insallah o gucu kendimde bulurum Allahin izniyle.. cunku benim ekonomik gucuk yok suanda.
is bulup calisacagim, kendi ayaklarimin uzurinde duracagim parami kazanacagim insallah ondan sonrada ne olacaksa olacak.
Allahim bana yardim etsin..
Cocugumun gozune 2 kere firlatti o kumandayi ! cocugun gozunun altindan teget gecti. ben boyle sinire basliyayim !!!
benim esimi hakli bulanlara da bir cift laf ederdim diyecek cok sey var ama ben simdi hayra konusayim susayim!
Beni Trende kovaladi resmen, cebindeki cuzdani cikardi milletin icinde suratima firlatti,
misafirlige gittigimiz elin evinde gece yarisi kalkti beni dovdu mosmor yapti.. sonrada ayi gibi horladi yatti..
Ben yerde o soguk betonda yattim sabahladim, adamin umurunda olmadi, bu kadin nasil diye merak etmedi..
sokaklarda bana sinirlenince tekme atardi!
hic utanmazdi hiccc.. milletin icinde beni tekmeliyordu..
en ufak bir sinirde, ailesi bana yanlis yaptiginda ailesiyle konusmuyor gelip evi basima yikiyordu ve beni dovuyordu..
susar,konusmaz,surati asik,dalip dalip giden.. ama ona gelin sorun ben kotuyum, ben adiyim, kendisi bir melek..
Allah bilsin ya valla Allah bilsin, kimin ne dusundugude umurumda degil..
Ama kimse kimseyi kinamasin,.. yasayan ceken bilir..
siz olsaniz boyle adami kibar uyandirirdiniz oyle mi? hic sanmiyorum! (Ki ben israrla yazdim diger sayfalarda adami gayet insani kaldirdim dedim, ama halaaa inatla boyle adam mi kaldirilir diye yazanlar var, ne diyeyim daha ben?)
bikmisim ben artik dolmusum.. onun uykusundan, beceriksizliginden, surekli isleri ertllemesinden..bana kocani yavas bir dille uyandir diyen hanimlar siz biliyor musunuz benim ne yasadigimi? benim evimin duvarlari les icinde, lesss... cocuklar cizmis,boyamis, kir icinde hemde 3 yildir boyanmiyor. Adam erteliyor surekliyor, ha su izin gununde yapicam ha bu izin gununde yapicam.. eeee hani ????????? niye boyanmiyor. ben migren hastasi olmasam ben yapicam ama ben kokuya gelemiyorum hasta oluyorum.. Mutfak altlari akitiyor, wc klozet bozuk ?
siz olsaniz sizde cildirirsiniz. evde nereye baksaniz kirik,hurda,dokuk....
Aaa pardon dogru esim orucluydu, oruc iken bu isler yapilmaz.. Erkekler sinirlidir, sus,elleme,dokunma..
Ne alakasi var.. ben oruclu iken nasil is yapiyorsam, pekala esimde yapabilir oruclu iken.. Nedir bu bizim toplumumuzdaki erkek egemenligi ya..
insan insan olsun, kadini erkegi yok..
Bir bayan olarak bu sekilde eksikliklere katlanmak hic de kolay degil.
Ama ben artik hic tatli canimi uzmeyecegim. ne yaparsa yapsin.. isterse evi b..k gotursun agzimi acmayacagim.
adamda dusunce yoksa ben ne yapayim.. Anasinin nazli kuzusu! O yuzden kaynanami sevmiyorum
Boyle bir sorumsuz ogul yetistirdigi icin hic affedemiyorum..olan el kizina oluyor !