Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

katılıyorum. neden uyandırdınız ki. ben de eşimin uyumasını sevmem (evde hep uyur..) uyandırırım ama ramazan farklı bırakırım uyusun adamcağız hatta çocukları uzaklaştırırım. ayrıca velev ki uyandırdırnız söylenmek neden. bu kadar sinirlendirirseniz eşya kırar zaten sinirli diyorsunuz. sinirli insan üstelenmez...
boşanmak yerine onunla yola gitmeyi düşündünüz?

ya arkadaşlar konusahibinin diğer yorumlarını okuyuptamı yorum yapıyosunuz okumadanmı yani sizin eşiniz yapmıyodur ama konusahibinin eşi çok rahat öyle yetişmiş bütün sorumluluğu kadıncağza yüklemiş he kadın hem erkek işi yapıyorum diyo sadece çalışmak babalık demek değil kırıp döküyü anneye kötü davranıyor ki çocukların gözü önünde uyumıycak tabiki eşiyle çocuklarıyla eviyle ilgilenecek her fırsatta uyu oldu başka derdi yokmu oruçluyum uyucam ne alaka? Allah görmüyomu orucu uykuyla geçiştirdiğini o da bi ibadet ozaman akşama kadar uyusun herkes adam kalksın çocuklarla ilgilensin eşi geçsin uyusun birazda walla ben onu bunu bilmem aileden öyle görüp yetişmiş kadın çekiyo şuanda karşıdaki sorumsuz bir eş artık canına tak demişki boşanmayı dahi düşünüyo oyüzden yorumlarımızı lütfen daha dikkatli yapalım herkes elindeki malzemeye göre konuşuyo ama karşımızdaki anlamaya çalışsak ozaman hak veririz eminim :31:

ya arkadaşlar konusahibinin diğer yorumlarını okuyuptamı yorum yapıyosunuz okumadanmı yani sizin eşiniz yapmıyodur ama konusahibinin eşi çok rahat öyle yetişmiş bütün sorumluluğu kadıncağza yüklemiş he kadın hem erkek işi yapıyorum diyo sadece çalışmak babalık demek değil kırıp döküyü anneye kötü davranıyor ki çocukların gözü önünde uyumıycak tabiki eşiyle çocuklarıyla eviyle ilgilenecek her fırsatta uyu oldu başka derdi yokmu oruçluyum uyucam ne alaka? Allah görmüyomu orucu uykuyla geçiştirdiğini o da bi ibadet ozaman akşama kadar uyusun herkes adam kalksın çocuklarla ilgilensin eşi geçsin uyusun birazda walla ben onu bunu bilmem aileden öyle görüp yetişmiş kadın çekiyo şuanda karşıdaki sorumsuz bir eş artık canına tak demişki boşanmayı dahi düşünüyo oyüzden yorumlarımızı lütfen daha dikkatli yapalım herkes elindeki malzemeye göre konuşuyo ama karşımızdaki anlamaya çalışsak ozaman hak veririz eminim :31:

uyandırmasın demiyorum ama zaten de kolay sinirlenen bir adamı uyandırmanın bir şekli var değil mi. daha nazik bir sekilde uyandırsa böyle mi olurdu? kendisi yazmış sunu dedim bunu dedim diye. peygamber sabrına da sahip olsa söylenen kadınlara tüm erkekler sinir oluyor...

uyandırmasın demiyorum ama zaten de kolay sinirlenen bir adamı uyandırmanın bir şekli var değil mi. daha nazik bir sekilde uyandırsa böyle mi olurdu? kendisi yazmış sunu dedim bunu dedim diye. peygamber sabrına da sahip olsa söylenen kadınlara tüm erkekler sinir oluyor...

öyle tabi de bakalım iyi davranmayı falan anlayan birisimi karşıdaki bilemiyoruzki evt söylemiş bişiyler ama dolduğu için söylemiş zannımca :26:

öyle tabi de bakalım iyi davranmayı falan anlayan birisimi karşıdaki bilemiyoruzki evt söylemiş bişiyler ama dolduğu için söylemiş zannımca :26:

işte dolmuş, dolmakta da haklı belki. ama o dolmuşlukla uyandırırsa adam da uyku siniriyle eşyaları parçalamış. uykucu baba çocuk için kötü örnek ama eşya kıran baba bir facia. o yüzden konu sahibine daha yumuşak olmasını önerdim. şiddet yanlısı değilim kesinlikle ama bir söz vardır biriniz taş ise diğeriniz ceviz olun diye. artık öfke kontrolü sebebiyle tedavi mi olur nasıl olur bileemiyorum ama zaten öfkeli bir adam üstelenmemeli bence...

sinirlerim bozuldu, iğrenç adam...

çocuğa kumanda fırlatıp gözünü kanatmasını okuyunca iyice delirdim.

inşallah bunu terkedebilecek gücü kendinde bulabilirsin, ondan sonra geberene kadar uyusun Allah'ın ayısı...

sinirlerim bozuldu, iğrenç adam...

çocuğa kumanda fırlatıp gözünü kanatmasını okuyunca iyice delirdim.

inşallah bunu terkedebilecek gücü kendinde bulabilirsin, ondan sonra geberene kadar uyusun Allah'ın ayısı...

insallah o gucu kendimde bulurum Allahin izniyle.. cunku benim ekonomik gucuk yok suanda.
is bulup calisacagim, kendi ayaklarimin uzurinde duracagim parami kazanacagim insallah ondan sonrada ne olacaksa olacak.
Allahim bana yardim etsin..
Cocugumun gozune 2 kere firlatti o kumandayi ! cocugun gozunun altindan teget gecti. ben boyle sinire basliyayim !!!
benim esimi hakli bulanlara da bir cift laf ederdim diyecek cok sey var ama ben simdi hayra konusayim susayim!

Beni Trende kovaladi resmen, cebindeki cuzdani cikardi milletin icinde suratima firlatti,
misafirlige gittigimiz elin evinde gece yarisi kalkti beni dovdu mosmor yapti.. sonrada ayi gibi horladi yatti..
Ben yerde o soguk betonda yattim sabahladim, adamin umurunda olmadi, bu kadin nasil diye merak etmedi..
sokaklarda bana sinirlenince tekme atardi!
hic utanmazdi hiccc.. milletin icinde beni tekmeliyordu..
en ufak bir sinirde, ailesi bana yanlis yaptiginda ailesiyle konusmuyor gelip evi basima yikiyordu ve beni dovuyordu..
susar,konusmaz,surati asik,dalip dalip giden.. ama ona gelin sorun ben kotuyum, ben adiyim, kendisi bir melek..
Allah bilsin ya valla Allah bilsin, kimin ne dusundugude umurumda degil..
Ama kimse kimseyi kinamasin,.. yasayan ceken bilir..

siz olsaniz boyle adami kibar uyandirirdiniz oyle mi? hic sanmiyorum! (Ki ben israrla yazdim diger sayfalarda adami gayet insani kaldirdim dedim, ama halaaa inatla boyle adam mi kaldirilir diye yazanlar var, ne diyeyim daha ben?)
bikmisim ben artik dolmusum.. onun uykusundan, beceriksizliginden, surekli isleri ertllemesinden..bana kocani yavas bir dille uyandir diyen hanimlar siz biliyor musunuz benim ne yasadigimi? benim evimin duvarlari les icinde, lesss... cocuklar cizmis,boyamis, kir icinde hemde 3 yildir boyanmiyor. Adam erteliyor surekliyor, ha su izin gununde yapicam ha bu izin gununde yapicam.. eeee hani ????????? niye boyanmiyor. ben migren hastasi olmasam ben yapicam ama ben kokuya gelemiyorum hasta oluyorum.. Mutfak altlari akitiyor, wc klozet bozuk ?
siz olsaniz sizde cildirirsiniz. evde nereye baksaniz kirik,hurda,dokuk....

Aaa pardon dogru esim orucluydu, oruc iken bu isler yapilmaz.. Erkekler sinirlidir, sus,elleme,dokunma..
Ne alakasi var.. ben oruclu iken nasil is yapiyorsam, pekala esimde yapabilir oruclu iken.. Nedir bu bizim toplumumuzdaki erkek egemenligi ya..
insan insan olsun, kadini erkegi yok..

Bir bayan olarak bu sekilde eksikliklere katlanmak hic de kolay degil.
Ama ben artik hic tatli canimi uzmeyecegim. ne yaparsa yapsin.. isterse evi b..k gotursun agzimi acmayacagim.
adamda dusunce yoksa ben ne yapayim.. Anasinin nazli kuzusu! O yuzden kaynanami sevmiyorum

Boyle bir sorumsuz ogul yetistirdigi icin hic affedemiyorum..olan el kizina oluyor !

Son düzenleme:
işte dolmuş, dolmakta da haklı belki. ama o dolmuşlukla uyandırırsa adam da uyku siniriyle eşyaları parçalamış. uykucu baba çocuk için kötü örnek ama eşya kıran baba bir facia. o yüzden konu sahibine daha yumuşak olmasını önerdim. şiddet yanlısı değilim kesinlikle ama bir söz vardır biriniz taş ise diğeriniz ceviz olun diye. artık öfke kontrolü sebebiyle tedavi mi olur nasıl olur bileemiyorum ama zaten öfkeli bir adam üstelenmemeli bence...

Bende bikmisim,dolmusum o da beni ceksin bir zahmet.
Bunun kadini erkegi yok. Erkeklerin kadinlardan ne ustunlugu varmis da hersey onlarin emrinde olacakmis,
lafim size degil yanlis anlamayin ben genel konusuyorum.
erkekler ne kadar insansa kadinlarda o kadar insan...
alttan alan taraf hep ben oldum,,birazda o beni alttan alsin.

Kadin sudur, Erkek kap
SU KABINA GORE SEKIL ALIR ...

Benim esimde sorumluluklarini bilsin de beni söyletmesin.. soyleyene degil soyletene bak demisler arkadasim..
zaten hep erkekler sinir olur, kadinlar herseyi sineye cekmek zorunda.. yok oyle seyi ben kabul etmiyorum..
benimde bir sabrim var.. bir yere kadar..

Son düzenleme:
Boyle icimden kopa kopa dua ettim size.
Allah evinizeki melek yavrulariniz hurmetine esinizle araniza sarsilmaz bir muhabbet nasip etsin.
İmtihaninizi basariyla gecmis sayilasiniz insallah.
Esiniz pisman ola.
Pismanligi affa yol aca.
Ramazan hurmetine evinizdeki her sey duzene girsin insaallah.
Kelimeler soguk ama gozlerim doldu yazdiklariniza.
Elimden duadan ve cikis yolunuz olmadigi icin sabri tavsiye etmekten baska bir sey gelmiyor.
Siz de bol bol dua edin olur mu?
Huzunlu kalpler Allaha daha yakindir.

Mutluluk pastasindan koca bir dilim yiyesiniz insallah.

Yureginden gecen ve bize ettigin bu guzel cumlelerin her bir harfi kadar Allah senden Razi olsun kardesim.
cok sagol.. Hic tanimadigin birine oyle guzel dualar etmissin ki.. Rabbim seni iki cihanda da mutlu etsin dilerim..

sevgilerimle

ilk yorumlarına istnaden böyle yorum yapmıştım ama diğer yorumlarını okudum arkadaşım
yanlış da yorumlamış olabilirim kusura bakma
hakkını helal et

Ne demek canim Helal hos olsun..
ince dusunceliligin icin cok tsk.ederim sanada..
Ailenle birlikte saglik ve mutluluklar dilerim.

insallah o gucu kendimde bulurum Allahin izniyle.. cunku benim ekonomik gucuk yok suanda.
is bulup calisacagim, kendi ayaklarimin uzurinde duracagim parami kazanacagim insallah ondan sonrada ne olacaksa olacak.
Allahim bana yardim etsin..
Cocugumun gozune 2 kere firlatti o kumandayi ! cocugun gozunun altindan teget gecti. ben boyle sinire basliyayim !!!
benim esimi hakli bulanlara da bir cift laf ederdim diyecek cok sey var ama ben simdi hayra konusayim susayim!

Beni Trende kovaladi resmen, cebindeki cuzdani cikardi milletin icinde suratima firlatti,
misafirlige gittigimiz elin evinde gece yarisi kalkti beni dovdu mosmor yapti.. sonrada ayi gibi horladi yatti..
Ben yerde o soguk betonda yattim sabahladim, adamin umurunda olmadi, bu kadin nasil diye merak etmedi..
sokaklarda bana sinirlenince tekme atardi!
hic utanmazdi hiccc.. milletin icinde beni tekmeliyordu..
en ufak bir sinirde, ailesi bana yanlis yaptiginda ailesiyle konusmuyor gelip evi basima yikiyordu ve beni dovuyordu..
susar,konusmaz,surati asik,dalip dalip giden.. ama ona gelin sorun ben kotuyum, ben adiyim, kendisi bir melek..
Allah bilsin ya valla Allah bilsin, kimin ne dusundugude umurumda degil..
Ama kimse kimseyi kinamasin,.. yasayan ceken bilir..

siz olsaniz boyle adami kibar uyandirirdiniz oyle mi? hic sanmiyorum! (Ki ben israrla yazdim diger sayfalarda adami gayet insani kaldirdim dedim, ama halaaa inatla boyle adam mi kaldirilir diye yazanlar var, ne diyeyim daha ben?)
bikmisim ben artik dolmusum.. onun uykusundan, beceriksizliginden, surekli isleri ertllemesinden..bana kocani yavas bir dille uyandir diyen hanimlar siz biliyor musunuz benim ne yasadigimi? benim evimin duvarlari les icinde, lesss... cocuklar cizmis,boyamis, kir icinde hemde 3 yildir boyanmiyor. Adam erteliyor surekliyor, ha su izin gununde yapicam ha bu izin gununde yapicam.. eeee hani ????????? niye boyanmiyor. ben migren hastasi olmasam ben yapicam ama ben kokuya gelemiyorum hasta oluyorum.. Mutfak altlari akitiyor, wc klozet bozuk ?
siz olsaniz sizde cildirirsiniz. evde nereye baksaniz kirik,hurda,dokuk....

Aaa pardon dogru esim orucluydu, oruc iken bu isler yapilmaz.. Erkekler sinirlidir, sus,elleme,dokunma..
Ne alakasi var.. ben oruclu iken nasil is yapiyorsam, pekala esimde yapabilir oruclu iken.. Nedir bu bizim toplumumuzdaki erkek egemenligi ya..
insan insan olsun, kadini erkegi yok..

Bir bayan olarak bu sekilde eksikliklere katlanmak hic de kolay degil.
Ama ben artik hic tatli canimi uzmeyecegim. ne yaparsa yapsin.. isterse evi b..k gotursun agzimi acmayacagim.
adamda dusunce yoksa ben ne yapayim.. Anasinin nazli kuzusu! O yuzden kaynanami sevmiyorum

Boyle bir sorumsuz ogul yetistirdigi icin hic affedemiyorum..olan el kizina oluyor !

Öyle koca olmaz olsun! Allah da size büyük sabır versin. Konunuzun bir başını bir de sonunu okudum ama eşiniz hakkında gayet de açık net bir fikre sahip olmaya yetti! Kaşrınızda daha bir duvarı boyayamayan bir adam var ve siz ekonomik açıdan güçsüzüm diyorsunuz. Asıl güçsüz olan O. Siz eveallah iş de bulursunuz çocuklarınıza da bakarsınız. Tabii ki zor olacak kolay olmayacak ama aileniz umarım yanınızda olur bu geçiş sürecinde.

Sakın bu deli adama daha fazla katlanayım demeyin size günah... Kanım dondu okurken!

Ben kimseye iftira atmiyorum, yalan borcumda yok, yasadiklarimi yaziyorum birbir..
Allah biliyor goruyor ne cektigimi..
Mesela suanda evi supuruyorum supurgenin borusu kirik, ben kendi kadin cabamla lastik takmisim, o sekilde supuruyorum
tam 1 yildir ..lastik kopar ben yenisini takarim, lastik yine kopar baska birsey bantlarim. (bendeki sabira bak)
bu sekilde kullaniyorum. suanda yine koptu lastik kirik oyle duruyor yerde supurge..
kendide evde goruyor mesela suan? Ama birsey yapmiyor anlatabildim mi ??????
Oyle ustunden atlayip gidiyor, demiyor ki aaaa bu kirik ben bunu yapayim yada yeni alayim..

illa ben diyecegim. ben dersem yapiyor. ben demesem ne tamir eder, ne orali olur.
iste beni bu cok yoruyor, cokkk.... Elin kocalari elektrik supurgesini temizler yikar,ben birgun gormedim esimin yaptigini.
her isi ben yapiyorum..

simdi haklisiniz, suc sende diyeceksiniz biliyoru. ama napiyim arkadaslar adam yapmiyor elinden gelmiyor..
anasi oyle yetistirmis, ben mi yontacam yoruldum!!

Sana birsürü şey yazdım arkadaşım ama silindi bidaha yazamıcam bişey söylemek istiyorum sadece allah sana peygamber sabrı vermiş sabrın sonu sellametmiş allah yardimıcin olsun sen ve çocuklarına hayırli kapılar açsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ilk sayfayi okuduğumda neden uyandırıyoruz adamı bırak uyusun diyecektim ama son sayfayi okudum. İşin rengi değişti. Zor gerçekten şiddet gördüğün yerde nasıl durabilir sun ailen mi destek olmuyor.

Sana birsürü şey yazdım arkadaşım ama silindi bidaha yazamıcam bişey söylemek istiyorum sadece allah sana peygamber sabrı vermiş sabrın sonu sellametmiş allah yardimıcin olsun sen ve çocuklarına hayırli kapılar açsın

Öyle koca olmaz olsun! Allah da size büyük sabır versin. Konunuzun bir başını bir de sonunu okudum ama eşiniz hakkında gayet de açık net bir fikre sahip olmaya yetti! Kaşrınızda daha bir duvarı boyayamayan bir adam var ve siz ekonomik açıdan güçsüzüm diyorsunuz. Asıl güçsüz olan O. Siz eveallah iş de bulursunuz çocuklarınıza da bakarsınız. Tabii ki zor olacak kolay olmayacak ama aileniz umarım yanınızda olur bu geçiş sürecinde.

Sakın bu deli adama daha fazla katlanayım demeyin size günah... Kanım dondu okurken!

acken psikopata donen biride bizim evde :18:

Rabbim yinede ne yaparsa yapsin CANINI SAG ETSiN.. Onun getirdigi ekmegi yiyoruz sonucta..
Konusmak anlatmak istemiyorum ama uzerime o kadar cok gelindi ki, "kocani niye oyle kaldirdin" diye aciklama yapmak zorunda kaldim..
Bunlar anlattiklarimin yarisi.. Biliyorum bu siddeti cok ama cok sinirli oldugu icin yapti.. Umarim Allah esime sakinlik ve yuregine ferahlik versin..O evhamli,panik hallerini alsin ondan..Gayet akli selim,yumusak biri olsun su mubarek gunler hatirina sirf cocuklarim icin istiyorum bunu..

bosuna dememisler "ceken bilir"

Hepinize guzel dualariniz ve temennileriniz icinde tekrardan tsk.ederim..

Sevgiler..

Valla ilk sayfayi okuduğumda neden uyandırıyoruz adamı bırak uyusun diyecektim ama son sayfayi okudum. İşin rengi değişti. Zor gerçekten şiddet gördüğün yerde nasıl durabilir sun ailen mi destek olmuyor.

O son sayfada okudugunuz siddeti son 5 yil oncesine kadar goruyordum..suanda bana el kaldiramiyor
Hele kaldirsin! Aninda polisi cagiririm! kameram hazir.. Oyle kolay degil artik bana el kaldirmak..
Korkuttum cunku... cocuklarim bir yanlis yapsa hemen izliyorum tavri ne olacak diye..Aslan gibi kukruyorum cocuklarimi hele bir soyle ufacik itse bile mesela..Al cocugu karsina otur karsisina insan gibi guzel guzel, goz izasina in yumusakca konus diyorum..
yok oyle yagma..Herkez yerini bilecek..
Ana analigini, Baba babaligini.. Ben cok cektim zaten cocuklarima asla cektirmem..
Cocuklarima karsi gayet kibar,ince,hassas davraniyor zaten.. Eskiden oyleydi..
dun kendisiyle konustum acik acik.. Bana kalkan eli indirtmeyi basardim artik esyalarida parcalayamazsin dedim..
Birdaha boyle birsey tekrarlanirsa cocuklarimi da alir giderim dedim tehdit ettim..
soz verdi..
Ailem kari-koca arasina karisamayiz diyorlar.. Ama eskiden bu dayak konusunda hem ailesi hemde benim ailem kendisi ile bolbol konusmuslardi..
Ben acik konusmayi seven biriyim. Dayak yiyen onca kadinimiz var ama soylemiyorlar utaniyorlar.
ben hep soyledim ailesine de aileme de.. hicde utanmam.. ben niye utanacak misim, bana vuran erkek utansin!
Ailesine de demistim, bende bir insanim.. ben bayanim. sizinde kizlariniz var damatlariniz vursa kiyamet koparirsiniz..
sizin oglunuzda bana vuramaz. hele bir vursun hapise tiktiririm! demistim o yillarda.. sizin kizlariniz kiz ise,bende anamin babamin kiziyim demistim..
onlarda oglu ile konusmuslardi ogullari soz verdi ailesine ve bana
son 5 6 yildir bana el kaldiramiyor..

Artik kendi bilir...

Son düzenleme:
O son sayfada okudugunuz siddeti son 5 yil oncesine kadar goruyordum..suanda bana el kaldiramiyor
Hele kaldirsin! Aninda polisi cagiririm! kameram hazir.. Oyle kolay degil artik bana el kaldirmak..
Korkuttum cunku... cocuklarim bir yanlis yapsa hemen izliyorum tavri ne olacak diye..Aslan gibi kukruyorum cocuklarimi hele bir soyle ufacik itse bile mesela..Al cocugu karsina otur karsisina insan gibi guzel guzel, goz izasina in yumusakca konus diyorum..
yok oyle yagma..Herkez yerini bilecek..
Ana analigini, Baba babaligini.. Ben cok cektim zaten cocuklarima asla cektirmem..
Cocuklarima karsi gayet kibar,ince,hassas davraniyor zaten.. Eskiden oyleydi..
dun kendisiyle konustum acik acik.. Bana kalkan eli indirtmeyi basardim artik esyalarida parcalayamazsin dedim..
Birdaha boyle birsey tekrarlanirsa cocuklarimi da alir giderim dedim tehdit ettim..
soz verdi..
Ailem kari-koca arasina karisamayiz diyorlar.. Ama eskiden bu dayak konusunda hem ailesi hemde benim ailem kendisi ile bolbol konusmuslardi..
Ben acik konusmayi seven biriyim. Dayak yiyen onca kadinimiz var ama soylemiyorlar utaniyorlar.
ben hep soyledim ailesine de aileme de.. hicde utanmam.. ben niye utanacak misim, bana vuran erkek utansin!
Ailesine de demistim, bende bir insanim.. ben bayanim. sizinde kizlariniz var damatlariniz vursa kiyamet koparirsiniz..
sizin oglunuzda bana vuramaz. hele bir vursun hapise tiktiririm! demistim o yillarda.. sizin kizlariniz kiz ise,bende anamin babamin kiziyim demistim..
onlarda oglu ile konusmuslardi ogullari soz verdi ailesine ve bana
son 5 6 yildir bana el kaldiramiyor..

Artik kendi bilir...

Yazmıcaktım başka bişey ama şu yazını okudum ya helal olsun sana cesur kadınsın korkmamış kendini savunmuş sun herkese karşı madem bişeyleri degiştirdin zamanla yolunda devam bence düzelicek inşallah eşin azmini bırakma tamam hadi kendine iyibak gelişmeleri yaz buraya güzel şeyler olur inşallah hayatında

çok yol katetmi$sin esin gibi bi odunu duzme konusunda oncelikle bunun için tebrik ederom (el kaldiramamasini kastediyorum )
git goster su supurgeyi alacagiz de alsin, evi boyayacak i$çiyide ayarla madem beceriksiz onu odesin,ya yapacaksin ya odeyeceksin de, insallah duzelir ki ben senin basaracagina inaniyorum ..
uyumayi svemesine ne yapicaksin onu bilmiyorum ama , yemeklerine uykuyu kaçiran ilaçlar mi katsan acabaa :)

Yazmıcaktım başka bişey ama şu yazını okudum ya helal olsun sana cesur kadınsın korkmamış kendini savunmuş sun herkese karşı madem bişeyleri degiştirdin zamanla yolunda devam bence düzelicek inşallah eşin azmini bırakma tamam hadi kendine iyibak gelişmeleri yaz buraya güzel şeyler olur inşallah hayatında

Ne korkacam canim benim, o benden korksun..
Ben yeterince ezilmis bir insanim baba evinde, koca da soyle dursun. Eskiden cahildim,korkuyordum susuyordum
valla son 5 yildir kendimide hakkimi da yedirmiyorum kimseye, kocam bile olsa..
iste o nedenle boyle delirdim ya bu son olayda, bana soz vermisti kirip dokme gibi seyler yapmayacagina.. boyle yapinca deli oldum.
ama aldi almasi gereken dersi..konustum ikazlarimi yaptim artik kendisi bilir
o bilir cok iyi bilir benim gozum cok karadir..
insallah zamanla hersey daha da iyi olur.. Azimle devam ediyorum yuva yikmak cok kolay aslinda..Ama cekemeyenlerimiz oyle cok ki, hicbirini sevindirmek de istemiyorum acikcasi..

insallah canim cumlemizin hayatinda guzel seyler olsun umarim..

Back
X