bende o da olmuyo anacımtest yapsam negatif görsemde adet gelmiyo.. son 2 aydır ilaçla hastalandım ben,olmuyo bi türlü düzene girmedi ben o yüzden umutsuzum yani,yoksa daha fazla umutlu olurdum
canım bak senle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım var benim. ilaç kullanmadan adet göremiyor.ilacı bıraktı 3,5 ay adet göremedi.dün çok iyi bir kadın doğuma gitti meğerse bir sürü kist varmış ondan adet göremiyormuş.sende gittin mi bilmiyorum ne dedi dr sana ama kistten kaynaklanıyormuş.
benim evlenmdiğimden bu yana çok düzenliydi,takip edilmesi çok kolay oluyordu..
düşükten sonra böyle oldu bi türlü düzene girmedi, son 2 defadırda ilaçla olabiliyorum işte.. sanırım bu ayda öyle olcak (inş yanılırım)
ama doktoruma çok güveniyorum,ayrıca çokta iyi biçok kişi gidiyo ona..ayrıca hamile kalamayan bikaç arkadaşımı hamile bıraktırdı yani,ünlü baya
bende sorun olmadığını söylüyo..polikistik over var ama onunda sadece fazlalık olan kiloları ver kendiliğinden bile olcak,düzelcek diyo..bende 1 ay oldu rejimdeyim 5 kilo verdim devamda ediyorum..
canım hgc testi yaptırdım. yüksek çıktı. dr hamilesin dedi . daha çok yeni dedi. inanmıyorum be halen ama hamilesin diyolar.
ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ya İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMcanım benimmmm çok güzel bi haber...gerçekten kendiminmiş gibi sevindim şu an....
tü tü tü nazar değmesin sakınaaaaaamaaşallah!!
aaaaaay çok iyi bi haber bu..hala şaşkınsın tabi,inanamıyosun sende...
hehehehe bak umutsuzdun bide
haydiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaa
çooooooooooookkkkkkkkkk sağol canımmmmmmmm.alah sana da en yakın zamanda göstersn. inan hiç umudum yoktu. bu ay tedaviye başlıcaktım.
beta hgc de 0-2 arası normalmiş.
benim 5.74 imiş yükse çıktı
evet canım 5 üstü çıktığı an hamilelik var demektirama daha çok küçük senin ufaklık sanırım çok iyi yaaaa...valla komşum falan olaydın gelir sarılırdım şimdi sana..beraber bişeyler paylaştık azda olsa,bağlılık hissettim bi an tekrar tekrar çooook çok tebrik ederim canım seni,inş sağlıklı bi süreç olur senin içinde bebiş içinde
çooooooooookkkkkkkkkk sağol canım Allah razı olsun.bende sevinemiyorum ki. ya boş gebelikse şuysa buysa diye diye sevinemedim gitti.evet daha çok yeniymiş benim gebelik.hayırlısı olsun diyorum artık.Allah sağlıklısını versin yeterki. inan ki öğrendiğim gibi hemen sana haber vermek geldi aklıma. senin hamilelik haberini de beraber paylaşacağız bak gör. evet keşke yakınımda olaydın yaa. komşum filan. ne iyi olurdu. :)
aaaay çok sağol canım benim yaaaaaa,dahada bi mutlu oldum şimdiiii baktüm gelişmeleri paylaş burdan lütfewn aklınada kötü kötü şeyler getirme..her adımda olumlu şeyler düşün ve halay çek heheheheh canımcım ben çıkıyorum şimdi,yemek hazırlıcam..tekrar girdiğimde daha olumlu şeyler yazmış ol please öptüm seni sağlıcaklı kalın bebişle
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu komşu komşuuuu huugel burayaaaaa bakim.. hala olumsuz musun ifadeni alcam?
geldim komşucum geldim. :) hamileymişim öyle diyolar da ben yarın gene hgc yi tekrarlatcam. maksat içim rahatlasın. :)
zaten yarında kadın doğuma randevum vardı . hem kadın doğuma da gideceğim. öyle işte canım.
en iyisi bu işte.. bencede git bi an önce...
eeee kendini nasıl hissediyosun peki? hamileymişsin gibi gelmiyo dimi
Aynen yaa hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. tam çocuğum olmuyor tedaviye başlayalım derken bir den oldu ne bileyim daha şoktan çıkamadım desem yeridir. :)
ikizlerburcuyum hamile misin çok sevindim
amin canım inşallahumutsuzdu oldukçaama müjdeli haber geldi geçen hafta veeee darısı bende dahil olmak üzere isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?