Ama böyle konulari okudukca cok sinirim bozuluyo ve yazmadan edemiyorum. Birsürü cocuk isteyen insanlar varken bukadar kolay mi ya anlamıyorum ki şaka mi yapiyosunuz konu fake mi yadaa yaşınız mı küçük anlayamadm ? Valla yakında sevgilim nefesini yüzüme üfürdü acaba hamile miyim diye soracaklar diye korkuyorum
Ama böyle konulari okudukca cok sinirim bozuluyo ve yazmadan edemiyorum. Birsürü cocuk isteyen insanlar varken bukadar kolay mi ya anlamıyorum ki şaka mi yapiyosunuz konu fake mi yadaa yaşınız mı küçük anlayamadm ? Valla yakında sevgilim nefesini yüzüme üfürdü acaba hamile miyim diye soracaklar diye korkuyorum
Corona varrr coronaaaaa.. Elinin değdiği yerleri önce bir kolonya ile dezenfekte et mazallah bulaşır falan.. siz ne yiyip içiyorsunuz anlamadım ki biz senelerdir kalamıyoruz da sjajsjsk
Merhaba sözlümle 28 Şubatta doğurkanlık dönemimde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama üzerimizde kıyafetlerimiz vardı. İki aydır adet oluyorum hamile olma ihtimalim yok dimi? Bir kere de test yapmıştım ilk reglimden sonra negatif cıktı bu ay da regl oldum. İmkansız olduğunun farkındayım ama...