Evet arkadasim en buyuk sorun Uyku aslinda.
Evet doktora gitmesini soylemem lazim birkez daha. Allah korusun o dediginiz hastalik evlerden irak olsun,cumlemizden.
Ben onun bizimle daha cok paylasim icinde olmasini istiyorum, hayat dolu,mutlu olmasini istiyorum.
surekli uykulu gibi olmasi, yorgun olmasina uzuluyorum.. Bu durumu haliyle beni etkiliyor.
sevmesem kendisini amann ne hali varsa gorsun derim, uyuyorsa uyusun hiccc umurumda da degil derim bunca yildir.
Ama ben istiyorum ki o da dahil olsun hayata..Konussun,gulsun,paylasimda bulunsun. firsat bu firsattir deyip uyumasin her yerde..
suana kadar yazdiklarim yani artik karismayacagim ne hali varsa gorsun cumleleri tabiki uzgun oldugum icindi..
Mutlaka tekrar konusup bu uyku ve sinir konusunu cozmemiz lazim..cunku cocuklar var evde boyle olmaz.
Ben doktora git dedikce o "benim birseyim yok isten gucten,halsizim yorgunum" deyip gecistiriyor.
sahiden cok inatci biridir, zorla kulagindan tutup goturemem ki koca adami... kendisinin dusunmesi lazim.
Umarim duzelir hersey.. Bugun evi hic aramadi mesela..
Normalde arardi cocuklar icin bile olsa 1 kere arardi ne yapiyorsunuz diye.. Ama aramadi..
Ben inanin ona bikkinlik verecek kadar dirdirci bir kadin degilim, elimden gelen insanligi ona sunuyorum, sessiz olmaya calisiyorum. sabirli olmaya gayret ediyorum, oyle yuksek beklentilerim hic olmadi kendisinden. O bana gider zorla aldirir..
Ama ben anlamiyorum ki ne derdi var? ne sorunu var? icine kapanik biri, duygularini icinde yasiyor..
Yuzu oyle hep gulmez, devamli dusunceli dalip dalip gider.. Cogu zaman ben konusunca bir bakiyorum o an beni dinlemiyor bile kafa baska yerde..
Bu durumlar benide cileden cikariyor.. Ne derdin varsa bileyim anlat diyorum, birseyim yok diyor..
Hakkimizda hayirlisi. insallah doktora gider ikna edebilirim umarim.
Tsk.ederim