- 22 Şubat 2023
- 86
- 52
- 18
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
-
Piskologa yeni besıge para yok diyor sen ayda 20 bine bakıcı tut dionSiz iyi olmadığınız sürece bebek de iyi olmaz. 2 yaşında bebeye bağırıyorsunuz, sinir krizi geçirip beşiği kırmışsınız. Bu süreçte size yardım edecek kimse yok mu? Ben anne değilim ama ablamdan ve yengemden lohusalık sürecini biliyorum. Anne olmaya alışmak çok zor olabiliyor. Şuan lohusalık depresyonu yaşıyorsunuz, bunalımdasınız. Psikiyatriden emzirdiğiniz için ilaç alamasanız bile devletin ücretsiz psikolojik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Eğer size yardım edecek aile, akraba vs yoksa bakıcı tutmayı deneyin.
Ayda değil de birkaç gün gelse en azından kadıncağızın yükü hafifler. Kocası versin parasını. Ya eşi evdeyken bebekle kendi ilgilenecek ya da para verecek başka yolu yok. Zaten olan hep kadınlara ve çocuklara oluyor.Piskologa yeni besıge para yok diyor sen ayda 20 bine bakıcı tut dionkadının iyice piskolojisini bozcan
Kimse bi kaç gün Kimsenın çocuğuna gelmez yavru ceylanım . Artı o cocuk tamamen dengeyi kaybeder düşünsene seni biri eğitiyor ama ayda 3 gun gelen kadın bunların hepsı yanlış diyip diyip değişmeni istiyor , üstelik 2 yaşındasın . Anne başka gelen kadın başka bisey öğretmeye kalkarsa dengesi şaşar . Anca bu kadın ayda iki kez temızlıkcı talep edebilir onuda kocasının keyfi yeterseAyda değil de birkaç gün gelse en azından kadıncağızın yükü hafifler. Kocası versin parasını. Ya eşi evdeyken bebekle kendi ilgilenecek ya da para verecek başka yolu yok. Zaten olan hep kadınlara ve çocuklara oluyor.
Küçücük bebeğe bağırarak yeterince travma oluşturuyor. Evet haklısın canım genelde aylık olarak bakıcı maaşını alır. Bakıcı ile konu sahibinin bebek bakımında zıt tavırları bebeği de etkiler. Sonuç olarak iş kocasında bitiyor. Temiz bir cinnet lazım sanırım kocasının durumun ne kadar ciddi olduğunu anlayıp destek olması için.Kimse bi kaç gün Kimsenın çocuğuna gelmez yavru ceylanım . Artı o cocuk tamamen dengeyi kaybeder düşünsene seni biri eğitiyor ama ayda 3 gun gelen kadın bunların hepsı yanlış diyip diyip değişmeni istiyor , üstelik 2 yaşındasın . Anne başka gelen kadın başka bisey öğretmeye kalkarsa dengesi şaşar . Anca bu kadın ayda iki kez temızlıkcı talep edebilir onuda kocasının keyfi yeterse
Annem 70 yaşında ve onunda kafası pek yerinde değil Babam ben kücükken vefat etti. Annem eve çöpten eşyalar getiriyormuş marketlerin çöpe attığı yiyecekleri alıp eve getiriyormuş onları yiyormuş evi pireler basmış. Komşular arayıp söyledi. Ki annem hem babamdan hem kendi babasından 2 adet maaş alıyor ev kira değil ama sürekli param yok diyor sürekli ben cok hastayım iyi değilim diyor. Herkes ona göre sadece parasının peşinde falan filan bana oradada pek huzur yok gibi..Yardım almanız gerekiyor bir süre kendi ailenize gitseniz destek olmazlar mı
Annem 70 yaşında ve onunda kafası pek yerinde değil Babam ben kücükken vefat etti. Annem eve çöpten eşyalar getiriyormuş marketlerin çöpe attığı yiyecekleri alıp eve getiriyormuş onları yiyormuş evi pireler basmış. Komşular arayıp söyledi. Ki annem hem babamdan hem kendi babasından 2 adet maaş alıyor ev kira değil ama sürekli param yok diyor sürekli ben cok hastayım iyi değilim diyor. Herkes ona göre sadece parasının peşinde falan filan bana oradada pek huzur yok gibi..Desteksiz çocuk büyütmek çok zor, size ahkam kesen yakınlarınıza kulak asmayın. Kocanız zaten etkisiz eleman o ayrı bir vaka onu geçiyorum sizin nefes almanız gerek. Çocuk 2 yaşına gelmiş 2den sonrasıda ayrı bi zor 2-3 yaş arası tam inat zamanı tuvalet eğitimi zamanı vs yani annenin yine çok sabır göstermesi gereken zamanlar. Siz bu yorgunlukla psikolojiyle bu süreçtede zorlanırsınız.
Aileniz nasıl bir aile yazmamışsınız ama iyilerse bi süre yanına gidin bebeğinizle biraz uyuyun dinlenin başkalarının olması bebeğede iyi gelecektir.
Kreş seçeneğine bakın, maddi olarak eşinizle konuşun o kadar çalışacaksa biraz bütçede ayıracak zaten bi işe yaradığı yok. Yarım gün mahalle kreşine verseniz bile çok rahat edersiniz 3-4 saat çocuk akranları ile oynar nefes alırsınız.
Aynen o beşik o herifin kafasında kırılmalıydı en azından kafama ne vurdu die bi bakar aaaaa beşikmiş benım bi çocuğum olmalı die dank ederdi belkiKüçücük bebeğe bağırarak yeterince travma oluşturuyor. Evet haklısın canım genelde aylık olarak bakıcı maaşını alır. Bakıcı ile konu sahibinin bebek bakımında zıt tavırları bebeği de etkiler. Sonuç olarak iş kocasında bitiyor. Temiz bir cinnet lazım sanırım kocasının durumun ne kadar ciddi olduğunu anlayıp destek olması için.
Belki gidince annenize de faydanız olur. O da toparlar. Kardeşiniz varsa ona gidin. Kreş olmaz diyorsa oyun zamanları olan yerlere götürün enerjisini atsın. Bol bol dışarda takılın nefes alın. Ev işlerini biraz boşverin madem evde eşiniz o yardım etsin. Herşeye tek başına yetişilmez. Geceleri uyutma işini de eşinize devredebilirsiniz sanki. Desteksiz olmuyor bu işler çoğu yalnız anneye babalar yardım ediyor. Kısacası birşeyleri değiştirmeniz lazım aynı şekilde devam edemezsiniz.adım atın.Annem 70 yaşında ve onunda kafası pek yerinde değil Babam ben kücükken vefat etti. Annem eve çöpten eşyalar getiriyormuş marketlerin çöpe attığı yiyecekleri alıp eve getiriyormuş onları yiyormuş evi pireler basmış. Komşular arayıp söyledi. Ki annem hem babamdan hem kendi babasından 2 adet maaş alıyor ev kira değil ama sürekli param yok diyor sürekli ben cok hastayım iyi değilim diyor. Herkes ona göre sadece parasının peşinde falan filan bana oradada pek huzur yok gibi..
Kreş konusuna gelirsek sürekli eşimi kötülüyor gibi olucam ama çok pimpirikli asla kreşe falan bırakmaz söyledim ama ben cocuğumu bıraktırmam dedi daha önce
Valla eşin kreşi kötülüyosa gece vereceksin o sallayacak, uyutacak,eşine resti çekmen gerek. 4 saat duracak sabahtan akşama değil sonuçta çalışan kadın olsan ne olacaktı, mecbur verecektin.Annem 70 yaşında ve onunda kafası pek yerinde değil Babam ben kücükken vefat etti. Annem eve çöpten eşyalar getiriyormuş marketlerin çöpe attığı yiyecekleri alıp eve getiriyormuş onları yiyormuş evi pireler basmış. Komşular arayıp söyledi. Ki annem hem babamdan hem kendi babasından 2 adet maaş alıyor ev kira değil ama sürekli param yok diyor sürekli ben cok hastayım iyi değilim diyor. Herkes ona göre sadece parasının peşinde falan filan bana oradada pek huzur yok gibi..
Kreş konusuna gelirsek sürekli eşimi kötülüyor gibi olucam ama çok pimpirikli asla kreşe falan bırakmaz söyledim ama ben cocuğumu bıraktırmam dedi daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?