buna emın olun derım..onemlı olan bunu cok fazla dusunmeyıpde akısına bırakmaktır..

amin teşekkür ederim.çok zor gerçekten allah kimsenin başına vermesin.
öyle bir anda insan ne yapacağını bile düşünemiyor,çok çaresiz kalıyor.
ben anenmle babamın ayrılmasını istiyorum ama annem istemiyor.hem baba
mın da bırakacak gibi görünmüyor annemi, allah onları ıslah etsin inş.:Saruboceq:

ewt ben de karışmazdım ama artık dayanamıyorum. ettiği küfürlerde siz de varsanız eğer? size de dokunuyorsa kırıcı konuşmları hatta bana etse neyse,anneme haketmediği kelimeleri kullanmasına tahammül edemiyorum. aslında o kelimelerine hepsine kendisi yakışıyor tabi bildiği yok. allah onu bildiği gibi yapsın inş.hakkımı helal etmiyorum,2 dünyada da elim yakasında.ömrümde hiç bu kadar kinlenmemiştim, onu da başardımafoldumben

eger aynı evde yaşamak zorunlulugunuz var ıse duymazdan gelceksınız..
yada muccadele edıp babanızı degıstırceksınız..
babanızdan cok sıkayetcısınız ama yazdıklarınıza bakın ondan farkınız kaldımı?..
kotuluge kotuluk olarak cevap verılmemelıdır..
sızın ıyılıgınız ıle babanız degısebılır bu sızın elınızdedır..
bı ınsanı degıstırmek 40 gun surer..
ya ıyı yaparsınız yada kotu..
ama gercekdende sevmedıgınız ornek amladıgınız babanıza benzemeyın bı,u arada derım..

Canim tubisim nasil oldun iyimisin biraz daha, dün cok üzgündün, bende üzülmüstüm :çok üzgünüm:
Hic sIkma canini bebegim, naparsin anne baba iste, atsan atilmiyor satsan satilmiyor. Cok muhatap olmamaya bak, pek konusmamaya bak, hatta ayni ortamda bulunmamaya bak, baska yapcak bisey yok gülüm :teselli:

canım öğrenciymişsin, derslerine iyice sarıl.. eğitimini başarıyla bitir ve ekonomik özgürlüğünü eline alır almaz o evden kurtul.. annenide yanına alırsın.. çektiğin sıkıntıların mükafatını alıcaksın ilerde. geleceği düşün ve katlanmaya çalış.

Canım benim yaa,çok sağol.allah razı olsun canım.:1hug:bugün biraz daha iyiyim,arada nöbet geliyor sanırım,bundan sonra böyle yapıcam. senin de dediğin gibi,fazla sıkı fıkı olmuycam mesafeli olcam.işe yarar inş.malesef ailelerimizi seçemiyoruz canım,öyle ne yapalım.tekrardan teşekkür ederim canım benim yaa,çok sağol!!!

evet, daha 2 yılım var okulumun bitmesine ama biran önce iş bulmaya çalışıcam canım,ben de aynen öyle yapıcam inş.çok teşekkür ederim canım,çok sağolun gerçekten çok büyük destek oldunuz bana... allah razı oslun hepinizden de...:1hug::enbuyukkk:

babannenin aynısından bende var. ben bi ara kesmeyi düşünüyodum, burdakiler beni vazgeçirmişti.
kesmeden bize rahat yok bence.
ayrıca o diğer kadının ortaya çıkmasında babannenin parmağı yoksa ben de neyim. elbet bir gün herşey ortaya serilip döküldüğünde bu da çıkar karşına, demişlerdi dersin.

seni belkide en iyi anlayan benim bende babamdan nefret ediyorum benim babamda kendi bildiğini okuyan bizi hiç düşünmeyen biri allahtan babaannem öyle değil dedemde babaannemde hep annemi korudular (terliği fırlattımı babannem babam kaçacak delik arıyor) bugüne kadar dedem ölene kadar babam bi nebze daha iyiydi şimdi hepten sapıttı allah sabır versin çok zor bir durum
sana tavsiyem hiç muhattap olma ben öyle yapıyorum odama geçip oturyorum birşey sorarsa kısa yanıtlar ver babaannnlerede fazla gitme boşuna moralini bozma unutma şimdi sen ona muhtaçsın ama bide bunun yaşlılığı var herşey karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…