- 26 Ekim 2015
- 513
- 836
- 103
Arkadaşlar merhaba benim dedem şu an 70 lerinde ve hayatı boyunca ne spor yapmış ne de haraket etmeyi seven bi insandı şu an hem parkinson hem de alzheimer belki etkisi budur diye yaziiym dedim. Yıllar sonra babaannem ve dedemin yanına babamla ve kardeşimle gittik. Babaannem de tersine çok hareketli ve sağlıklı bir kadındır yerinde durmaz. Evlerine sağlıkçı bir tanıdık geldi dedemin ilaçlarını ayarlıyordu. Bi anda ben ve kardeşime dönüp siz de eninde SONUNDA olursunuz dedi! Ben zaten panik atak, anksiyete ne derseniz var baya bi kaynar su dökülmüş gibi kendimi kaybettim. Adam korktuğumu anlayınca yok kadınlarsa daha az görülür gibi geçiştirmeye çalıştı fakat yok arkadaşlar babama söyledim ne saçmalamış o ya falan dedi. Arkadaşlar anne tarafımda böyle bi hastalık yok dedem 85 inde hala sağlam o da çok hareketlidir maşallahı var, anneannemi kanserden kaybettik. Ama bu olaydan sonra kendime gelemedim ablalarım. Resmen panik atak gibi kaldı bende, böyle bişi denir mi ya? Lütfen en azından biraz sakinleştirin kusura bakmayın böyle yazmak zorunda kaldım ama 
Düzenleme: yazan ve fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Takıntılı olduğumun ben de farkındayım ve bunun hayatıma yaptığı etkinin de farkındayım. Bu yıl içinde bir psikoloğa görüleceğim elbet. Siz ablalarımın fikirlerini almak benim için önemliydi. Tekrardan sizlere teşekür ediyorum ve tekrardan bu panik halim için özür diliyorum
SON DÜZENLEME
Bu konuyu hiç bir sağlıkçıyı kötülemek için açmadım daha doğrusu hiç bir sağlıkçıyı GENELLEYEMEM. Yanlış anlayanlar olmuş sanırım ben 1 tek kişi hakkındaki yorumumu yaptım "tüm sağlıkçılar böyledir" diye bir yorum asla yapmam ve yapmadım. Sağlıkçılara da saygım sonsuz fakat burada benim için aniden söylenen bir söz var alışık olmadığım bir şey ,yani ben burda 1 kişi ile alakalı yazdım. Herhangi bir tartışma ya da yanlış anlaşılma istemiyorum

Düzenleme: yazan ve fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Takıntılı olduğumun ben de farkındayım ve bunun hayatıma yaptığı etkinin de farkındayım. Bu yıl içinde bir psikoloğa görüleceğim elbet. Siz ablalarımın fikirlerini almak benim için önemliydi. Tekrardan sizlere teşekür ediyorum ve tekrardan bu panik halim için özür diliyorum

SON DÜZENLEME
Bu konuyu hiç bir sağlıkçıyı kötülemek için açmadım daha doğrusu hiç bir sağlıkçıyı GENELLEYEMEM. Yanlış anlayanlar olmuş sanırım ben 1 tek kişi hakkındaki yorumumu yaptım "tüm sağlıkçılar böyledir" diye bir yorum asla yapmam ve yapmadım. Sağlıkçılara da saygım sonsuz fakat burada benim için aniden söylenen bir söz var alışık olmadığım bir şey ,yani ben burda 1 kişi ile alakalı yazdım. Herhangi bir tartışma ya da yanlış anlaşılma istemiyorum
Son düzenleme: