Evet devlette ya pek dinlemez basindan atarsaBahsettigin seyler gercekten ilginc seyler.
Vesvese insani yiyip bitiren birsey.
Umursamamaya, acaba oldum mu diye dsundugunde falan kendini oyalamaya calistin mi hic?
Uzerine gittikce daha da buyuyor cunku..
Doktordan da cekinmene gerek yok.
Zaten devletteyse, cekinecegin kadar bile surmez merak etme :)
bir bayan olarak babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz ettiğinizi düşünüyorsunuz öyle bir kaygıya kapılıyorsunuz..?zarar verirsem deseniz anlayacağım da..acaba erkek üyemisiniz?
pira .!.:Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem
Babasina ve kardesine tecavuz etmeyi dusunmuyor istemsiz olanlar aklindan geciyo bunlar ileri boyutta okb belirtileri var canim benim lutfen hemen doktora gir ilac ve terapiyle duzelme oluyorr cogu zaman hatta su an icin yeni olsada okb hastaligini ameliyatla duzeltebilecegini soyleyen cok unlu doktorlarda var. Sen hemen doktora git sonra gelismeleri bildir bizede tekrardan konusurz cok cok gecmis olsun Allah im sifa versin cok zor bi hastalikBabanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz etmeyi düşünüyosunuz?
Kahve falinda mi goruyosunuz pardon?Okb hastaligi sizofreniye sebep olmaz!şizofreniye doğru giden bir yol görüyorum tez zamanda psikiyatri daha sonra psikolog desteği almalısınız..
okb şizofreniye sebep olmaz arkadaşım ben zaten okb olmadığını düşünüyorum içindeki vesvese türü uzak bir akrabımınkine aşırı benziyor ona şizofren teşhisi kondu tedavi görüyor bu arkadaş bilinçli farkında oraya doğru yol gidiyor yol yakınken tedaviye başlamalı dedim ben..yanlış bir şey mi yazdım yoksa diye baktım ama okb dediğimi nerden çıkardınKahve falinda mi goruyosunuz pardon?Okb hastaligi sizofreniye sebep olmaz!
Bunun adi doktora gittiginde o en dogru teshisi koyucaktir tabi ama okb hastaligi bu halk dilinde takinti yada vesvese deniyor cok hassasim bu konuda bi yakinim bu hastaligi yasiyor onun icinokb şizofreniye sebep olmaz arkadaşım ben zaten okb olmadığını düşünüyorum içindeki vesvese türü uzak bir akrabımınkine aşırı benziyor ona şizofren teşhisi kondu tedavi görüyor bu arkadaş bilinçli farkında oraya doğru yol gidiyor yol yakınken tedaviye başlamalı dedim ben..yanlış bir şey mi yazdım yoksa diye baktım ama okb dediğimi nerden çıkardın
senin bir yakının mı yaşıyor ela arkadaşım ben senelerce panik atak anksiyete yeri geliyor vesvese ile boğuşuyorum hassas kantar koymayalım ortaya şimdi kim hassas kim değil diye..tabiki teşhisi doktor koyacak bu durumda okb diye kesin teşhis koymanın bir önemide yoktur kanımca değil mi...ben senin kadar kesin yargılarla basmıyorum konuya şizofrene gidiyor diyorum sen kesin okb ben bu konularda hassasım hemşerim diyosun..Bunun adi doktora gittiginde o en dogru teshisi koyucaktir tabi ama okb hastaligi bu halk dilinde takinti yada vesvese deniyor cok hassasim bu konuda bi yakinim bu hastaligi yasiyor onun icin
Tabi her ihtimal olabilir ben dusuncemi paylastim kirdiysam ozur dilerimsenin bir yakının mı yaşıyor ela arkadaşım ben senelerce panik atak anksiyete yeri geliyor vesvese ile boğuşuyorum hassas kantar koymayalım ortaya şimdi kim hassas kim değil diye..tabiki teşhisi doktor koyacak bu durumda okb diye kesin teşhis koymanın bir önemide yoktur kanımca değil mi...ben senin kadar kesin yargılarla basmıyorum konuya şizofrene gidiyor diyorum sen kesin okb ben bu konularda hassasım hemşerim diyosun..
vesvesenin bu türlüsü de pek nadirdir hatırlatırım..
önemi yok üslubumuz ne olursa olsun hepimiz fikrimizi beyan ederek bi nevi yardım etmeye çalışıyoruz...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Eve
Tabi her ihtimal olabilir ben dusuncemi paylastim kirdiysam ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?