Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Allah sabır versin..
Benim sevgilimde Türkiyenin en sıcak yerinde yaşıyor(sıcaktan klimalar bozuluyor o derece)
O da cumartesi pazar hep uyudu kıyamam çok zor geçiyor onların orda hatta bi kaç kez uyandı uyu aşkım dedim..
Amaaaa sizin kocanızın yaptıklarının bahanesi aslaaa oruç olamazz..
Oruç tutmasak bilmesek eyvallahda kafayı yedirtecek birşey değil ki bu sadece susuzluk insanı yoruyor o kadar.
Oruçlu diye hmmm anlayış gösterim o zaman o da kırsın döksün anama babama küfür savursun mantığında olamam malesef.
Tekrardan Allah sabır versin

Valla her evin için bi Allah bi de yaşayan bilir. Tamam eşiniz aşırı tepki vermiş. Cinnet geçirmiş resmen ama bu adamı ağlatana kadar ne uğraştınız hanımım? Uyandırma şeklinizden tutun, kavga sonrası içerde kuzu kuzu oturan adama laf sokmaya varana kadar biraz dırdırcı tarafınız yok değil hani... Olur bööle şeyler. Benim babam da beni dövebilmek için tuvaletin kapısını balyozla kırmaya çalışmıştı. Kötü bi insan olduğundan mı? Kesinlikle değil. Melek gibi bi adamdır ama cinnet anı işte. İnsanın üstüne gidince böyle aşırı tepkiler verilebilio. Yalnız enişte maaşallah Hulk gibiymiş, vurduğu yeri parçalamış :) Olsun... Yeni eşyalar aldırın da aklı başına gelsin! :))

canım evet asabi biriyle yaşamak zordur ama ben sizde de pay buldum, normalde uyuyan adammış e o adam orucun ilk günlerinde uyandırılmamalı, zaten çok uyuyan birini uyandırmak için orucun ilk günlerini mi seçtiniz. Bence ona o kadar kızgınlığınız hatta nefretiniz yoğun ki,, ben kalktım o da kalksın eziyetini çeksin gibi düşünmüşsünüz sanki... e bu kızgınlık tabi ki durduk yere oluşmamış.. sonuçta sizde peygamber sabrına sahip deilsiniz, ama çocuklarınız için zaaf noktalarına basmamamız gerekiyor. sora yine adam içeride otururken bak oruç yüzünden böyle oldun diyip onu kışkırtmanız. tamam o size illaki hak veriyordur. amaaa. bilemedim ya siz de haklısınız dolmuşsunuz...

Valla her evin için bi Allah bi de yaşayan bilir. Tamam eşiniz aşırı tepki vermiş. Cinnet geçirmiş resmen ama bu adamı ağlatana kadar ne uğraştınız hanımım? Uyandırma şeklinizden tutun, kavga sonrası içerde kuzu kuzu oturan adama laf sokmaya varana kadar biraz dırdırcı tarafınız yok değil hani... Olur bööle şeyler. Benim babam da beni dövebilmek için tuvaletin kapısını balyozla kırmaya çalışmıştı. Kötü bi insan olduğundan mı? Kesinlikle değil. Melek gibi bi adamdır ama cinnet anı işte. İnsanın üstüne gidince böyle aşırı tepkiler verilebilio. Yalnız enişte maaşallah Hulk gibiymiş, vurduğu yeri parçalamış :) Olsun... Yeni eşyalar aldırın da aklı başına gelsin! :))

Cocuklarinin yaninda boyle bir rezillik yapti diye agladi. Ben aglatmadim!..
Vicdani sizladigi icin agladi kendisi dedi..Ayrica dalga gecilecek bir sey goremedim ben.
o Hulka benzettiginiz kocam cocuklarimin yaninda parcaladi o esyalari.
Bu konuda bu kadar hassas olmaminda sebebi sudur: cunku bende kucukken babam alkol aldigi icin annemi dover, bizi dover ve herseyi kirar dokerdi,paramparca ederdi.. Yemek yedigimiz masayi bile devirirdi..
Herkez yaptigindan utansin..

Son düzenleme:
canım evet asabi biriyle yaşamak zordur ama ben sizde de pay buldum, normalde uyuyan adammış e o adam orucun ilk günlerinde uyandırılmamalı, zaten çok uyuyan birini uyandırmak için orucun ilk günlerini mi seçtiniz. Bence ona o kadar kızgınlığınız hatta nefretiniz yoğun ki,, ben kalktım o da kalksın eziyetini çeksin gibi düşünmüşsünüz sanki... e bu kızgınlık tabi ki durduk yere oluşmamış.. sonuçta sizde peygamber sabrına sahip deilsiniz, ama çocuklarınız için zaaf noktalarına basmamamız gerekiyor. sora yine adam içeride otururken bak oruç yüzünden böyle oldun diyip onu kışkırtmanız. tamam o size illaki hak veriyordur. amaaa. bilemedim ya siz de haklısınız dolmuşsunuz...

Haklisiniz, sizin fikrinizdir saygi duyuyorum. Bende hata yok demiyorum. Ama esimin yaptiklari hic hos degil..
Esim oruc tutmaya devam etsin, uyusun,dinlensin. Ben herseyimi kendim yaparim.
ondan hicbirsey talep de etmeyecegim, birsey de demeyecegim. oyle ya sonra evi ustumuze yikar..
Artik bunuda ogrendim bu sitede. Oruclu erkege hele uyuyorsa asla karisilmamali..
Bende oruc tutuyorum,herkez oruc tutuyor.. Oruc tutmak da kisiye gore degisiyor demek ki..Dokunulmazlik varmis..
Peki..

Tsk.ediyorum.

Son düzenleme:
Haklisiniz, sizin fikrinizdir saygi duyuyorum. Bende hata yok demiyorum. Ama esimin yaptiklari hic hos degil..
Esim oruc tutmaya devam etsin, uyusun,dinlensin. Ben herseyimi kendim yaparim.
ondan hicbirsey talep de etmeyecegim, birsey de demeyecegim. oyle ya sonra evi ustumuze yikar..
Artik bunuda ogrendim bu sitede. Oruclu erkege hele uyuyorsa asla karisilmamali..
Bende oruc tutuyorum,herkez oruc tutuyor.. Oruc tutmak da kisiye gore degisiyor demek ki..Dokunulmazlik varmis..
Peki..

Tsk.ediyorum.

sen yüzde yüz haklısın zaten, sen de oruç tutuyorsun evet ama adam böyle işte ne yapabilirsin, çocukların için alttan alacaksın ya da çekmeyeceksin artık

sen yüzde yüz haklısın zaten, sen de oruç tutuyorsun evet ama adam böyle işte ne yapabilirsin, çocukların için alttan alacaksın ya da çekmeyeceksin artık

Haklisiniz..
Ya sesimi kesecegim,susacagim. yada bu isi bitirecegim..Dogru soyluyorsunuz.
Hakkimizda hayirlisi olsun..

Tsk.ederim.

Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.

Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..

aynen ya kadına olan lafı etmişsiniz. yaşamayan bilemez ya işte olan yada evde olunca da bir işin ucundan tutmayan çocuklarla oynamayan gamzsız ruhsuz bir de üstüne huysuz bir adam çekilmez. allah yardımcın olsun. valla bir işin varsa ailen yanındaysa hiç katlanma derim düzelmez düzelmesini bekleme ilk ayrılan sen değilsin ayrıl kurtul.

Oruc sabrı artırır, gerçekten Allah rızası için oruç tutan bunu bilir ve düşünür.

Eşinin orucu onu sabırsızlaştırmış, mübarek günde küfürler, bağırma çağırma parçalamalar vs...
sorunlu biri olduğu kesin.

Allah sana yardım etsin bacım.

var ya yorumları okudukça sinirlendim. empati yapmanı bekliyorlar bir de. şiddet yanlısı bi herifin nesini anlamaya çalışıcakmışsın bu ne saçmalık. bırak konuşma sinirden de olsa laf etme hiç konuşma. o ayaklarına gelip özür dileyene kadar konuşma herifle. laf falan atma hiç.

Allah sabır versin
evet kesinlikle eşinizin yaptıkları akıl alır şeyler değil ama uyandırmasaymışsınız keşke. Tamam her izin gününde uyuması sizi rahatsız ediyor ama "bu sene" oruç tutmaya başladı demişsiniz yani anladıgım kadarıyla daha önceden tutmuyordu?

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..
Öncelikle Allah kolaylık versin çok üzüldüm durumunuza okuyunca ben evli değilim ama sinirli bir insanla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilirim benim de ablam çok sinirlidir hep alttan almak zorunda kalırım malesef eşinizin oruç tutuyor olması size hakaret etmesi hakkını vermiyor ona, böyle insanların ramazanda orucu bahane etmelerine sinir oluyorum madem dayanamayacaksın tutma hepimiz oruç tutuyoruz ama sinirimizi başkasından çıkartmıyoruz oruç tutmak sadece aç kalmak değildir bence nefsine hakim olmak kalp kırmamak bütün kötü davranışlardan uzak durmak umarım eşinizde yaptığı yanlışın farkına verir sizden özür diler gerçi özür dilemesi yaptıklarını unutturur mu bilemem..

Aman dokunmasaydım paşa rahat rahat yatsaydı , bence bu adam değlşmez onun hobileri farklı seninkinler farklı ve oruçlada alakası yok sanırım siz ayrı dünyaların insanısınız ,
öyle aynı evde ama hayata farklı bakışlarla yaşayıp gideceksiniz ,neydi bu aşk evliliği mi birde o çocuklarında babaya ihtiyacı var sanırım hergün masa kırmıyor
şu an öfkeyle yazdığından , abartmada vardır ,hiç mükemmel evlilik göremiyorum ben
2 yatışın çocuklara yazık kıyamam ben onlara eşinede söyle onlarsız tartışın , bazı tartışmalarda evliliğe ayar verir sizinkisi nasıl olur bilmem

aynen ya kadına olan lafı etmişsiniz. yaşamayan bilemez ya işte olan yada evde olunca da bir işin ucundan tutmayan çocuklarla oynamayan gamzsız ruhsuz bir de üstüne huysuz bir adam çekilmez. allah yardımcın olsun. valla bir işin varsa ailen yanındaysa hiç katlanma derim düzelmez düzelmesini bekleme ilk ayrılan sen değilsin ayrıl kurtul.

Anlayisin icin tsk.ederim Arkadasim.
Ailem ayrilmama karsi cikiyor. Hatta babama "Baba olmuyor cocuklarima yazik, onlarin yaninda vuruyor kiriyor ben basimin caresine bakarim Allah buyuktur deyince bana oz babam ne dedi biliyor musunuz? "sen birini mi buldun yoksa, yollu musun?" dedi.. (Yollu musun ne demek anlamadim)
Inanilmaz kirildim hemde cok cok kirildim.
insan kotu gununde dar gununde oz ailesinden de darbe alinca beli kiriliyor.
oz babam bile olsa Allahim beni ve cocuklarimi muhtac etmesin dilerim kimseye..

Oruc sabrı artırır, gerçekten Allah rızası için oruç tutan bunu bilir ve düşünür.

Eşinin orucu onu sabırsızlaştırmış, mübarek günde küfürler, bağırma çağırma parçalamalar vs...
sorunlu biri olduğu kesin.

Allah sana yardım etsin bacım.

Amin sagol arkadasim.
Her evde ufak tefek tartismalar kavgalar olur, ben harikayim demiyorum. Benimde hatam var kesinlikle.
Ama benim hatam var diye, yada en ufak bir kavgada bu sekilde evdeki esyalar yerle bir mi edilmelidir?
Eline ne gecerse vurdu kirdi parcaladi. Ben bile urktum,korktum degil ki cocuklar nasil korkmasin..
dunden beri yanina gitmiyorlar Babalarinin. Benim yanimda duruyorlar.
Ama esim diyor ki, sen onlari dolduruyorsun bana birakmiyorsun.
inanin boyle birsey yok, yapmam ben Allahtan korkarim. Cocuklara sorabilirsin diyorum al gelsinler sana diyorum, cocuklar gitmiyor ona..
ne yapsam ne etsem suc bu evde..
Ben batiyorum esime. Benden nefret ediyor..
Bende bundan sonra kesinlikle kendisi ile konusmayi dusunmuyorum zaten..
Laf atmak icin bile olsa asla agzimi acmayacagim..
Kendisi bilir..

Tsk.ederim.

var ya yorumları okudukça sinirlendim. empati yapmanı bekliyorlar bir de. şiddet yanlısı bi herifin nesini anlamaya çalışıcakmışsın bu ne saçmalık. bırak konuşma sinirden de olsa laf etme hiç konuşma. o ayaklarına gelip özür dileyene kadar konuşma herifle. laf falan atma hiç.

Yazsinlar arkadasim. Benim her goruse saygim sonsuzdur.
Kendi fikridir herkezin ama yasamayan bilemez.. Ben esimi hatali buldum bunu yapmamaliydi.
Kendiside yaptigi hareketlerin farkinda ki dunden beri agliyor, vicdani sizliyor cunku. cocuklarinin yaninda ornek ebeveyn olmaliyiz diye kendini parcalayan adam dun neler yapti.. neysen o olacaksin. Ben hic boyle sozler vermiyorum kendime, buyuk konusmuyorum.
Olabildigince dogal davraniyorum cocuklarima. ne cok kiziyorum nede cok simartiyorum. kendimi sartlandirmiyorum, kendimi kasmiyorum esim gibi.
Adam kendini kastikca kendinden uzaklasti. sonra en ufak bir olayda da gercek saldirgan kisiligini ortaya serdi iste..
Amannn ne bileyim canim. Kimse evinde sorun olsun istemez..
Ben bilerek kaldirmadim kavga edelim diye.. Deli miyim ben? durup dururken.
Ama demek ki banada tak dedi, hep uyku hep uyku diye sayiklayan bir adam bunaltti beni.
Aileside oyle ogullarini gordukleri anda "oglum gel uyu" diyorlar.. Ben anlamadim bu isten bisey..
ve cok SIKILDIM bu durumdan. !

kesinlikle de konusmayi dusunmuyorum. O once cocuklarimdan ozur dileyecek..sonrada benden ozur dileyecek anneligime ve kadinligima laf ettigi icin.. daha dune kadar bana "Allah senden razi olsun ne iyi insansin" diyen adam 2 gundur bana ne hakaretler ediyor burda yazamam..
Kalp kirildimi kolay kolay duzelmiyor.

Tsk ederim canim

Son düzenleme:
Allah sabır versin
evet kesinlikle eşinizin yaptıkları akıl alır şeyler değil ama uyandırmasaymışsınız keşke. Tamam her izin gününde uyuması sizi rahatsız ediyor ama "bu sene" oruç tutmaya başladı demişsiniz yani anladıgım kadarıyla daha önceden tutmuyordu?

Daha onceleri tuttugu pek soylenemez..Gecen senede tutmustu.. O zamanda boyle ufak tefek atismalarimiz oluyordu ama dun neydi oyle ben anlamadim.
ben bilseydim boyle etrafi kirip dokecek vallahi billahi kaldirmazdim deli miyim ben..? Ama sinir krizi gecirdi resmen.
Ve beni sevmedigini birkez daha anladim.. yapacak birsey yok.. Bir adam karisinin yaninda mutsuzsa, bikmissa o zaman yoluna bakar...
kimsenin ayaklarina kapanamam..
Elimden gelen sabri gosteriyorum. cevrem zaten beni sabirli bir insan olarak tanimlar.
benimde sabrim bir yere kadar. Bende cok doluyum cunku..

Tsk.ederim

Öncelikle Allah kolaylık versin çok üzüldüm durumunuza okuyunca ben evli değilim ama sinirli bir insanla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilirim benim de ablam çok sinirlidir hep alttan almak zorunda kalırım malesef eşinizin oruç tutuyor olması size hakaret etmesi hakkını vermiyor ona, böyle insanların ramazanda orucu bahane etmelerine sinir oluyorum madem dayanamayacaksın tutma hepimiz oruç tutuyoruz ama sinirimizi başkasından çıkartmıyoruz oruç tutmak sadece aç kalmak değildir bence nefsine hakim olmak kalp kırmamak bütün kötü davranışlardan uzak durmak umarım eşinizde yaptığı yanlışın farkına verir sizden özür diler gerçi özür dilemesi yaptıklarını unutturur mu bilemem..

Benim ailemdende sinirli insanlar cok.. 2 kardesim var ikiside sinirli mesela. sabirsizlar.
Onlarida alttan aliyorum herzaman bende. Ama onu al, bunu al, ee ben ? Bende insanim bende etten kemiktenim..
Herkez sanki ortak karar almis benim sabrimi deniyor..
Madem oruc tutmaya dayanamiyorsun ki dayanamamasinin sebebi kesinlikle : Sigaradir...
o zaman tutma seni zorlayan yok ki.. Tutuyorsan da adabina uygun tut.. Esim istiyor ki oruc tutunca kimse ona dokunmasin, is buyurmasin, sabahtan oglene kadar uyusun,ellemesin kimse..
Burasi bekar evi degil ki, her is benim sirtimda. Bende insanim..
istedigi kadar ozur dilesin canim benim, kalbim cok kirildi..o esyalari uzerimizde firlatip kirma seslerini ben unutamiyorum.
heleki cocuklarimin dal gibi titreyip korkmasini hazmedemiyorum.
cocuklarimini huzuru icinde olsa payima duseni yapicam.. cenemi kapatcam .. hayra bile konusuyor olsam susucam.
Ama uzerine dusen gorevi yapar mi bilemem?

zaten itiraf etti bugun.. "Oruc tuttugum icin boyle oldum, belki tutmam dayanamiyorum" dedi..
Ama dun oructan degil diyordu.. Kendi bilir neyse ne yaparsa yapsin. Umurumda degil.

Tsk.ederim sagol ...

Son düzenleme:
Aman dokunmasaydım paşa rahat rahat yatsaydı , bence bu adam değlşmez onun hobileri farklı seninkinler farklı ve oruçlada alakası yok sanırım siz ayrı dünyaların insanısınız ,
öyle aynı evde ama hayata farklı bakışlarla yaşayıp gideceksiniz ,neydi bu aşk evliliği mi birde o çocuklarında babaya ihtiyacı var sanırım hergün masa kırmıyor
şu an öfkeyle yazdığından , abartmada vardır ,hiç mükemmel evlilik göremiyorum ben
2 yatışın çocuklara yazık kıyamam ben onlara eşinede söyle onlarsız tartışın , bazı tartışmalarda evliliğe ayar verir sizinkisi nasıl olur bilmem

Evet ayri dunyalarin insaniymisiz bende yeni yeni anliyorum.. insan birlikte yasadikca anliyor karsisindakini.
zaten kimse ben esimi/sevgilimi tanidim tamamdir,onu cozdum diyemez ki evlenmeden once. insan bu ya.. yillar gectikce degisiyor insan. yasadiklari olay ve durumlara gore tavirlari degisiyor,huylari degisiyor..Farkli oldugumuzu kabul ediyorum bende zaten.
ofkem hala var ama ne diyeyim herkez ettiginden utansin.. ofkem ile hareket edip sahiden abartarak yazmiyorum.
neyse onu yazdim.. cocuklara yazik evet. insan en cok cocuklara uzuluyor..
Umarim bu tartisma son olur.. Birdahakine ne yapar korku ve endise icindeyim suan...
kesinlikle guvenmiyorum kendisine..

Yola gelir duzelirse ne ala.. Baktim duzelme yok,olmuyor yine ayni eskiyalik..O zaman herkez kendi yoluna..

Herkeze yorumlari icin cok tsk.ederim.
Allah razi olsun hepinizden..

Back
X