Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

ya evet benim eşimde uyandırdığımda gözleri faltaşı gibi açılıyor:53: tırsıyorum. o bakışlar cinayet işleyecek tarzda valla.

yavaşca kaldırmama rağmen öyle niyeki:44:

Bende merak ettim "uyku apnesi" nedir ?
Biraz aciklama yaparsa arkadasimiz bilgilenmek isterim. Tedavisi var midir acaba?

Tsk.ederim

Son düzenleme:
Canım eşini sev piskopat diye diye kendıni doldurma evet şuan çok üzgünsün ama sanada,onada,çocuklarınada yazık.Bellı ailece çok çekmişsinız,gurbettesıniz,yanlızsınız.Bu durum hepinizi etkılemiş,bu güzel günlerin hatrına daha hosgörülü ol,bu kadar mükemmelliyetçi olma herşeyde dört dörtl8k olmasın evinizde huzur olsun,uyuyorsa uyusun sen çocuklarınla oyna vakit geçir,eşini güleryüzle kaldır çocuklarında mutlu olsun.Belki eşin mutsuz bir çocukluk yaşadı,belki gizli şekerı var,belki depresyonda bilemeyiz.Ona destek olacağınızı bırlikte doktora gıdeceginizi söyleyin.Sevgıyle yaklaşın gözlerine bakın onu sevdiginizi söyleyin,sevilmediğini sayılmadığını düşündüğünden de öfkeli olabilir,pasıf olabilır bir tencereyi bile alırken onu çağırın aşkım ben alamıyorum sen verebilir misin diyerek sana ihtiyacım var canım diyin,bunu ona hissettirin canım kusura bakma öğüt vermiş gibi oldum ama Erkegin biraz pofpoflanması gerekiyor,sürekli ona beceriksiz muamdlesı yapmayın.Siz eşsinız düşman değilsiniz bugünün üzerıne sünger çekın başbaşa kalıp konuşun ama heşeyi,kızarak yargılayarak değil,bir anne gıbi değıl bir eş gıbi...Sağlıcakla kalın

:42::42::42::42::42::42::42:

Aklımın almadığı nokta adamı koruyanların olması :105:
Bu kadar erkekçi olmayın, arkadaş haklı bir ailesi bir sorumluluğu var kalkıp yerine getirsin bekar hayatı yaşamak istemesi çok yanlış bir de çocuk gibi istediğini yapamayınca orayı burayı parçalamak ne demek oluyor. Sanki sadece o tutuyor orucu :95:

tatil gününde çocuklarınızla ailece vakit geçirmek istemeniz gayet hoş fakat eşinizi uyandırırken kalk bütün gün uyuyorsun diye söze başlarsanız ben olsam ben de sinirlenirdim yanlış anlamayın size ben bişey yapmıyorum gibi gelebilir ama eşinizle nasıl konuştuğunuzu ona nasıl davrandığınızı bi ölçün derim onunla konuşurken devamlı iğneleyici bi tavır takınıyosanız zaten sinirli bi yapısı olan insanı iyice sinirlendirmiş olursunuz

Ben de neden adamı bu kadar savundugunuzu anlamadım
Simdi anneler orucken camasir yıkasın assın, evi supursun temizlesin, cocuk baksın, yemek yapsın aç aç
Ama erkekler evde tum gün uyusun mu? :31:

Kocanızın kırdıgı doktugu yerleri toplamayın bence
Oyle kalsın gorsun ne yaptigini
Hatta biseyler kırıp doktugunde kendisi toplasın siz toplamayın :31:

Esiniz uykudan uyandiripmaya cok kiziyorsa onu uyandirmayin
Onceden anlasin saat kacta uyanilacak, ertesi gun neler yapilacak hakkinda :31:

Ama kavga etmeden anlasmaya calisin :31:

Esinizden bıkmıssınız sanirim
Ya onu oldugu gibi kabul edeceksiniz, ya da duzelmesi gerektigini dusundugunuz noktalarda yavas yavas sabirla hareket edeceksiniz, ya da ayrılacaksınız

Ayrılmak da öyle kolay değil

Ramazanı daha huzurlu daha guzel gecirmenizi diliyorum :31:

Ayrıca "sen kadın mısın" demesi hiç hoş değil :50:

Son düzenleme:
Allah kabul etsin ne diyelim yemini suyunu verince de vahşileşiyo mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onemli olan Ac iken adam kalabilmek..kalp kirmamak,kucucuk cocuklari hele korkutmamak. (esim icin soyluyorum bunu)
Uzun zamandir ilkkez boyle gordum kendisini. Ben dikkatli davranmadim tamam ben hataliyim diyeyim ama onun boyle yapmasi gerekmezdi ne olursa olsun.
Hele yaninda kucucuk cocuklar varken insan 1000 kez daha dikkatli olmali.

Survivor da Yigit Dikmen vardi. inanilmaz takdir ettim o insani. ne dedi survivor bitiminde :
"Bende actim,cok actim..istersem bende saldirganlik yapip,kalp kirici olurdum ama bana yakismazdi, cunku tv karsisinda benim 8 yasinda yegenimde beni izliyordu"dedi..
inanilmaz takdir ettim kendisini.. iste adamlik budur.
Oda asiri sakindi ewet bende taktir ettim ama kizkar kawga edio ayirmiyo bile hatta uc adam o konuda ti ye almis kizlaaar durun dio kopmustum her neyse konuya doneyim siz haklisiniz kesinlikle ben olsam bebde cok kizarim ama ayrilmak filan ne biliyim bu sitede ne kadinlar nelerle karsilasiyo bence 1 gunde bi sakin dawranip hic bi yaptigina karismamayi dene bakalim sonuc ne olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..

Allah yardimcin olsun canim.ne zor hayatin var.birkac gun once konu acmistim esim ramazanda yemek begenmiyor huysuzluk ediyor diye,simdi senin yasadiklarini gorunce halime sukrettim.pazar gunu esim cocuklar hava alsin diye tee beykoza poyraza goturdu.oradan da bana ayakkabi bakmak icin avm ye.gik demedi.esimi opup basima tac ediyorum an itibariyle.

Aklımın almadığı nokta adamı koruyanların olması :105:
Bu kadar erkekçi olmayın, arkadaş haklı bir ailesi bir sorumluluğu var kalkıp yerine getirsin bekar hayatı yaşamak istemesi çok yanlış bir de çocuk gibi istediğini yapamayınca orayı burayı parçalamak ne demek oluyor. Sanki sadece o tutuyor orucu :95:

Bende cok sasirdim. Ama kizmiyorum. Herkezin fikri kendine. Bende 2 erkek cocugu annesiyim. cocuklarimi boyle sorumsuz yetistirmemeye calisiyorum cok sukur. Bana bir bardak su getirmesini bilmeli, su icmeden once etrafindaki kucuklerine sormali icen var mi? diye. Kendi isini kendi yapabilmeli, buyuklerine saygi duymayi,onlarin ellerinden opmeyi ogrenmeli. Ben hasta oldugum zaman gelip benim basimi ovaliyor minik kuzularim kolonya ellerinde..Bir isi yapamadiklari zaman onlara yilmamalari gerektigini, azimli olurlarsa basarili olacaklarina inandiriyorum, yureklendiriyorum.

Ama esimin ailesinin icine girdim gordum, erkek cocuklarini mizmiz,kiz gibi yetistiriyorlar, baslarina aga pasa yapmislar. yedikleri onunde yemedikleri arkasinda. cok el bebek gul bebek buyutuyorlar.. bir tek is bile yaptirmamis kayinvalide.. Bununlada ovunuyor. Benim oglum yemek yapmayi bilmez, benim oglum utu bilmez, benim oglum kendi ustunu bile katlayip oraya koymazdi, hep ben yaptim diyor.. Gayet mutlu basarili olmus gibi anlatiyor..
Ben boyle degilim. Ben cocuklarima bunu ogretmiyorum. cikardiklari elbiselerini kendilerinin katlamalarini soyluyorum. benim gorevim olmadigini soyluyorum.
Tam zittim yani kisacaci..

Bekar degil benim esim. Evli barkli cocuklu. oyle yatamaz uzun saatler. Benim sorumluluklarim varsa onunda olmali. sadece ise gidip gelmekle Baba olmus olmuyor .. Herkezin kendi dusuncesi..Ben cok sabirli,iyi niyetli,yumusak kalpli babalarda gordum. insan istedikten sonra duzelir.. Bahanesi yok.

Tsk.ederim arkadasim.

Arkadasim sozler veriyor degisicem diyor.. yeminler ediyor.
Ailesi bosanacagimizi ogrense ellerine kina yakarlar. bosanmamizi dunden istiyorlar zerre kadar uzulmezler ben biliyorum cok kere duydum baskalarindan.
en onemli sebep ekonomik gucum yok. calismiyorum,babama hayatta gitmem.
babamda icki kullaniyor cocuklarim ordada rahat bulamiyor. kac kere yasandi zaten. alkollu haliyle bize neler yapti, cocuklarim korktu.
ben tek basim nasil yetebilirim diye dusunuyorum. cocuklar babasina duskun onlari ayirsam bunun vebalini nasil cekicem?
agliyorlar uzuluyorlar cunku. oglum 12 yasina girecek. anlayacak yasta.
en onemlisi adam evden gidersen seni bulur oldururum diyor. kendimi asarim diyor.
kendimi intihar ederim sebebide budur yazarim diyor.

ben simdi ne yapayim sen soyle bana ne olur..

Bu birden çözülecek bir iş değil
Çocuklar var, gurbettesin
Önce çalışmaya başla, ekonomik özgürlüğün olsun bu çok önemli
Sonrası gidişata göre şekillenir
Akıllanırsa ne ala ama senin hayatta hep tutunacak bir dalın olsun
Etrafı düşünme, kınayı nerelerine isterlerse oralarına yaksınlar
Sen hayatını kurtarmanın yoluna bak
Hiç bir kadın ve hiç bir çocuk şiddet görmeyi hak etmiyor
Ben öyle inanmıyorum erkekler çocuk gibi falan, çocuk olan evlenmesin
Evlilik yürüyecek mecbur diye bir şey yok, yapamadığın yerde bitmeli kimse zarar görmeden
Yurtdışında olman bunun için avantaj, şartları daha iyi
Sen önce ayaklarının üzerine bas, unutma ki ; baba çok önemli bir figür çocuk için ama anasız çocuk olmaz. Sen sağlam olacaksın ki kendine de çocuklarına da faydan olsun, Allah yardımcın olsun

tatil gününde çocuklarınızla ailece vakit geçirmek istemeniz gayet hoş fakat eşinizi uyandırırken kalk bütün gün uyuyorsun diye söze başlarsanız ben olsam ben de sinirlenirdim yanlış anlamayın size ben bişey yapmıyorum gibi gelebilir ama eşinizle nasıl konuştuğunuzu ona nasıl davrandığınızı bi ölçün derim onunla konuşurken devamlı iğneleyici bi tavır takınıyosanız zaten sinirli bi yapısı olan insanı iyice sinirlendirmiş olursunuz

Esimi uyandirirken asla sert olmadim. Butun gun uyuyor dogru yalan degil ki ?
Biz evlendik evleneli boyle uyuyor.. Her guzel ani kaciriyor. Uyumak onun icin vazgecilmez birsey.. Ben tam konusuyorum cok guzel bir olay anlatiyorum beni dinliyor o an sonra bir bakiyorum; uyumus.. Soylediklerim bogazimda kaliyor. yutuyorum.. Kaderim diyorum... O dua etsin ben cok alttan aliyorum onu. Ama bende insanim bende patliyorum..

Lal olacagim zaten artik. Hic konusmayi dusunmuyorum. Ne sorarsa ne derse desin, asla konusmama karari aldim.
Bunu sirf cocuklarim icin yapacagim.. Kendisiyle artik muhattap olmayi dusunmuyorum.. Ayni evde iki yabanci gibi...

Tsk.ederim

Ben de neden adamı bu kadar savundugunuzu anlamadım
Simdi anneler orucken camasir yıkasın assın, evi supursun temizlesin, cocuk baksın, yemek yapsın aç aç
Ama erkekler evde tum gün uyusun mu? :31:

Kocanızın kırdıgı doktugu yerleri toplamayın bence
Oyle kalsın gorsun ne yaptigini
Hatta biseyler kırıp doktugunde kendisi toplasın siz toplamayın :31:

Esiniz uykudan uyandiripmaya cok kiziyorsa onu uyandirmayin
Onceden anlasin saat kacta uyanilacak, ertesi gun neler yapilacak hakkinda :31:

Ama kavga etmeden anlasmaya calisin :31:

Esinizden bıkmıssınız sanirim
Ya onu oldugu gibi kabul edeceksiniz, ya da duzelmesi gerektigini dusundugunuz noktalarda yavas yavas sabirla hareket edeceksiniz, ya da ayrılacaksınız

Ayrılmak da öyle kolay değil

Ramazanı daha huzurlu daha guzel gecirmenizi diliyorum :31:

Ayrıca "sen kadın mısın" demesi hiç hoş değil :50:

Tsk.ederim yorumun icin arkadasim.
Tek suclu Esimin ailesi ozellikle annesi.. Annesi onu boyle sorumsuz yetistirmis. Ben cekiyorum kahrini.
Gecen sene Turkiyeye gitmistik, ben orda cocuklarla ugrasiyorum durmuyorlar bagiriyorlar cagiriyorlar, elimde bavullar..
kaynana ogluna diyor ki oglum sen gec soyle uyu, uzan.. Ben bunu duyunca fitil oldum !!!!!! Sen benim orda cile cektigimi ,debelendigimi goruyorsun ve ogluna oglum gec uyu sen diyorsun.. her firsatta anasi ve babasi ogluna uyu diyor uyu uyu uyu uyu !
oglum uyu istersen.. Bu adam niye uyusun kardesim niye uyusun????????????????? ben ordayim, cocuklari orda bu adam niye uyusun?
kendi kizlari olsa, damatlarina nasil emir verirler kalk yardim et diye.. kizlarina kiyamazlar..

inanin biktim ,inanin... gercekten biktim..
cok sabrediyorum,cok sabir getiriyorum ama dayanamiyorum.. Artik LAL olacagim susacagim.. Ne yaparsa yapsin canim sahiden cok yorgunum..
Guzel dualarin icin Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Oda asiri sakindi ewet bende taktir ettim ama kizkar kawga edio ayirmiyo bile hatta uc adam o konuda ti ye almis kizlaaar durun dio kopmustum her neyse konuya doneyim siz haklisiniz kesinlikle ben olsam bebde cok kizarim ama ayrilmak filan ne biliyim bu sitede ne kadinlar nelerle karsilasiyo bence 1 gunde bi sakin dawranip hic bi yaptigina karismamayi dene bakalim sonuc ne olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bende oyle yapacagim.
Kesinlikle mudahale etmeyecegim..Diyelim orda uyumus degil mi? Asla karismayacagim.
uyudugu yerde kalsin, kendi kendine uyansin. Gormezden gelecegim kendisini.. nasil istiyorsa oyle yapsin..

Tsk.ederim.

Allah yardimcin olsun canim.ne zor hayatin var.birkac gun once konu acmistim esim ramazanda yemek begenmiyor huysuzluk ediyor diye,simdi senin yasadiklarini gorunce halime sukrettim.pazar gunu esim cocuklar hava alsin diye tee beykoza poyraza goturdu.oradan da bana ayakkabi bakmak icin avm ye.gik demedi.esimi opup basima tac ediyorum an itibariyle.

Amin kardesim sagol.

Bakin herkez okusun sizin yorumunuzu ornek olsun, Ne babalar var ... Masallah 41 kere esinize..Oruclu oldugu halde nerden nereye gitmis,hanimini kirmamak icin ayakkabiciya gitmis. O da insan degil mi? o da erkek degil mi? O da baba degil mi ? Kisilik ve karakter meselesi bu..

Allah yuvaniza huzur mutluluk versin dilerim.. Omrunuz boyunca hep boyle mutluluk icinde yasayin. Esinizin kiymetini bilin..

Tsk.ederim.

Amin kardesim sagol.

Bakin herkez okusun sizin yorumunuzu ornek olsun, Ne babalar var ... Masallah 41 kere esinize..Oruclu oldugu halde nerden nereye gitmis,hanimini kirmamak icin ayakkabiciya gitmis. O da insan degil mi? o da erkek degil mi? O da baba degil mi ? Kisilik ve karakter meselesi bu..

Allah yuvaniza huzur mutluluk versin dilerim.. Omrunuz boyunca hep boyle mutluluk icinde yasayin. Esinizin kiymetini bilin..

Tsk.ederim.

Konu sahibi biz gördük ''NE BABALAR VAR'' da siizn ne istediğinizi anlamadık..

Bu kadar kötüyse sizin evdeki ,boşayın gitsin.

Parayla mı verdiler bunu size.?

Ben hala sizin tavırlarlarınızında tahammül edilebilir olduğunu düşünmüyorum o ayrı..

Bu birden çözülecek bir iş değil
Çocuklar var, gurbettesin
Önce çalışmaya başla, ekonomik özgürlüğün olsun bu çok önemli
Sonrası gidişata göre şekillenir
Akıllanırsa ne ala ama senin hayatta hep tutunacak bir dalın olsun
Etrafı düşünme, kınayı nerelerine isterlerse oralarına yaksınlar
Sen hayatını kurtarmanın yoluna bak
Hiç bir kadın ve hiç bir çocuk şiddet görmeyi hak etmiyor
Ben öyle inanmıyorum erkekler çocuk gibi falan, çocuk olan evlenmesin
Evlilik yürüyecek mecbur diye bir şey yok, yapamadığın yerde bitmeli kimse zarar görmeden
Yurtdışında olman bunun için avantaj, şartları daha iyi
Sen önce ayaklarının üzerine bas, unutma ki ; baba çok önemli bir figür çocuk için ama anasız çocuk olmaz. Sen sağlam olacaksın ki kendine de çocuklarına da faydan olsun, Allah yardımcın olsun

Cok cok haklisin.. Kesinlikle once calismam lazim. ufak oglum seneye tum gun okula basliyor.
Kismetse ben is bakacagim kendime. Kendi ayaklarimin uzerinde durmayi hedefliyorum. Her ihtiyacimi karsilayacak duruma gelmeliyim..
Umarim akillanir, umarim bu sinirinden ve uykusundan kurtulur. Kurtulursa ne ala ben yuvami yikmak istemem..
Ama eger bu sekilde devam ederse ben guvenemiyorum. ya yarinda evin kapilarini kirarsa? ya pencereleri kirarsa?
cocuklarima kotu ornek oluyor canim benim.. Cep telefonumu yere vurdu paramparca etti cocuklar hep gordu..
O masumlarin yuregini niye korkutsun.. Asla affedemiyorum bunlari dusundukce. inanilmaz sogudum, inanilmaz...
Kim kinarsa da kinasin dedigin gibi.. artik kimseyi dusunemiyorum yorgunum..
Erkekler cocuk gibiymis! Asla buna inanmiyorum.. Erkek analari cocuklarini kiz gibi yetistirmesin, bu sekilde yetistiren Annelerde suc buluyorum ben.
madem cocuklar bebekler o zaman evlendirmesinler yavrucuklarini..

Tavsiyelerin ve guzel yorumlarin icin cok cok tsk.ederim canim..Allah razi olsun.

Amin kardesim sagol.

Tsk.ederim.

Allah senin esine de akil fikir merhamet versin.yavrularina acisin.hacet kapilarinin acildigi su gunlerde ne duan varsa kabul etsin.

Konu sahibi biz gördük ''NE BABALAR VAR'' da siizn ne istediğinizi anlamadık..

Bu kadar kötüyse sizin evdeki ,boşayın gitsin.

Parayla mı verdiler bunu size.?

Ben hala sizin tavırlarlarınızında tahammül edilebilir olduğunu düşünmüyorum o ayrı..

Bosayin demesi kolaydi. Ben bosayayim adam not birakirim intihar ederim diyor..
Bu kadin yuzunden intihar ettim yazacakmis.. kendimi oldururum diyor sen katilim olursun diyor bosarsan..
Gel o zaman sen bana soyle nasil yol izliyeyim ben simdi..
Tamam arkadasim haklisin ben tahammul edilemeyen bir kadinim.. Ben bastan sonra hataliyim zaten..
kendimi savunacak size dil dokecek kadar enerjik durumda degilim suan Allah biliyor.. Birakinda icimdekileri yazarak rahatliyayim
ne bir dost, ne bir arkadas, ne bir komsum var etrafimda.. hic olmazsa burda yazarak icimdekileri dokuyorum. yoksa patlayacagim icim cok dolu.
Lutfen...

fikrinizdir yazdiklariniz saygi duyarim sadece.. Tsk.ederim.

Son düzenleme:
Back
X