- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Psikiyatr ne dicek onlar neler görüyor senden beter. Ama durumun çok ciddi bence. Acil tedavi olman lazım.Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem
anafaril 10mg hapına devam et sorunun bitecektir
Doktorun tek çözüm olduğunu bilmen ve tedavi devam ettikçe yavaş yavaş geçeceğine inanman gerek öncelikle. Gidince de geçmicek diye düşünürsen bu da saplantı haline gelir ve geçmez.Ya doktora gidincede gecmezse korkuyorum
Doktor olsanız bile burdan ilaç tavsiye edilmez. Belki sorunları daha derin buraya yazdığı kadarını biliyoruz biz. Her ne olursa olsun ilaç tavsiyesi çok yanlış.
Tam aklimdan geceni yazmissin kadinlarda tecavüz eğilimi yok diye biliyorum yani duymadim olabilirmi bilemiyorumbir bayan olarak babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz ettiğinizi düşünüyorsunuz öyle bir kaygıya kapılıyorsunuz..?zarar verirsem deseniz anlayacağım da..acaba erkek üyemisiniz?
Obsesif kompülsif takıntılarınız var hem de çok ciddi boyutta. Bu durumda mantıksız ve olmayacak şeyler hastaya gayet mantık çerçevesinde ve olabilesi gözükür. Kesinlikle doktorla görüşün ihmal etmeyin.
Canım sen burdan şizofreni diyenlere bakma,şizofren olanlar şizofren olduklarının farkında değildirler zaten bilseler hastalığın çözümü olurdu.,belki de sen de ilerlemiş düzeyde paranoya vardır,psikologa git hiç geciktirmeden..İnsallah yaa yildim artik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?