Psikolojim mi bozuk ?

Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem
Psikiyatr ne dicek onlar neler görüyor senden beter. Ama durumun çok ciddi bence. Acil tedavi olman lazım.

Hiç çekinecek bir şey yok. Her düşünceni açık açık anlatmalısın ki sana yardımcı olabilsin. Eksik anlatırsan tedavin de eksik olur.

Ya doktora gidincede gecmezse korkuyorum
Doktorun tek çözüm olduğunu bilmen ve tedavi devam ettikçe yavaş yavaş geçeceğine inanman gerek öncelikle. Gidince de geçmicek diye düşünürsen bu da saplantı haline gelir ve geçmez.

Geçecek, tedavi bana çok iyi gelecek diye düşün.

Çekinmeden dr.a git canım.
Manevi yöndende kendini zenginleştirecek uğraşlar edin.
Sakın dr a gitmeyi ihmal etme.
Tavsiye ilaçlarıda dikkate alma dr tavsiyesi muayenesi olmadan çok riskli.
Buradan ilaç tavsiye etmek çok sakıncalı hiçbir dr. bunu yapmaz.

şizofreni dedikleri bu sanırım.psikiyatriste gitmen yapacagın herşeyden daha cok işe yarar

bir bayan olarak babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz ettiğinizi düşünüyorsunuz öyle bir kaygıya kapılıyorsunuz..?zarar verirsem deseniz anlayacağım da..acaba erkek üyemisiniz?
Tam aklimdan geceni yazmissin kadinlarda tecavüz eğilimi yok diye biliyorum yani duymadim olabilirmi bilemiyorum

Bu düşüncelerinden ailenin haberi var mı ? Böyle bir sıkıntın olduğunu biliyorlar mı ? Ve ne zamandan beri böylesin yeni yeni mi yoksa uzun zaman oldu mu ?

Bu bahsettiğiniz rahatsızlıklar da bu tarz düşünceler oluyor mu ki? Baksanıza babama, kardeşime, arkadaşlarıma, bebeklere, çocuklara karşı sapık miyim kötü birsey aklımdan geçerse diye düşünüyor. Tövbe Ya Rabbi...
Konu sahibinin şimdiye kadar Dr. A gitmemesi hata...ya bir gün kontrolünü kaybedersiniz. ..Allah korusun...Allah yardımcınız olsun. ..

Uzun zamandir var. Ailemede acildim. Pazartesi doktora gidicem. Sizofrenimidir

şizofreni değil de daha çok anksiyete gibi duruyor çünkü o hastalığı yaşayanların çoğunda kendine,sevdiklerine zarar verme korkusu var aşabileceğini düşünüyorum

Psikoloğa gidin.

Daha fazla geç kalmadan bir psikiyatriste görünmeniz gerekiyor. Sadece psikolog bu duruma müdahale etmez, ilaca ihtiyacınız var ama ilaç tedavisini terapi ile destekleyebilirsiniz. Doktorun karşılama şekli ile alakalı tereddütleriniz var yanlış anlamadıysam, bu konuda içiniz rahat olsun çünkü onlar sürekli böyle durumlarla ilgilendikleri için yadırgamazlar veya size kötü şeyler söylemezler. İçiniz rahat olsun.

İnsallah yaa yildim artik (
Canım sen burdan şizofreni diyenlere bakma,şizofren olanlar şizofren olduklarının farkında değildirler zaten bilseler hastalığın çözümü olurdu.,belki de sen de ilerlemiş düzeyde paranoya vardır,psikologa git hiç geciktirmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…