Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

çok yol katetmi$sin esin gibi bi odunu duzme konusunda oncelikle bunun için tebrik ederom (el kaldiramamasini kastediyorum )
git goster su supurgeyi alacagiz de alsin, evi boyayacak i$çiyide ayarla madem beceriksiz onu odesin,ya yapacaksin ya odeyeceksin de, insallah duzelir ki ben senin basaracagina inaniyorum ..
uyumayi svemesine ne yapicaksin onu bilmiyorum ama , yemeklerine uykuyu kaçiran ilaçlar mi katsan acabaa :)

Valla dusunmedim degil aslinda :))
Ama o tur ilaclar nerden bulunur bilemiyorum. Hemde ne yol katetdim canim bir bilsen.. yonta yonta bir hal oldum..
Yoooo o eli kaldiramaz bana, geliyor uzerime bazen sinirlenince ama gerisin geri gidiyor.. cunku benim ne kadar ciddi oldugumu aninda onu rezil edip polise bildirecegimi biliyor.. vallahide yaparim. 2 kez yaptim cunku.. elimden zor kapti telefonu korktu..
Ki, Avrupada kadin haklari inanilmaz derecede onemlidir...
insallah canim Allah razi olsun guzel dusuncelerin icin.
zaten boyaci ayarlayacagim gelsin yapsin, o da odesin.
supurgeyi yaptirdim canim demin :) ben yerde oturuyorum supurge kirik oyle biraktim, o da geldi ustunden gecti..
dedim iste busun.. bak ne guzel atladin ustunden..
Tamam ver yapayim dedi.. oturdu yapti..

Vallahi bence tum suc bu ogullari yetistiren Annelerde.. Ben esimi gordukce onun nasil boyle rahat yetistigini gordukce ogullarimi daha bir dikkatli egitir oldum.. Gelinler sonra bize laf etmesin.. :)

Valla dusunmedim degil aslinda :))
Ama o tur ilaclar nerden bulunur bilemiyorum. Hemde ne yol katetdim canim bir bilsen.. yonta yonta bir hal oldum..
Yoooo o eli kaldiramaz bana, geliyor uzerime bazen sinirlenince ama gerisin geri gidiyor.. cunku benim ne kadar ciddi oldugumu aninda onu rezil edip polise bildirecegimi biliyor.. vallahide yaparim. 2 kez yaptim cunku.. elimden zor kapti telefonu korktu..
Ki, Avrupada kadin haklari inanilmaz derecede onemlidir...
insallah canim Allah razi olsun guzel dusuncelerin icin.
zaten boyaci ayarlayacagim gelsin yapsin, o da odesin.
supurgeyi yaptirdim canim demin :) ben yerde oturuyorum supurge kirik oyle biraktim, o da geldi ustunden gecti..
dedim iste busun.. bak ne guzel atladin ustunden..
Tamam ver yapayim dedi.. oturdu yapti..

Vallahi bence tum suc bu ogullari yetistiren Annelerde.. Ben esimi gordukce onun nasil boyle rahat yetistigini gordukce ogullarimi daha bir dikkatli egitir oldum.. Gelinler sonra bize laf etmesin.. :)

Eşin orucu bıraktı mı canım?

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..

Kusura bakmayında böyle bir adamla mı oturuyorsunuz. Sizi aşagalayor... Normalde de böyleye sizin adınıza üzüldüm... Evlilik adı üstünde beraber bir hayatı paylaşmaktır.. Erkeklik demek kadını hor görmek değildir...

Eşin orucu bıraktı mı canım?

Rabbim sana sabir versin :( o kadar uzuldum ki su mubarek gunde ... eşini ıslah etsin büyük Allah im .. Ona evlat vermis bir kadina reva mıdır bu ya.. Vallahi de billahi de gozlerim doldu.. Benim esimde cok erken uyur adamin 9 da uykusu gelir bende cok soylenirim gider kaldiririm tek basima sıkılıyorum diye ama garibim tek gozunu acip dayanamiyorum bugnluk boyle olsun soz yarin oturalim der cogu zaman da sozunu tutamaz ama hic sertlesmez kotu soz soylemez gonlumu sabah kalkinca kahvaltiyi hazirlayarak almaya calisir... Yani uyandirmis olsa nolur ya esyalari kırıp dokmeye evlatlarinin hafizasina oyle kazınmaya deger mi yani .. Asıl ona yaziklar olsun .. Erkekliginden babaligindan utansin.. Rabbim sana yardim etsin kardesim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Assoss :( kusura bakma seni etiketlemisim

Kusura bakmayında böyle bir adamla mı oturuyorsunuz. Sizi aşagalayor... Normalde de böyleye sizin adınıza üzüldüm... Evlilik adı üstünde beraber bir hayatı paylaşmaktır.. Erkeklik demek kadını hor görmek değildir...

Selam canim
yok normalde beni asagilamaz. Ben soylersem elinden geldigincede yardimci olmayada calisir. Ama ben soylersem.
Ama cok sinirli bir insan. susar,susar kendini doldurur bir anda da boyle patlar.
size katiliyorum erkeklik kadini asagilamak olmamali.

Tsk.ederim

Rabbim sana sabir versin :( o kadar uzuldum ki su mubarek gunde ... eşini ıslah etsin büyük Allah im .. Ona evlat vermis bir kadina reva mıdır bu ya.. Vallahi de billahi de gozlerim doldu.. Benim esimde cok erken uyur adamin 9 da uykusu gelir bende cok soylenirim gider kaldiririm tek basima sıkılıyorum diye ama garibim tek gozunu acip dayanamiyorum bugnluk boyle olsun soz yarin oturalim der cogu zaman da sozunu tutamaz ama hic sertlesmez kotu soz soylemez gonlumu sabah kalkinca kahvaltiyi hazirlayarak almaya calisir... Yani uyandirmis olsa nolur ya esyalari kırıp dokmeye evlatlarinin hafizasina oyle kazınmaya deger mi yani .. Asıl ona yaziklar olsun .. Erkekliginden babaligindan utansin.. Rabbim sana yardim etsin kardesim

Aminnnn, tek istedigim esimin bu sinirinin yok olmasi zaten.. Allah razi olsun arkadasim.
Dusuncelerinize katiliyorum ne olursa olsun,insan bir anlik ofke ve sinir ile bunlari yapmamaliydi.
zaten kendisi inanilmaz pisman. dunde konustuk kendisi ile. cunku susunca problemler hallolmuyor.
Bana cok uzgun oldugunu tum samimiyetiyle anlatti, cocuklarin o anki durumu onu cok etkilemis,yaralamis.
Ellerim kirilsaydi ben niye oyle yaptim dedi. ozur diledi..cocuklarinda gonlunu aldi,ozur diledi onlardan.
Ben nasil boyle birsey yaptim deyip kendine cok kizdi. inanin yuzume bakamiyor o kadar mahcup suanda.
Allah bana birdaha boyle bisey yaptirtmasin insallah,kendime hakim olmaliyim,yaptigim cok buyuk bir terbiyesizlikti ayip ettim dedi..
cok ayip ettim dedi.. hep bunu tekrarliyor 2 gundur.
Bende yuzune vurmuyorum yaptiklarini. insan gibi konustuk gerekenleri.
umarim birdaha asla boyle birsey yasanmaz insallah...

Yorum yapan herkeze cok tsk.ederim
Rabbim cumlemizin yuvasina huzur ve mutluluk versin insallah...

Selam canim
yok normalde beni asagilamaz. Ben soylersem elinden geldigincede yardimci olmayada calisir. Ama ben soylersem.
Ama cok sinirli bir insan. susar,susar kendini doldurur bir anda da boyle patlar.
size katiliyorum erkeklik kadini asagilamak olmamali.

Tsk.ederim

Söylemekten söylemeye fark vardır... Oturup döküp kırmadanda söylenebilir... Bana göre haklı bile olsa böyle yaptıgı için haksız. Kırılan kalbi telefafi etmiyor hiç bişey

Onun icin basta ailem olmak uzere, kendi ailesine bile karsi onu hep koruyan taraf benim.. onun hakkinda kimseye kotu laf ettirtmiyorum..
Ama bakin ne oluyor iste.. kimseye iyilik insanlik yaramiyor. !!... Kulturel anlamda ve hayata bakis acisindan evet benimle ayni kulvarda degil ama ben onu hicbir zaman ezmedim. Adam olsaydi da sinif atlasaydi.. kendini gelistirseydi o da.. Ben elimden geleni yapiyorum vicdanim rahat..

Onu ezmemişsiniz ama istediğiniz adam olmadığı için suçlamaya devam etmişsiniz içten içe, herkes daha iyisini hakettiğini düşünür ama elimizdekinin kıymetini bilmek de çok güzel birşey benim eşim de işte çok yorulur hep dinlenmek ister, alışverişimi pazarımı kendim yaparım hamileyim bu yüzden poşet taşıtmaz gelir elimden alır ama pazara markete gitmek istemez kendi annesine bile zorla ayıp olur diye götürdüğümü biliyorum 😊 gitmek istemediği bi yere gidince de suratını asar konuşmaz ama çok seviyorum eşimi, kötü değil iyi taraftan bakın aldatmıyor, içkisi yok, oruç tutuyor, bence çok uyuyor diye bu kadar kızmayın alışverişe çocuklarınız veya bi arkadaşınız komşunuzla gidebilirsiniz.

Söylemekten söylemeye fark vardır... Oturup döküp kırmadanda söylenebilir... Bana göre haklı bile olsa böyle yaptıgı için haksız. Kırılan kalbi telefafi etmiyor hiç bişey

Aynen arkadasim.. Butun hata bende olsun hadi.
O hakli.. Ama insan kendini hakli iken ancak bu kadar haksiz duruma dusurebilirdi.
Benim en kizdigim noktada iste buydu.. Insan oturup konusarak da karsisindakine sen haksizlik ediyorsun,haksizsin diyebilir.
nedir yani bu esyalari kirip dokme? Vallahi ben bilseydim boyle yapacak hayatta kalk demezdim .. ben sok gecirdim zaten..
Allahtan ki, hatasini kabul ediyor ve inanilmaz uzgun,pisman...

Onu ezmemişsiniz ama istediğiniz adam olmadığı için suçlamaya devam etmişsiniz içten içe, herkes daha iyisini hakettiğini düşünür ama elimizdekinin kıymetini bilmek de çok güzel birşey benim eşim de işte çok yorulur hep dinlenmek ister, alışverişimi pazarımı kendim yaparım hamileyim bu yüzden poşet taşıtmaz gelir elimden alır ama pazara markete gitmek istemez kendi annesine bile zorla ayıp olur diye götürdüğümü biliyorum 😊 gitmek istemediği bi yere gidince de suratını asar konuşmaz ama çok seviyorum eşimi, kötü değil iyi taraftan bakın aldatmıyor, içkisi yok, oruç tutuyor, bence çok uyuyor diye bu kadar kızmayın alışverişe çocuklarınız veya bi arkadaşınız komşunuzla gidebilirsiniz.

Aynen oyle canim. Bende onu cok sevdigim icin katlandim ya bunca senedir.
sevmesem zaten coktan ayrilirdim o kadar eziyet gormeme ragmen. Yani hep dedim yuvam yikilmasin, yikmak cok kolay
ben hep mucadele etmeyi tercih ettim. Evlendigimiz ilk gun nerdee simdiki esim nerde.baya bir degisti,yol katetti..
Bazen boyle yine eski hareketlerini yapinca cok endiseleniyorum. Ama ben yinede vazgecmiyorum.
surekli konusuyorum insan gibi guzel bir tonla..yaptigi hatalari yanlislari gormesi icin elimden geleni yapiyorum.
benim hatam varsa, soyle bende kendimi duzelteyim diyorum. hersey karsilikli sonucta.
evet sucladim hep dogru haklisiniz. Ama asla ezmedim..Ben insanlari ezmeyi sevmem..
kadin olsun erkek olsun kimse kimseyi ezmemeli zaten.
Tabiki de buna da sukurler olsun.. neler okuyor goruyoruz.. Bin sukur..
Fikirleriniz icin cok tsk.ederim canim..

10441161_514196428707132_6899239644351904834_n.jpg

Bu resmi şimdi gördüm konuya uygun olduğu için burada paylaştım :34:

Öfkenizi yansıtmayın.. Orucu Allah için tutuyorsunuz. Kul hakkına girmeyin...

Son düzenleme:
Evin içini sen bilirsin arkadaşım ama, sürekli bağırıp çağırıyorsa, evde huzur, mutluluk, sohbet yoksa, devamlı üzgünsen ve nerde hata yaptım diye düşünüyorsan bir şans ver kendince aileler de suçlamadan sizi dinlesin akıl versin. baktın ki böyle ömür geçmeyecek hep huzursuzsun birbirinize yol verin. Fikrim tabi bu, sonuçta önünüzde uuzn yılllar var. Nereye kadar sürecek oturup konuşmak lazım. Beklentilerinizi dile getirin. Allah yardımcın olsun

Konu sahibesi yok mu? Merak ettim son durum nedir. İnşallah her şey yoluna girmiştir.

Back
X