- 22 Şubat 2023
- 86
- 52
- 18
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma gezdim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. 2 saat sallıyorum uyusun diye belim vucudum cok ağrıyor artık. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ve uykusuzdum ahşap beşiği kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ama ben başımın okşanmasını istiyorum artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Yada bu hayatı neden yaşıyorum ki ben? Psikoloğa gitmeyede para yok bilmiyorum napıcağımı tek bildiğim iyi olmadığım