psikopatlık

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar selammm ben bi cok sorunumu hallettim fakat bi tanesi kaldı..Şimdi biz sevgilimle 3 yıldır beraberiz ve ayrı sehirlerdeyiz (o küçük bi ilçede su an)sevgilim kpss kursuna gidiyor ve ayrıca da calısıyor ben kpss kursundaki kızları cok kıskanıyorum.Ya onlarla konusuyosa söyle yapıyosa böyle yapıyosa diye belli etmemeye calısıyorum cünkü en son baya bi tartıstık bana güvenmiyosun 3 yıldır falan demişti ben de değişcem demiş idim bi de yolda falan eski sevgililerini görcek diye korkuyorum salak gibi

Eh bende senin bir alt versiyonundum =) O yüzden seni çok iyi anlıyorum içinde bulunduğun durumu falan ama yanlış yoldasın.. İnan bana ne kadar severse sevsin bıktırırsın. Bir süre sonra uzaklaşır senden.. Erkekler huzur istiyor onu çok iyi anladım ben.. Sevgi bile bir yere kadar.. Ben de herşeyi takardım eski sevgililerini özellikle acaba neler yaşadılar gibilerinden ve belli de ediyordum hemen anlıyordu o da tabi.. Bir gün bana döndü dedi ki farkındamısın biz aslında çok mutluyuz seninle sadece senin saçma kıskançlıkların takıntıların bozuyor huzurumuzu ben artık bıktım sürekli tartışmaktan değiş artık ben seni seviyorum seninle bir ömür istiyorum evlenmeyi düşünüyoruz sen hala nerdesin ?? demişti.. Dank etti işte o zaman.. Gerçekten bıkıyorlar canım yol yakınken değişmeye bak.

Ben de sizin gibiyim işte kac kere ağladım salak gibi eski sevgilileri yüzünden ortada hiçbi şey yokken önceden cok belli ediyordum sürekli deniyodum ama artık frenledim kendimi fakat hala arada düşünüyorun işte dersanedeki kızlar napıyo konusuyolar mı diye Bıkma konusunda haklısınız sizin sevgilinizin dediklerine yakınını benim sevgilim de söyledi ilk defa bu kadar net konusmustu canım yandı ama anladım neler yaşadığını nasıl sıkıldıgını pofff siz artık hiç yapmıyo musunuz?

Size sevdiğinize ve size sadık olduğundan şüphe duymuyorsanız , bu konular üzerinde fazla durmayın derim..
Durmaya devam ederseniz ; önce karşınızdaki insana,
Sonra kendinize bilmeden zarar verdiğinizi farkedersiniz..
Ve en sonra ilişkinize zarar verirsiniz..

O yüzden şu kıskançlık konularında frenleyin kendinizi..

Hayır yapmıyorum :) Niye hayatı zindan edeyim ki kendime.. Aklıma geliyor gelmiyor değil ama şuan benim yanımda.. Güveniyormuyum ? Kesinlikle.. Hayatımda güvendiğim ilk erkek o.. Seviyor mu ? Evet hemde çok.. Önemli olan bunlar zaten.. Öncelerinde ona belli etmemeyle başladım mesela birşeymi oldu benim surat yapacağım hemen toparlıyordum kendimi :) Sonralarında zaten sende düşününce ya neleri sorun yapmışım diyorsun. Artık arkadaşları bile söylüyordu buna da mı surat yapcan diye.. E zoruma gitmeye de başlamıştı kendime çeki düzen verdim.. Kızmam yada surat yapmam gereken şeyler varsa yaparım kesinlikle ama gerçekten bir sorun varsa.. Ben 5 dk geç mesaj atmasına bile ne senaryolar yazıyordum =))

Aynı ben işte ben de hemen senaryo yazarım oynarım ve soğumaya calısırım :) amma velakin artık ben de yapmicam hem ben kıskanmayınca o da şaşırır bence ve noluyo ya der :) evet aslında sacma seyleri düşündüğümü ben de biliyorum..Umarım ben de tamamen kurtulurum sizin gibi tesekkürler

Çok haklısınız yeterince zarar verdim zaten artık yapmamam lazım ona belli etmeyim diye buraya yazıyorum tesekkürler

Yapacak adam sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla yine yapar, bunaltırsan da senden kaçar kanımca. Benimde eşim kpss kursuna gitti 3 sene önce, bende çalışıyordum o sıralar. Ne bi kere kursuna gidip takıldığı insanlarla tanıştım, nede kısıtladım. Grupça yemeğe de gittikleri oldu. Şimdi o kurstan kalan arkadaşlarıyla beraber görüşüyoruz, içlerinde kızlarda var. Yasaklarsam yapması daha cazip gelirdi ve yapardı die düşünüyorum. Gözün kapalı güvenme tabi, erkeklere yüzde yüz güvenilmez

Teşekkür edecek sana teşekkür tecrübeyle sabit =) Rica ederim..

Sizin gibi insanlara gercekten imreniyorum ve önünüzde saygıyla eğiliyorum...
İşte yüzde yüz güvenme diyince benim aklıma tonlarca sey geliyor..Yapmayacağını biliyorum aslında öyle kızlarla konusayım edeyim diyen biri değildir ama işte muhabbet etmesi bile beni çıldırtıyor

Yapacak olsa yapar..
Şu kıskançlığı anlamadım gitti

Bence erkekler;
Severler ama sevilmekten daha cok hoslanirlar
İlgi isterler ama bogulmaya gelemezler
Kiskanilmak isterler ama bana guvenmiyomusun derler
Sefkat gostermeyi severler ama aglarsan kacarlar
Herseyi bilmek isterler ama anlatinca da sıkılırlar
Cozmek isterler ama cozuncede sıkılirlar
Yalan istemezler ama gerceklerde canlarini acitir
Bakimli isterler ama baskasi bakmasin isterler

Simdi karmasik olan bizmiyiz erkeklermi

Bence her iki tarafta yeri gelip sevmeyi yeri gelip dovmeyi (mecazi anlamda) bilirse
Yeri gelip gitmeyi yeri gelip kalmayi bilirse
Sevip, ilgilenip ayni zaanda bogmazsa
Sevgiden once saygiyi tutarsa
Yalan soylemek yerine susarsa
Nerde susup nerde bagiracagini bilirse
Bence hersey daha yolunda ve gri yerine pembe renginde devam eder,

Cicegi burnunda sevgililere nacizane goruslerimi sunarim psikocanlar

Çok çok güzel özetlemişsiniz =) Evet erkekler tam olarak böyleler =)

Ne güzel anlatmışsınız erkekleri :))

Seni sevmediğine dair hislerin mi var bilemiyorum ama 'korkunun ecele faydası yoktur.' Sen acaba öyle mi böyle mi diye düşünsen de, düşünmesen de sevgilin istedikten sonra herşeyi yapabilir. Bunu engelleyemezsin. Boşuna kendi canını da onun canınıda sıkma derim.

Doğru,onun böyle bi şey istediğini hiç sanmıyorum o kadar sey yaptım ayrılırdı kesin...Bi dediğiniz gibi düşünebilsem..

Doğru,onun böyle bi şey istediğini hiç sanmıyorum o kadar sey yaptım ayrılırdı kesin...Bi dediğiniz gibi düşünebilsem..

Bence neden bu şekilde düşünemediğini sorgula. 'Olmuyor, yapamıyorum, kıskanç biriyim' gibi düşüncelerden sıyrılmaya çalış çünkü sen kendini böyle sabitlediğin sürece, bu şekilde olmasan bile buna inanıyosun. Kimbilir bilinç altında neler var seni bu tür düşüncelere ve davranışlara iten. Psikolağa gidiyomuşsun sanırım, onun bu yönde katkısı olacaktır diye düşünüyorum.

Zor değil, sadece biraz rahatlaman lazım sanırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…