Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Kadınmısın lafı da çok ağır. Kadının ev işi yapma, çocuk bakma, hizmet etme gibi bir zorundalığı yok eşine,emzirmeyi istemezse süt anne tutmak zorunda islama göre. Kadın Allah'ın emanetidir eşine. Bizim ayaklarımıza sermiş yaratıcı cenneti. Kadın hizmet edip,yok eşinin ailesine ...(annesine babasına kardeşine vsvs)...bakmakla yükümlü değil. Öyle bir zorundalık yok. Kadın eğer, izzeti ikramda bulunuyorsa eşine çocuklarına bu kadının bir lütfudur ailesine. Kaç tane erkek haberdar bu durumdan.. Yanına kalmamalı yaptıkları, hiçte üzülmeyin siz üzüleceğinize karşınızdaki üzülsün. Timsah gözyaşlarına da itimat etmeyin derim.

Benim ailemdende sinirli insanlar cok.. 2 kardesim var ikiside sinirli mesela. sabirsizlar.
Onlarida alttan aliyorum herzaman bende. Ama onu al, bunu al, ee ben ? Bende insanim bende etten kemiktenim..
Herkez sanki ortak karar almis benim sabrimi deniyor..
Madem oruc tutmaya dayanamiyorsun ki dayanamamasinin sebebi kesinlikle : Sigaradir...
o zaman tutma seni zorlayan yok ki.. Tutuyorsan da adabina uygun tut.. Esim istiyor ki oruc tutunca kimse ona dokunmasin, is buyurmasin, sabahtan oglene kadar uyusun,ellemesin kimse..
Burasi bekar evi degil ki, her is benim sirtimda. Bende insanim..
istedigi kadar ozur dilesin canim benim, kalbim cok kirildi..o esyalari uzerimizde firlatip kirma seslerini ben unutamiyorum.
heleki cocuklarimin dal gibi titreyip korkmasini hazmedemiyorum.
cocuklarimini huzuru icinde olsa payima duseni yapicam.. cenemi kapatcam .. hayra bile konusuyor olsam susucam.
Ama uzerine dusen gorevi yapar mi bilemem?

zaten itiraf etti bugun.. "Oruc tuttugum icin boyle oldum, belki tutmam dayanamiyorum" dedi..
Ama dun oructan degil diyordu.. Kendi bilir neyse ne yaparsa yapsin. Umurumda degil.

Tsk.ederim sagol ...
Çok haklısınız siz alttan altıkça daha çok üstünüze gelirler ama insanın bir sabır noktası var dediğiniz gibi bir yerde susamıyorsunuz eşiniz oruç tuttuğu için böyle olmuşsa mümkünse tutmasın birdaha savap işlicem derken daha çok günaha girmesin inşallah bu davranışlarını bi daha yapmaz çocuklarınızda varmış onlar da çok kötü etkilenir eminim bende anne babanın sürekli kavga halinde olduğu bir evde yetiştiğim için çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun

Off senin işinde zormuş bacim evliliginiz bitmiş bence kac çocuğunuz var ayrilsan tek idare edebilecekmisin ??

Evet bende oyle yapacagim.
Kesinlikle mudahale etmeyecegim..Diyelim orda uyumus degil mi? Asla karismayacagim.
uyudugu yerde kalsin, kendi kendine uyansin. Gormezden gelecegim kendisini.. nasil istiyorsa oyle yapsin..

Tsk.ederim.

Aynenn ne strese giriosun bak keyfine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm konu boyunca oruçtan böyle oldu diye eşinizle ve hrkesle İNATLaŞIP durmuşsunuz..eee oruçtan olsa nolcak başka birşeyden olsa nolcak adam oruç tutmayı bırakınca birden muhtşem bir evliliğiniz mi olucak?

Eşinizin çok ciddi sorunları olduğu ortada ama sizinde daha az sorunlarınız yok..kim oruçlu bir insanı uyandırıp çocukları parka götürmesini o şekilde ifade eder ki? Tamam çok bunalmışsınız anlıyorum Allah yardmcınız olsun hiç kolay bir adam değil sürekli uyuyor demişsiniz ama normalde yapmayan adamın oruçluyken hiç yapmayacağını gerçekten düşünemicek kadar kocanızı tanımıyormusunuz?? Kocanızın oruçken zorlandığını bile bile böyle bir hareket yapmışsınız ve aşırı provakatör davranıyosunuz..kusura bakmayın biri beni oruçken çocukları parka götür diye uyandırıp sonra sorularıma cevap vermeyip surat assa katil olurum heralde..adam sakinleştikten sonra "şimdi de kır dök" demek..

Siz zaten bilinçaltında babanızla yaşadığınız kötü olayları tekrar etmek istediğiniz için adamı tahrik edici şekilde davranıyosunuz..bakın bilinçli demiyorum siz de farkında değilsiniz..zaten bu adamıda babanız gibi biri olduğundan seçmişsiniz..

Yazdığım hiçbirşey suçlama değil sadece psikolojik açıklamasını yaptım..ben sizin yerinizde olsam bu adama ve böyle bir evliliğe tahammül etmem ve hemen sorunlarımı çözmek için psikolojik destek alır yeni bir hayat kurarım kendime..

Yazdığınız mesajlardan kocanıza zerre sevgi hissetmediğiniz anlaşılıyor,aksine düşmanlaşmışsınız..tabi sizi yalnız bırakıp,döven,herkese pasif size gelince canavar kesilen bir adamı sevmemek çok normal..

Uyandırmasaydın keske canım ya, madem dayanamıyor niye basına sarıyorsun ki? Normal günlerden birinde uyandır da, bugün yaptığın tepki alabilcek bi hareket.

Tüm konu boyunca oruçtan böyle oldu diye eşinizle ve hrkesle İNATLaŞIP durmuşsunuz..eee oruçtan olsa nolcak başka birşeyden olsa nolcak adam oruç tutmayı bırakınca birden muhtşem bir evliliğiniz mi olucak?

Eşinizin çok ciddi sorunları olduğu ortada ama sizinde daha az sorunlarınız yok..kim oruçlu bir insanı uyandırıp çocukları parka götürmesini o şekilde ifade eder ki? Tamam çok bunalmışsınız anlıyorum Allah yardmcınız olsun hiç kolay bir adam değil sürekli uyuyor demişsiniz ama normalde yapmayan adamın oruçluyken hiç yapmayacağını gerçekten düşünemicek kadar kocanızı tanımıyormusunuz?? Kocanızın oruçken zorlandığını bile bile böyle bir hareket yapmışsınız ve aşırı provakatör davranıyosunuz..kusura bakmayın biri beni oruçken çocukları parka götür diye uyandırıp sonra sorularıma cevap vermeyip surat assa katil olurum heralde..adam sakinleştikten sonra "şimdi de kır dök" demek..

Siz zaten bilinçaltında babanızla yaşadığınız kötü olayları tekrar etmek istediğiniz için adamı tahrik edici şekilde davranıyosunuz..bakın bilinçli demiyorum siz de farkında değilsiniz..zaten bu adamıda babanız gibi biri olduğundan seçmişsiniz..

Yazdığım hiçbirşey suçlama değil sadece psikolojik açıklamasını yaptım..ben sizin yerinizde olsam bu adama ve böyle bir evliliğe tahammül etmem ve hemen sorunlarımı çözmek için psikolojik destek alır yeni bir hayat kurarım kendime..

Yazdığınız mesajlardan kocanıza zerre sevgi hissetmediğiniz anlaşılıyor,aksine düşmanlaşmışsınız..tabi sizi yalnız bırakıp,döven,herkese pasif size gelince canavar kesilen bir adamı sevmemek çok normal..

Sizin fikrinizdir saygi duyarim..
Tsk.ler yorumunuz icin.

Sonra çocugu için evli kalan anneler iyi bişe yapmış oluyor di mi? Herşey çocuklar için di mi? Eminim böyle bir evlilikte çok da sağlam büyürler. Yazık ya.

Yok iyi birsey yapmis olmuyorlar.. Ekonomik durumum iyi olsa arkamda her anlamda guclu bir ailem olsaydi 2dk durmazdim bu gurbette..
Ben babama bile durumumu anlatiyorum, oz babam bana diyor ki hayatinda baska biri mi var.. Gunahimi aliyor ...
yagmurdan kacip doluya tutulmak istemem. Elbet ekonomik ozgurlugumu alacagim gunun birinde.

Uyandırmasaydın keske canım ya, madem dayanamıyor niye basına sarıyorsun ki? Normal günlerden birinde uyandır da, bugün yaptığın tepki alabilcek bi hareket.

Normal bir gunde de uyandirsam ayni tepkiyi alirdim canim.. Buna emin ol..

Tsk.ederim.

Son düzenleme:
offf offf biz kadınlar neden bunları yaşıyoruz benzer şey gece benim başıma geldi.gece gece sorun yokken millete rezil olduk.bağırdı,çağırdı ve kolumdan ittirdi beni. sonuç olarak çocuğumuda alıp evden ayrıldım şimdi bunu yapan ilerde napar diye

Yok iyi birsey yapmis olmuyorlar.. Ekonomik durumum iyi olsa arkamda her anlamda guclu bir ailem olsaydi 2dk durmazdim bu gurbette..
Ben babama bile durumumu anlatiyorum, oz babam bana diyor ki hayatinda baska biri mi var.. Gunahimi aliyor ...
yagmurdan kacip doluya tutulmak istemem. Elbet ekonomik ozgurlugumu alacagim gunun birinde.

Normal bir gunde de uyandirsam ayni tepkiyi alirdim canim.. Buna emin ol..

Tsk.ederim.

Canım kızma bana.. Gerçek yorumumu yapsam ayrılacak mısın sanki? Hiç uyandırıp da gerilmeseydin keşke, madem öyle bi insan, görmezden gel.. Belki bi sorgular kendini.

Kadınmısın lafı da çok ağır. Kadının ev işi yapma, çocuk bakma, hizmet etme gibi bir zorundalığı yok eşine,emzirmeyi istemezse süt anne tutmak zorunda islama göre. Kadın Allah'ın emanetidir eşine. Bizim ayaklarımıza sermiş yaratıcı cenneti. Kadın hizmet edip,yok eşinin ailesine ...(annesine babasına kardeşine vsvs)...bakmakla yükümlü değil. Öyle bir zorundalık yok. Kadın eğer, izzeti ikramda bulunuyorsa eşine çocuklarına bu kadının bir lütfudur ailesine. Kaç tane erkek haberdar bu durumdan.. Yanına kalmamalı yaptıkları, hiçte üzülmeyin siz üzüleceğinize karşınızdaki üzülsün. Timsah gözyaşlarına da itimat etmeyin derim.

Evet bu dediklerinize katiliyorum.. Ve okumustum bu yazdiklarinizi hadislerde var.
Ama benim yaptigim lutfa bile "sen de kadin misin!" diye karsilik gormek.. insani cok yaraliyor..
Ben sadece cocuklarim icin uzuluyorum.. caresiz kaliyorum.
Timsah gozyaslarina da asla kanmiyorum.

Tsk.ederim arkadasim.

Tsk.ederim yorumun icin arkadasim.
Tek suclu Esimin ailesi ozellikle annesi.. Annesi onu boyle sorumsuz yetistirmis. Ben cekiyorum kahrini.
Gecen sene Turkiyeye gitmistik, ben orda cocuklarla ugrasiyorum durmuyorlar bagiriyorlar cagiriyorlar, elimde bavullar..
kaynana ogluna diyor ki oglum sen gec soyle uyu, uzan.. Ben bunu duyunca fitil oldum !!!!!! Sen benim orda cile cektigimi ,debelendigimi goruyorsun ve ogluna oglum gec uyu sen diyorsun.. her firsatta anasi ve babasi ogluna uyu diyor uyu uyu uyu uyu !
oglum uyu istersen.. Bu adam niye uyusun kardesim niye uyusun????????????????? ben ordayim, cocuklari orda bu adam niye uyusun?
kendi kizlari olsa, damatlarina nasil emir verirler kalk yardim et diye.. kizlarina kiyamazlar..

inanin biktim ,inanin... gercekten biktim..
cok sabrediyorum,cok sabir getiriyorum ama dayanamiyorum.. Artik LAL olacagim susacagim.. Ne yaparsa yapsin canim sahiden cok yorgunum..
Guzel dualarin icin Allah razi olsun.

Hm cok ilginc ya :44:
Dediginiz cok dogru simdi kendi kızları olsa damatlarına da kızımıza yardım et derler
Genelde erkek cocuklarının her istedigi yapılır onlara iş buyrulmaz her istekleri ayagına gelir
Siz evleneli de baya olmuş hani baştan da zaten böyle alışmış evlilikte de değişmemiş
Bu saatten sonra da değişmez gibi :50:

Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Ne desem bilemedim
:44:

Canım kızma bana.. Gerçek yorumumu yapsam ayrılacak mısın sanki? Hiç uyandırıp da gerilmeseydin keşke, madem öyle bi insan, görmezden gel.. Belki bi sorgular kendini.

Estagfrullah niye kizayim canim.
Haklisin, keske uyandirmasaydim keske.. Bundan sonra boyle yapacagim.
Bu konuda es gececegim. kesinlikle uyku sorununu acmayacagim artik.
nerde uyuyup kaliyorsa orda birakacagim, ellemeyecegim.
nasil isterse oyle yapsin.. Benim kaderim de yalnizlik varmis cocuklarimla..
cani sagolsun..

Baska diyecek bir sey yok.. sabretmek,susmak payima duser..

sagol arkadasim.

Hm cok ilginc ya :44:
Dediginiz cok dogru simdi kendi kızları olsa damatlarına da kızımıza yardım et derler
Genelde erkek cocuklarının her istedigi yapılır onlara iş buyrulmaz her istekleri ayagına gelir
Siz evleneli de baya olmuş hani baştan da zaten böyle alışmış evlilikte de değişmemiş
Bu saatten sonra da değişmez gibi :50:

Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Ne desem bilemedim
:44:

Bastan boyle alismis. Annesi babasi oglunu yatiriyorlar bebek gibi. inanin boyle
ne zaman evlerini arasam nisanlim nerde? "ayy uyuyor,ayy uyudu" kaldirmiyalim.
anlayamamistim ben uzagiz bilemezdim o zamanlar..
Evlendikten sonra da anlamaya basladim. oglen saatinde bile kaynanam ogluna yatak yapiyor gel uyu diye..
Babasi sabah oluyor "aman kaldirmayin uyusun dinlensin, yorgun" diyor.. Ama beni dusunen yok yok!
Bende bir evladim, bende bir bayanim.. Kendi kizlarina da boyleler hic kiyamazlar.. Ama damatlarinida cok severler ..
birtek bana kiyiliyor amannnn ceksin deniliyor :) Alistim artik ben.. Oglu uyusun diye gozune bakiyor annesi babasi..
inanin ben bunu anlamiyorum. bu saka degil gercek ...
Oglum uykun var mi, gel surda kivril yat diyorlar..
sanirim bebeklikten itibaren hep boyleymis ki.. ben ondan bu kadar sasiriyorum..
Hatta bana diyorlar ki, "biz ona Lohusa derdik bekarken, ayy agzina bir emzik tak uyurken" deyip benim isyan ettigim seye onlar dalga gecip guluyordu ailece..

Ben sikayetimi Yaradana yaptim. Allaha havale ediyorum..

Bastan boyle alismis. Annesi babasi oglunu yatiriyorlar bebek gibi. inanin boyle
ne zaman evlerini arasam nisanlim nerde? "ayy uyuyor,ayy uyudu" kaldirmiyalim.
anlayamamistim ben uzagiz bilemezdim o zamanlar..
Evlendikten sonra da anlamaya basladim. oglen saatinde bile kaynanam ogluna yatak yapiyor gel uyu diye..
Babasi sabah oluyor "aman kaldirmayin uyusun dinlensin, yorgun" diyor.. Ama beni dusunen yok yok!
Bende bir evladim, bende bir bayanim.. Kendi kizlarina da boyleler hic kiyamazlar.. Ama damatlarinida cok severler ..
birtek bana kiyiliyor amannnn ceksin deniliyor :) Alistim artik ben.. Oglu uyusun diye gozune bakiyor annesi babasi..
inanin ben bunu anlamiyorum. bu saka degil gercek ...
Oglum uykun var mi, gel surda kivril yat diyorlar..
sanirim bebeklikten itibaren hep boyleymis ki.. ben ondan bu kadar sasiriyorum..
Hatta bana diyorlar ki, "biz ona Lohusa derdik bekarken, ayy agzina bir emzik tak uyurken" deyip benim isyan ettigim seye onlar dalga gecip guluyordu ailece..

Ben sikayetimi Yaradana yaptim. Allaha havale ediyorum..

Sen hic sordun mu kv ve kp ye niye surekli adqmi uyutmaya calisiyorlar :44:
Cok ilginc ya :44:
Acaba kucukken cok yaramazdi da basetmek icin uyutup duruyorlar miydi?
Uyuyor mu o kadar? Uykuyu cok sevmis belli ki :44:
Bn uyumayi vakit kaybi olarak gorurum
Yani gunluk ihtiyactan fazla uykuyu :44:

Estagfrullah niye kizayim canim.
Haklisin, keske uyandirmasaydim keske.. Bundan sonra boyle yapacagim.
Bu konuda es gececegim. kesinlikle uyku sorununu acmayacagim artik.
nerde uyuyup kaliyorsa orda birakacagim, ellemeyecegim.
nasil isterse oyle yapsin.. Benim kaderim de yalnizlik varmis cocuklarimla..
cani sagolsun..

Baska diyecek bir sey yok.. sabretmek,susmak payima duser..

sagol arkadasim.

Allah yardımcın olsun inşallah.. :/

Sen hic sordun mu kv ve kp ye niye surekli adqmi uyutmaya calisiyorlar :44:
Cok ilginc ya :44:
Acaba kucukken cok yaramazdi da basetmek icin uyutup duruyorlar miydi?
Uyuyor mu o kadar? Uykuyu cok sevmis belli ki :44:
Bn uyumayi vakit kaybi olarak gorurum
Yani gunluk ihtiyactan fazla uykuyu :44:

sordum tabiki..Uykuyu seviyor diyorlar
uyusunmus ne olacakmis,yorgunmus,dinlensinmis. benim cocuklarim uykucu valla kizlarimda oyle deyip guluyor kayinvalide.
ne diyeyim ben?
Bence uyku vakit kaybi kalbi oldurur deniliyor hadislerde..
hem ben izne gitmisim ailemle esim niye uyusun ki?
Esim icin " o uyusun diyorlar, cocuklarim baba baba diyor yanina gitmek istiyorlar kayinvalide engel oluyor cocuklar buraya gelin diyor kapisini kitliyor esimin" ben bunlari gordukce doldum gordukce bunaldim.. hep birikim bendeki..
Esimin de isine geliyor sanki, annesi git uyu oglum dedikce adam yanimizdan bir kaciyor ki.. inanilmaz uzuluyorum.
Oglum uyusun burda siz gidin cocuklarla gezin deniliyor bana!
Ben niye esim olmadan gezecek misim? hemde tatil gunlerinde.. Ben bu hayati tek basima mi sirtlayacagim.. Kendi kizlarini damatlari ile heryere gonderiyorlar mutlu oluyorlar, beni niye esimden ayirmaya calisiyorlar.. bu nasil bir zihniyet..

demek ki beni layik gormuyorlar ogullarina ki uyutuyorlar
uyutsunlarda hiccccccc umurumda bile degil!! yazdikca dusundukce sinirlerim tavan yapiyor inanin..
Bunlar saka degil hepsi yasandi.. Uyku lafi duyunca tuylerim diken diken oluyor..

Son düzenleme:
sordum tabiki..Uykuyu seviyor diyorlar
uyusunmus ne olacakmis,yorgunmus,dinlensinmis. benim cocuklarim uykucu valla kizlarimda oyle deyip guluyor kayinvalide.
ne diyeyim ben?
Bence uyku vakit kaybi kalbi oldurur deniliyor hadislerde..
hem ben izne gitmisim ailemle esim niye uyusun ki?
Esim icin " o uyusun diyorlar, cocuklarim baba baba diyor yanina gitmek istiyorlar kayinvalide engel oluyor cocuklar buraya gelin diyor kapisini kitliyor esimin" ben bunlari gordukce doldum gordukce bunaldim.. hep birikim bendeki..
Esimin de isine geliyor sanki, annesi git uyu oglum dedikce adam yanimizdan bir kaciyor ki.. inanilmaz uzuluyorum.
Oglum uyusun burda siz gidin cocuklarla gezin deniliyor bana!
Ben niye esim olmadan gezecek misim? hemde tatil gunlerinde.. Ben bu hayati tek basima mi sirtlayacagim.. Kendi kizlarini damatlari ile heryere gonderiyorlar mutlu oluyorlar, beni niye esimden ayirmaya calisiyorlar.. bu nasil bir zihniyet..

demek ki beni layik gormuyorlar ogullarina ki uyutuyorlar
uyutsunlarda hiccccccc umurumda bile degil!! yazdikca dusundukce sinirlerim tavan yapiyor inanin..
Bunlar saka degil hepsi yasandi.. Uyku lafi duyunca tuylerim diken diken oluyor..

Gercekten cok cok sasırdım :53::53::53:
Yorum bile yapamıyorum

Sizin yapacagınız tek şey sanırım bu durumu kabullenmek
Yani belli ki yıllardır zaten eşinize çok uyuma bizle ilgilen cocuklarınla ilgilen diyorsunuzdur
Bir faydası olmamış demek ki

Ya şu adama enerji içeceği filan içirseniz ya
Ya da bol bol çay/kahve
Gelmesin uykusu

Her kötü yönün iyi yönü olduğunu varsayıyorum bu gibi çocuklar iş hayatında daha dirençli ve mobbing olaylarınında hemen psikolojileri bozulmuyor, epey dirençliler pişti,pişti büyüyenler ağlamaklı ve direçsiz iş hayatı çok acımasız günümüzde
Sonra çocugu için evli kalan anneler iyi bişe yapmış oluyor di mi? Herşey çocuklar için di mi? Eminim böyle bir evlilikte çok da sağlam büyürler. Yazık ya.

Back
X