Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Hiç olur mu canım, kim "ohh iyi yapmis" düşüncesiyle yorum yazmış ki?
Hepimiz yaşadığınız krize kendi açımızdan bakarak değerlendiriyoruz.
Farklı açılardan görmek isteyip istememek senin tercihin elbette.
Güzel günler diliyorum.

3 aylik evliydik... kimse bulmez bunu..

"Kendisine vurarak yuzunu mosmor yapmisti sinirden.. " konusmayi bilmiyor, iki kelime edemiyor. daraldim mi, bunaldim mi hemen sinir yapiyor ates parcasi oluyor. birkeresinde inanilmaz sinirlendi yine, ve kendi kendine vurarak yuzunu gozunu mosmor yapti..
bu hareketi ile ben lal oldum kaldim, 3 gun konusamadim ben korkudan. resmen dilim tutuldu benim inanmayanlar olabilir. 3 aylik evliydik. benim ona verdigim ne stres onu bu hale soktu o zaman? bence ailesinden gelme bir sorunu var. ailesi bunu hic birey yerine koymamis, gecmisin verdigi bir hinc var kendisinde... kendine vurmustu ya sinirden hakli oldugunu ispat etmeye calismis bana! Allah askina sozler cumleler yerin dibine mi girdi, konussana adam ifade et kendini.. kendine vurmak ne demek!
Birkeresinde babasina sinirlendi elini yumruk yapip duvara vurdu parmaklarini kirdi 2 tane.. Ben cocuklarimi ve kendimi korumak icin neler yapiyorum bir bilseniz. onceleri buyuk oglum onu sinirlendirdi diye kumandayi alip firlatirdi cocuguma 2 kere tam gozunun izasindan kan geldi, Allah korudu oglumu.
neler yaptim neler ettim birdaha benim ogluma vuramazsinnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!! dedim kendimi yerlere attim. evden gidiyorum sacimdan surukleyip getiriyor. birakmiyor gitmemizi..

artik gerisine siz karar verin. boyle bir adamla yasamak diken ustunde yasamak gibi birsey.. Ama elimden birsey gelmiyor
beni kinayanlar okusun.. insallah siz boyle seyler yasamayin.

Ben oyle anladim. onu hissettim yazilardan. Beyefendiyi rahatsiz etmisim "hadi kalk" diyerek.. ne anlamam gerekiyordu ki..
kim olsa boyle anlar. sizede iyi gunler dilerim.

Arkadasim benim babam da sinirli bir insandi ve annem hep sizin icin katlaniyrum, derdi.
Ya dediginizi yapin yani sadece cocuklariniz icin o evdeyseniz sadece cocuklarinizla ilgilenin, esinize bulasmayin ya da ben kari/koca hayati yasamayi istiyorum derseniz bosanin.
Sunu anladiniz: iki guzellik esinizde bir arada bulunmuyor.
O zaman cocuklariniz icin varken yok'u yasamaya calisin.
Boylece cocuklarim icin burdayim lafiniza da bir mesnet kazandirirsiniz.
Bu hengameyi cocuklariniz cekiyor.
Ne yazik, ne aci.
Allah huzur versin arkadasim.

Son düzenleme:

Bu kadar ileri derecede poblemli bir adamı, bu kadar idare etmek neden
Çok özel değilse sorum, neden boşanmıyorsunuz
Sizinle beraber çocuklarda şiddet görüyor, yazık değil mi
Ya bir gün işler kontrolden çıkarsa, telafisi olmayan bir zarar görürseniz Allah korusun

niye sen tamir edip topluyorsun bırak kırdığını kendi tamir etsin

Arkadasim sozler veriyor degisicem diyor.. yeminler ediyor.
Ailesi bosanacagimizi ogrense ellerine kina yakarlar. bosanmamizi dunden istiyorlar zerre kadar uzulmezler ben biliyorum cok kere duydum baskalarindan.
en onemli sebep ekonomik gucum yok. calismiyorum,babama hayatta gitmem.
babamda icki kullaniyor cocuklarim ordada rahat bulamiyor. kac kere yasandi zaten. alkollu haliyle bize neler yapti, cocuklarim korktu.
ben tek basim nasil yetebilirim diye dusunuyorum. cocuklar babasina duskun onlari ayirsam bunun vebalini nasil cekicem?
agliyorlar uzuluyorlar cunku. oglum 12 yasina girecek. anlayacak yasta.
en onemlisi adam evden gidersen seni bulur oldururum diyor. kendimi asarim diyor.
kendimi intihar ederim sebebide budur yazarim diyor.

ben simdi ne yapayim sen soyle bana ne olur..

evet dediginizi yapacagim.cocuklarimin yaninda cocuklarimin hatiri icin susacagim.
o psikopata inanin bulasmiyorum yemin ederim. susuyorum ben cogunlukla kitap okuyorum
bu seferde diyor ki " sen niye konusmuyorsun konus benim canim SIKILIYOR " Diyor.
ben ne yapayim. susuyorum olmuyor susmuyorum olmuyor.

kendisi iki kelimeyi yanyana getiremiyor muhabbet acamiyor. beni konusturuyor. sen konus diyor.
ben konusmayinca bunaliyor, ben biktim usandim artik. Amin Allah razi olsun.
cocuklarim icin susacagim. inan cocuklarim icin.

niye sen tamir edip topluyorsun bırak kırdığını kendi tamir etsin

Yapamiyor ki canim... yapamiyor.
kimse anlamiyor iste beni. elinden gelmiyor. onu mecburen ben yapmak zorunda kaliyorum cunku niye cocuklarim icin. cocuklarim yemek yiyor ustunde.
(((

Ya okudum okudum yorum yapmadan duamadim.hele o uc aylikken yasadiginiz olay yok mu sok oldum ya,bu ne boyle sorunlu bu adam,gitsin bi muayene olsun. Benim esimin bir ust versiyonuymus sizinkisi..bizimkide sinirlendiginde yumrukluyck yer arardi,eli ayag titrerdi,konusamazdi filan ama sukur simdi duzeldi yada duzelmis gibi yapiyo bilemiycem,sizinki bi acayip,durumu vahim bence.yine iyi dayanmisin kardesim valla,ben olsam oyle bir adamla ayni evde kalmaya korkardim,birde cocuklarim var yani..iste boyle oluyo kadin cnayetleri,yada boyle basliyo diyim,sinir ataklari geciren erkek,tedaviyi kabul etmiyo,bi oluyo iki oluyo,ha duzeldi ha duzelecek bi bakmisin oldurmus kadini,allah esirgensin tabi de.bi psikolojik destek filan alsin esin,gerci onda ikna olmazda.ramazanla orucla filan ilgisi yok,bu okuduklarimdan sonra,keske oruc oldugu icin boyle sinirli olsaymiss dedim,yilda otuz gun dayaniyim deyip gecersinde,bir omur boyle sinir hastasi bir adamla nasil gecer.tamam tartisilir filan ama kendini yumruklamak nedir ya.sinirlerine hakim olmayi bilmeli insan,kendini tutmayi bilmeli,bilmiyosada,bir bilenden ogrenmeli.gitsin ogrensin doktordan,psikologdan.allah yardimcin olsun

işiniz zor ...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..

Aynennn yaaa ahhahaga ac olan insana dikkatli dawranmak lazimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onemli olan Ac iken adam kalabilmek..kalp kirmamak,kucucuk cocuklari hele korkutmamak. (esim icin soyluyorum bunu)
Uzun zamandir ilkkez boyle gordum kendisini. Ben dikkatli davranmadim tamam ben hataliyim diyeyim ama onun boyle yapmasi gerekmezdi ne olursa olsun.
Hele yaninda kucucuk cocuklar varken insan 1000 kez daha dikkatli olmali.

Survivor da Yigit Dikmen vardi. inanilmaz takdir ettim o insani. ne dedi survivor bitiminde :
"Bende actim,cok actim..istersem bende saldirganlik yapip,kalp kirici olurdum ama bana yakismazdi, cunku tv karsisinda benim 8 yasinda yegenimde beni izliyordu"dedi..
inanilmaz takdir ettim kendisini.. iste adamlik budur.

Canım eşini sev piskopat diye diye kendıni doldurma evet şuan çok üzgünsün ama sanada,onada,çocuklarınada yazık.Bellı ailece çok çekmişsinız,gurbettesıniz,yanlızsınız.Bu durum hepinizi etkılemiş,bu güzel günlerin hatrına daha hosgörülü ol,bu kadar mükemmelliyetçi olma herşeyde dört dörtl8k olmasın evinizde huzur olsun,uyuyorsa uyusun sen çocuklarınla oyna vakit geçir,eşini güleryüzle kaldır çocuklarında mutlu olsun.Belki eşin mutsuz bir çocukluk yaşadı,belki gizli şekerı var,belki depresyonda bilemeyiz.Ona destek olacağınızı bırlikte doktora gıdeceginizi söyleyin.Sevgıyle yaklaşın gözlerine bakın onu sevdiginizi söyleyin,sevilmediğini sayılmadığını düşündüğünden de öfkeli olabilir,pasıf olabilır bir tencereyi bile alırken onu çağırın aşkım ben alamıyorum sen verebilir misin diyerek sana ihtiyacım var canım diyin,bunu ona hissettirin canım kusura bakma öğüt vermiş gibi oldum ama Erkegin biraz pofpoflanması gerekiyor,sürekli ona beceriksiz muamdlesı yapmayın.Siz eşsinız düşman değilsiniz bugünün üzerıne sünger çekın başbaşa kalıp konuşun ama heşeyi,kızarak yargılayarak değil,bir anne gıbi değıl bir eş gıbi...Sağlıcakla kalın

Ben esimden de kat ve kat sinirli bir insanim. Ama sinirimi kontrol etmeyi bir sekilde basariyorum. Hicmi birsey yapamiyorum dua ediyorum sinirlerimi yatistirmak icin, ruhuma iyi gelecek ofkemi aza indirecek yazilar okuyorum,birseyler yapmaya gayret ediyorum. O da pekala kendisini kontrol edebilmeli. Edemiyorsa da o kadar israr etmeme ragmen gidip tedavi olmali ama ona da yanasmiyor kesinlikle red ediyor.. Amin Allah razi olsun..

Allah Razi olsun.. Her birinizin dediklerini dikkate aliyorum ve cok onemsiyorum..
Bu yazdiklarinizi da elimden geldigince yapmaya gayret edecegim inanin..
sizde saglicakla kalin..Tsk.ederim arkadasim.

Allah Razi olsun.. Her birinizin dediklerini dikkate aliyorum ve cok onemsiyorum..
Bu yazdiklarinizi da elimden geldigince yapmaya gayret edecegim inanin..
sizde saglicakla kalin..Tsk.ederim arkadasim.

Canım Allah senden de razı olsun...Erkekler çocuk gıbıdir,yeterki sevildiğıni hissetsin..Siz birbirinize muhtçsınız çocuklarınız sıze dahada bırbırinize bağlanın kımseyi sevindırmeyin .Allah yuvanıza huzur versin.

ya evet benim eşimde uyandırdığımda gözleri faltaşı gibi açılıyor tırsıyorum. o bakışlar cinayet işleyecek tarzda valla.

yavaşca kaldırmama rağmen öyle niyeki:44:

sagol arkadasim ince dusunceliligin icin, bizi dusundugun icin..Hakikaten oyle bizim yuvamiz sarsilsa cok sevinen olacak. Biliyorum cunku. Rabbim dayanma gucu versin bana..Rabbim esime de sakinlik ve yumusaklik versin dilerim.
Amin Allah razi olsun.. Rabbim herkezin yuvasina huzur ve mutluluk versin dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…