- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
hem pufpuff un hemde hepimizn bebeği olsun inşallah diyelim =)) ben kürtajdan sonra denemelere bu ay başlayacağım bakalım....inşallah hepimiz hemen hamileyim diye yazarız ve en önemlisi sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir bebeklerimize kavuşuruzzzz........
Amin İnşallah pufpufun bebişi olsun bizimde bebişimiz olsun :)))
kızlarrr yhaaa kım böle bebişi olsun ısdmezz oyyy ben onun popişini yerımmm
durmak yok yola dvm. çalışmalara ara vermeden buyuk bı gayretle =) ben hıssedıorum bu sene hamişşşolucam
kardeşşş benim içinde hissetsene beeee..
ıstersen ıstıhareyede yatarıım cnm =) =)
eneee ciddi miiii? isterim tabeeeesen kendine yaptın mı hiç?[/QUOTE
yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER
eneee ciddi miiii? isterim tabeeeesen kendine yaptın mı hiç?[/QUOTE
yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER
ay ne güzeelll..
bende çok yapmak isterim aslında birebir kendim..ama iyi öğrenmem lazım nasıl olduğunu,tam bilmiyorum çünkü :44:
ikizlerburcuyum? nerdesin sen yine yoksun ortada...şimdi yarın ben yokum,sen gelirsin kesin
canım evet geldim fakat sen yoksun. ama hafta sonu full internet başında olcam sözzzz
[/QUOTE yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER
[/QUOTE yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER
canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurroluyo mu öyle başkasının yerine ????
şimdi netten sunu okdum iştihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifa etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir. [/QUOTE]evt cnm oluyo başkası yerinede
şimdi netten sunu okdum iştihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifa etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?