[/QUOTE yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER
hgs filmi cekıldım kızlar ama cok sancım var... bayada zormuş bana hiç kolay gelmedıı hala canım yanıo yatak dosek yatıorum =( cok acı cektım bayılttılar ama ıcımde bişilerın gezdıgını anladım ama olsun bebek ııcn katlanıorum sımdı kaldı aşılamam sunuda bı atlatsam sukurler olsun dıycemm
cnm bnm yapmak problem deıl 5 dakıkalık bişi surmuo bıle ama tanımıorum sızı belkı goremem bişi tanıdıklarım için yapmışımdr bıkaç kere.. ama sıze duasını verıp nasıl olduunu anlatabılırımm yapmak ısdıosanız =)
hgs filmi cekıldım kızlar ama cok sancım var... bayada zormuş bana hiç kolay gelmedıı hala canım yanıo yatak dosek yatıorum =( cok acı cektım bayılttılar ama ıcımde bişilerın gezdıgını anladım ama olsun bebek ııcn katlanıorum sımdı kaldı aşılamam sunuda bı atlatsam sukurler olsun dıycemm
çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi olsun... yolunda gitsin en kısa zamanda hamileyim yaz bizee canımm inşallahhhhh
ben burdayım. ve bebek yapmaya karar verdim! :)hu huuuu kızlaaaaaaar nerelerdesiniz bakalım,ses veriinnnn yaşayanlar
ben burdayım. ve bebek yapmaya karar verdim! :)
valla zaten daha 8 aylık evliyim ama yaş yarın tam olarak 28 oluyo artık vakit kaybetmeyelim dedik. ara ara bi heves geliodu cesaret edemiyodum. kocişle uzun uzun konuştuk. önce ev almak istiyoduk biz çok şükür 15 gün önce evimizi aldık taşındık. ee sırası geldi zaten bebekleri çok seviyoruz yeğenlerimize deli oluyoruz. doğum izni falan hesaplamalarını da yapıp nisan ayında çalışmalara başlamaya karar verdik :)
bence bi kadın 30'undan önce mutlaka anne olmalı..şartlar elveriyosa..
tabi tamamen şahsi düşüncemgenç anne olmak hep avantajdır..
eviniz hayırlı olsun cnm,sağlık ve mutlulukla bi ömür geçirin inş..bebişlerinizde eklensin en kısa zamanda
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa doğum günün kutlu olsunnnnnn
sana katılıyorum canım bende 86 doğumluyum ekimde 27 oluyorum.... niyetim 27 olmadan anne olabilmekti temmuzda doğum olacaktı sürseydi hamileliğim... bu yılı hala kaçırmış sayılmayız nisanda hamile olduğumuzu öğrensek aralıkta doğumşaka bir yana inşallah hayırla ve sağlıkla geleceği zaman gelsin ama inşallah çok bekletmesinn
teşekkür ederim inşallah her isteyen sağlıkla kavuşur bebeğine.Amiin
ben mart sonu adet beklerken erken olcam galiba. çok iticibebiş topiği heeeey canlanın bakiyim
ben mart sonu adet beklerken erken olcam galiba. çok itici(( hiç böyle olmazdı 21. gün lekelenmem başladı 2 gündür ara ara açık kahverengi geliyo. göğüslerime dokunamıyorum kasıklarım ağrıyo. niye bozuldu ki düzenim ben 30 günden sonra olurum adet
niye regl olmaya yoruyosun ki hemen :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?