PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

hem pufpuff un hemde hepimizn bebeği olsun inşallah diyelim =)) ben kürtajdan sonra denemelere bu ay başlayacağım bakalım....inşallah hepimiz hemen hamileyim diye yazarız ve en önemlisi sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir bebeklerimize kavuşuruzzzz........

aaay ne güzel dilekler bunlar,sağol cnm yaaa..
aminnnnnnnnnnnn

Amin İnşallah pufpufun bebişi olsun bizimde bebişimiz olsun :)))

Amin İnşallah pufpufun bebişi olsun bizimde bebişimiz olsun :)))

canımsınnnn amin en içten,en kalpten,en yürekten..
hatta ciğerden,böbrekten,dalaktan,kalpten,karaciğerden..heryerden..
gör ki ne kadar içten

kızlarrr yhaaa kım böle bebişi olsun ısdmezz oyyy ben onun popişini yerımmm

bütün bebekler güzel yaaa..
yavrummmm şuna bak,maaşallah..
bizlerde paylaşırız böyle kendi bebişlerimizi inş..
Allah'ım göster o günleri nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

durmak yok yola dvm. çalışmalara ara vermeden buyuk bı gayretle =) ben hıssedıorum bu sene hamişşş olucam

ikizlerburcuyum? nerdesin sen yine yoksun ortada...şimdi yarın ben yokum,sen gelirsin kesin

[/QUOTE yaptım cnm hamıle kalıcammı dıe namazımı kıldım yattım dua eddım ve dedımkı rabbım hamıle kalıcaksam bana o guzel cennetınden en guzel melegını gonderıceksen bana ya benı hamıle goster yada bı hamıle kadın goreyım dedım.. ve grdum hem kndımı grdum hemde daha yenı doğmş bı bebek.. ben gercekden ınanıorumm hamıle kalıcamm ve BEBEĞİM İÇİN ÇEKİCEĞİM HER ACI ONA DEĞER[/QUOTE]

canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurr oluyo mu öyle başkasının yerine ????

canım evet geldim fakat sen yoksun. ama hafta sonu full internet başında olcam sözzzz

sen olcanda ben full yokum h.sonu

canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurr oluyo mu öyle başkasının yerine ????[/QUOTE]

bende istedim kaçtıııı ecem

canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurr oluyo mu öyle başkasının yerine ????[/QUOTE]

evt cnm oluyo başkası yerinede

canım yaaa benim için de yapsanaaa noluuurr oluyo mu öyle başkasının yerine ????

evt cnm oluyo başkası yerinede [/QUOTE]
şimdi netten sunu okdum iştihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifa etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir.

evt cnm oluyo başkası yerinede
şimdi netten sunu okdum iştihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifa etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir. [/QUOTE]

aaaa ben bunu bilmiyordum..yapılır diye biliyordum..hatta yapanda çok gördüm :44:

aaaa ben bunu bilmiyordum..yapılır diye biliyordum..hatta yapanda çok gördüm :44:[/QUOTE]
bende şimdi okurken fark ettim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…