Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dun ki olaylardan sonra acikca soyliyeyim: Allah kabul etmesin dedim.. (Allah beni affetsin bunu dedigim icin)
cunku dun canimizi cok SIKTI.. Kendimi gectim artik zaten cocuklarima cok uzuldum.
ben sustukca adam delirdi uzerime geldi. bana neler etti..
Ben artik susuyorum zaten. kendisi ne yaparsa yapsin.
Tsk.ederim
şu bölüme katılıyorum gerçekten arkadaşım .. sert bi şekilde kaldırmış oruç arkadaşıda sıkmış gibi
Arkadasim benim aklimdan cok geciyor elimde degil.
Hep yalnizim hep.. inan bak.. hic birlikte hareket edemiyoruz, ben o duyguyu bilmiyorum. Ben hep tek basimayim inan..
cocuklarim yokken yapayalnizdim.. simdi cok sukur cocuklarim oldu kendimi onlara adadim. iyiki yavrularim var.. Bende oruc tutuyorum ama ben cok sabirli davraniyorum. dayaniyorum. stresimi cocuklarimdan cikarmamaya ozeniyorum gayret ediyorum. kendime sabir getiriyorum.
burasi sicak bir ulkede degil, cok soguk ve serin bir yer.. zorlanmasini gerektiren birsey yok ki.. hem evde onu bekleyen yillardir erteledigi isler var..
Ama haklisiniz keske hic kaldirmasaydim.. hatam onu kaldirmaksa tamam suclu benim..
ama ben onu kaldirdim diye hemde insan gibi, onun boyle yapmamasi lazimdi..Tabi oruclu nede olsa ne yapsa hakli..
susuyorum ben.
Tsk.ederim.
Her izin gununde uyunur mu peki canim?
hep uyumak istiyor heran her saniye her zaman...
Artik benimde dayanacak gucum kalmadi ki.
iki sohbet edemezsiniz hemen uyur, yolculuk yapamazsiniz bir bakarsiniz uyumus..Uyku hastasi..
hayati tek basima yasamaktan yoruldum. o nerde UYKUDA....
yapılan yorumları okumadım. sadece sizin yazdıklarınıza dayanarak cevap yazıyorum. eşinizin tepkileri ve saldırganlığı normal değil, kabul. ama sizin de onun üstüne çok giden ve onu tahrik eden bir tavrınız ve konuşmanız var. şimdi otururken bile hadi şimdi kırsana etsene vs diye tahriğe devam etmişsiniz. sizin evliliğiniz çatırdıyor ve bunun sebebi birbirinize olan saygınızı yitirmeniz ve ne yazık ki bunun tek suçlusu eşiniz değil.
yapılan yorumları okumadım. sadece sizin yazdıklarınıza dayanarak cevap yazıyorum. eşinizin tepkileri ve saldırganlığı normal değil, kabul. ama sizin de onun üstüne çok giden ve onu tahrik eden bir tavrınız ve konuşmanız var. şimdi otururken bile hadi şimdi kırsana etsene vs diye tahriğe devam etmişsiniz. sizin evliliğiniz çatırdıyor ve bunun sebebi birbirinize olan saygınızı yitirmeniz ve ne yazık ki bunun tek suçlusu eşiniz değil.
eşinizin uyku problemi hep varmış biliyorsunuz yani .neden ramazanda ve çocuklar varken bildiğiniz halde üzerine gidiyorsunuz.Eşinizin yaptığına doğru demiyorum ama bile bile lades bu. Hem gerçekten dayanamıyorsa oruca uyuması sizin için şans biraz da hiç bulaşamaz size.Benim amcam çok sinirli olurdu sabahın köründe de dikilirdi eşinin başına tüm gün geçmezdi. keşke uyandırmasaydın uyandırcaksan da bi planınız yokken o kadar sert demeseydin.Allah yardımcınız olsun
kesinlikle sebebi bunlar zaten kisiliginde de var boyle saldirganlik ust uste geldi.
oruc tutmak kendine zor geliyorsa tutmasin o halde.. bu sekilde yaparak insanlarin kalbini kiriyor..
ama Oruca baglamiyor o.. butun suc benimmis.. Eyvallah ne diyeyim ki..
Tsk.ederim arkadasim..
Selam arkadaslar.
Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !
Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.
Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..
Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!
Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!
simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..
katiliyorum..
bende yeni uyandigimda inanilmaz sinirli olurum oyle boyle degil
dunde orucluydum zaten aclik basima vurmus bide tepemde surekli biri benden birsey isteseydi cildirirdim herhalde..
Allahtan evde kimse yoktu
Acliktan agladim bile valla son saatler :)))))
ayy marlasinger alemsin cnm yaaa :)
Bu yorumun benim gozlerimden yaslar akitti yine. Allah razi olsun dualarin icin..
Aynen oyle bir gun elimi kolumu doldur demedim. Bir gun al beni yemege gotur demedim, Birgun bana yepyeni guzel marka olan elbiseler,ayakkabilar al demedim. bir elbise aldim 3 sene giydim, bir ayakkabi aldim 5 yil giydim, makyaj malzemesi en ucuzundan alirim 1 yil kullanirim hic yenilemem goz kalemi bile bitene kadar surerim. hep idar ederim, hic soylenmem.. kuaforum yoktur, ozel hicbir harcamam yoktur. Evimde hizmetci gibi calisirim hic durmam. cocuklarima kendimi feda ederim. saclarimi supurge ederim. Kendisi erkektir kimse laf etmesin, hor gormesin diye butun elbiselerine ozenir, tek tek utulerim erinmem, is kiyafetlerine bile kadar jilet gibi utulerim temiz temiz giyer gider. patronlari bile bu gomlegindeki utu izi nasil yaaa derler, tek cizgi helal olsun yengeye derler.. gururlanir orda onlarin icinde. sabah gece istedir, evimde yapayalniz otururum cocuklarimla, sabrederim. ne komsu ne dost ne akraba.. oyle sabirla beklerim o isten gelene kadar.. kazancini harcamam, derim yaziktir emek vermis ben niye harciyayim? bu kadar ince dusunurum.
Ama gel gelelim en ufak bir sorunda "sende kadin misin! seref..szz,seni bilmem ne yaparim,anama,babama herkeze hakaret,anneligime kadar laf yerim"
Ben Allaha havale etmisim.. Keske diger turlu bir kadin olsaydim belki degerim bilinirdi o zaman...