PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurr oluyo mu öyle başkasının yerine ????[/QUOTE]
cnm bnm yapmak problem deıl 5 dakıkalık bişi surmuo bıle ama tanımıorum sızı belkı goremem bişi tanıdıklarım için yapmışımdr bıkaç kere.. ama sıze duasını verıp nasıl olduunu anlatabılırımm yapmak ısdıosanız =)

hgs filmi cekıldım kızlar ama cok sancım var... bayada zormuş bana hiç kolay gelmedıı hala canım yanıo yatak dosek yatıorum =( cok acı cektım bayılttılar ama ıcımde bişilerın gezdıgını anladım ama olsun bebek ııcn katlanıorum sımdı kaldı aşılamam sunuda bı atlatsam sukurler olsun dıycemm

aaaay canımmmm iyi misin şimdi? nasılsın? :44:

aaaa illa birebir görmek tanımak şart mı başkası yerine yapmak için? bunuda bilmiyordum :44: o zaman bizede anlatsana nasıl yapılacağını..ben çok istiyorum yapmak bebiş için özellikle...

çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi olsun... yolunda gitsin en kısa zamanda hamileyim yaz bizee canımm inşallahhhhh

çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi olsun... yolunda gitsin en kısa zamanda hamileyim yaz bizee canımm inşallahhhhh

tesekur ederım cnm saol...en buyuk hayalım bebişş haberını vermek onu nasıl haber verıcemı bıle dusundum aıleme falan zaten yeterkı olsun =)

arkadaşım çok geçmiş olsun. bende geçen ay hgs filmi yani rahim filmi çekildim . benimde doktorum bayıltarak yaptı ama benim hiç ağrım acım olmadı. kendime geldiğimde uykudan uyanmış gibi idim o kadar. sanırım bu ağrı acı doktordan doktora değişiyor. çok çok geçmiş olsun. peki sonucun ne çıktı ???

hu huuuu kızlaaaaaaar nerelerdesiniz bakalım,ses veriinnnn yaşayanlar

valla zaten daha 8 aylık evliyim ama yaş yarın tam olarak 28 oluyo artık vakit kaybetmeyelim dedik. ara ara bi heves geliodu cesaret edemiyodum. kocişle uzun uzun konuştuk. önce ev almak istiyoduk biz çok şükür 15 gün önce evimizi aldık taşındık. ee sırası geldi zaten bebekleri çok seviyoruz yeğenlerimize deli oluyoruz. doğum izni falan hesaplamalarını da yapıp nisan ayında çalışmalara başlamaya karar verdik :)

bence bi kadın 30'undan önce mutlaka anne olmalı..şartlar elveriyosa..
tabi tamamen şahsi düşüncem genç anne olmak hep avantajdır..
eviniz hayırlı olsun cnm,sağlık ve mutlulukla bi ömür geçirin inş..bebişlerinizde eklensin en kısa zamanda

ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa doğum günün kutlu olsunnnnnn

sana katılıyorum canım bende 86 doğumluyum ekimde 27 oluyorum.... niyetim 27 olmadan anne olabilmekti temmuzda doğum olacaktı sürseydi hamileliğim... bu yılı hala kaçırmış sayılmayız nisanda hamile olduğumuzu öğrensek aralıkta doğum şaka bir yana inşallah hayırla ve sağlıkla geleceği zaman gelsin ama inşallah çok bekletmesinn

bende ekim doğumluyum benimde düşük olmasa doğmuş ve 3 aylık olmuş olcaktı..
kısmet değilmiş..
inş 2.si sağlıklı ve çabuk olur

bebiş topiği heeeey canlanın bakiyim

Son düzenleme:
bebiş topiği heeeey canlanın bakiyim
ben mart sonu adet beklerken erken olcam galiba. çok itici (( hiç böyle olmazdı 21. gün lekelenmem başladı 2 gündür ara ara açık kahverengi geliyo. göğüslerime dokunamıyorum kasıklarım ağrıyo. niye bozuldu ki düzenim ben 30 günden sonra olurum adet

niye regl olmaya yoruyosun ki hemen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…