Psikolojim mi bozuk ?

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
20 yasinda genc bir kizim. Cocuklugumdan beri suregelen takintilarim var ama son 5-6 yildir hic aklimdan cikmiyorlar dayanilmaz bi hal aldilar.. Beynimin icinde konusan ve hic susmayan sesler..
"Ya babama,kardesime tecavuz edersem, ya onlari oldurursem.. Acaba oldurdum de ben mi hatirlamiyorum gibi.. Arkadaslarim icinde gecerli bu. Hatta yolda yururken onumden gecen biri icinde acaba ben ona bisey yaptimmi.. Karsidaki gozden kayboluncada acaba oldurdum mu diyorum :-/ bebekleri cocuklari cok sevmeme ragmen onlara dokunmuyorum artik. Neymis ya ben sapiksam.... Ya eline koluna dokununca aklimdan kotu bisey gecerse diye . Uzaktan seviyorum artik onlari. Arada sirada da ya aids olursam,kansersem vs. Cok skldim artik.. Yillardir bitmiyolar. İki gun onceye kadar yogun tempolu bir iste calisiyordum isten ayrildim. O yogunlukta bile aklima gelebiliyorlardi dusunun artik pazartesi gunu icin psikiyatriden randevu aldim acaba ise yararmi.kizlar napcam ben

Töbe töbe...
Yani nice vesvese gördüm de böylesini ilk defa gördüm...
Psikoloğa gittiniz mi hiç?
Hani normal değilden öte gerçekten rahatsız edici boyuttalar.

Obsesif kompülsif takıntılarınız var hem de çok ciddi boyutta. Bu durumda mantıksız ve olmayacak şeyler hastaya gayet mantık çerçevesinde ve olabilesi gözükür. Kesinlikle doktorla görüşün ihmal etmeyin.

çok ilginç terapi işe yarar umarım. eminim yorulmuşsunuzdur siz de bu düşüncelerden

Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem

Babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz etmeyi düşünüyosunuz?

Psikoloji bozukluğunu geçmiş bu hastalık halini almış..
Ben de bazen mesela oramda buramda bişey çıksa en kötüsünü düşünürüm acaba kanser miyim başım ağrısa acaba beynimde tümör mü var falan diye ama seninki aşmış..
Acilen bir psikiyatra gitmelisin, halin hal değil..

anafaril 10mg hapına devam et sorunun bitecektir

anafaril 10mg hapına devam et sorunun bitecektir

Babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz etmeyi düşünüyosunuz?
İste onlara cinsel yonden zarar verirsem uykularinda falan yada oldurursem diye korkuyorum arkadaslarimla bulusmuyorum bile bisey yaparsam diye

şizofreniye doğru giden bir yol görüyorum tez zamanda psikiyatri daha sonra psikolog desteği almalısınız..

Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem
Nasıl karşılayablir ki? Nasıl ki kalbimiz, böbreğimiz hasta olabiliyorsa beynimiz de ruhumuz da olabilir. Milyonda bir görülen ruhsal bir bozukluk da olabilir tedavisi çok basit bir şey de olabilir. Gayet normal karşılayacaktır.

Psikogoloğa git çok ciddi bir şey bu yaşa kadar bu saplantılarla nasıl yaşadın?

Bazen acaba oldum mu diye dusunuyorum annem babam oldumu falan.. Evde degilsem arayip konusuyorum telefonu kapattiktan sonra arama kayitlarina bakiyorum. Demekki konustum olmemisler diyorum

bu da bir hastalık
çaresini arayacaksın
bu eziyeti çekme
doktorlar da nelerle karşılaşıyor ayrıca

ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH... dua ve psikiyatri öneririm

Bahsettigin seyler gercekten ilginc seyler.
Vesvese insani yiyip bitiren birsey.
Umursamamaya, acaba oldum mu diye dsundugunde falan kendini oyalamaya calistin mi hic?
Uzerine gittikce daha da buyuyor cunku..
Doktordan da cekinmene gerek yok.
Zaten devletteyse, cekinecegin kadar bile surmez merak etme :)

Ya doktora gidincede gecmezse korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…