katiliyorum:)sakın sakın.eşin dde seni kaybetme korkusu yok
Allal allah bak sen!!söylediklerinizin hepsini yaptım arkadaşlar oturdum güzellikle benim ailene karşı problemim yok kapım her daim açık ancak birlikte yaşamak bunu yapamam,yapamayacağım şeye nasıl olur diyebilirim ki? bunu sen hesaplamıcaksın onlar karar verecekler diyor bana bu nasıl bir düşünce
Sendeki sabır peygamber sabrı. Bana esim, sen degil ailem buna karar verir diyecek evden kovarim, esyalarini da duzgunce almasina izin vermem camdan asagi atarim. Yolarim adami yolar salon kadini cizgimden cikarmasinlar beni :$en basit bi örnek vereyim size akşamları tv izlerken üzerimize aldığımız ince polar battaniye var eşim bu zamana kadar bana hiç üşüdüğünü söylemedi ki üşüse sıcaklığı arttırırız. kayınvalidemle konuşurken bana oğlunun onlarla üşüyeceğini onun bana aldığı büyüüüükk battaniyeye çıkarmam gerektiğini söyledi bende anne o çok büyük ne gerek var onu çıkarmaya dedim üşüdüğünü hiç eşim söylemediki bana . ertesi sabah uyandık ve eşim durduk yere 'bu evde battaniye yokmu bu nedir incecik şey büyük battaniye çıkar koltuğun üzerinde dursun' baktım bu onun aklı değil hayatta karışmaz üşüse kombiyi artırır kombinin sıcaklığını düşüren kendisi...telefondan arama kaydına baktım ben yattıktan sonra gece 12de annesiyle konuşmuş
oyyy kocaya bak.. madem öyle anası ile yaşasaymış nie birisi ile evlenme ihtiyacı hissetmiş.. allahım sana sabır versin.. ama sen de çekip oturma lütfen kavga çıkar bağır çağır kötü sen ol ama susan olma.. sen sustukça tepene çıkacaklar daha fena orası kesin..en basit bi örnek vereyim size akşamları tv izlerken üzerimize aldığımız ince polar battaniye var eşim bu zamana kadar bana hiç üşüdüğünü söylemedi ki üşüse sıcaklığı arttırırız. kayınvalidemle konuşurken bana oğlunun onlarla üşüyeceğini onun bana aldığı büyüüüükk battaniyeye çıkarmam gerektiğini söyledi bende anne o çok büyük ne gerek var onu çıkarmaya dedim üşüdüğünü hiç eşim söylemediki bana . ertesi sabah uyandık ve eşim durduk yere 'bu evde battaniye yokmu bu nedir incecik şey büyük battaniye çıkar koltuğun üzerinde dursun' baktım bu onun aklı değil hayatta karışmaz üşüse kombiyi artırır kombinin sıcaklığını düşüren kendisi...telefondan arama kaydına baktım ben yattıktan sonra gece 12de annesiyle konuşmuş
Esiniz annesinin kankasi olmus ayni zamanda ana kuzusunun biraz ilerisi bu ikisi arasinda iyi birsey esiniz ona merhametle yaklasiyor simdi bu bir yerde kalsin....gelelim kayin olayinnaa tabiki olmaz kayinvalidenizle konusun ayni evde yasamak demek herseye ortak olmak demek esiniz zaten es ama kardesi bir erkek ne saflar yaaa olum kadar tehlikelidir bence bunu kayinvalidenize aciklayin evde donla dolasicam kardesim nasil olcak?o bir erkek onlarda normal olabilir ama bizim oralarda bu hos degil siz siyasi davranin kayinvalideye durumu anlatin soyleyin dinimizcede uygun degil diye biliyorum girin damardan az cok tanirsiniz annesine yogunlasin esinizide eksik birakmayin anlatmaya calisin guzel guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?