PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

bi zahmet ist dışına çıkıp gelsinler benim mutfağı yapsınlar yaaa :) nisan ayı gibi evimde tadilat var. zor olcak ama sonucu güzel olcak inş .

sen yinede başvur..belli mi olur,belki şehir dışına çıkmaya karar verirler ben bilmem eşim bilir'deki gibi şehir dışından ilk başvuran olursun hem heheheheh

hoşgeldinnnn
teşekkür ederim dileklerin için cnm,evet düşükten beri düzensizlik var malesef..ekstra bişey henüz hiç denemedim daha bende senin gibi burda çok şey öğrendim valla..mesela soğan kürünü incir kürünü duydum okudum ama okuyunca bile midem bulanıyo onu,hayatta içemem heralde hayıt tohumu nedirki?ilk defa duydum bunu..

sen yinede başvur..belli mi olur,belki şehir dışına çıkmaya karar verirler ben bilmem eşim bilir'deki gibi şehir dışından ilk başvuran olursun hem heheheheh

tamam canım bir deneyelim bakalım şansımızı.

ben bilmem eşim bilir e başvuru yaptım ama çağırmadılar bizi yaa

tamam canım bir deneyelim bakalım şansımızı.

ben bilmem eşim bilir e başvuru yaptım ama çağırmadılar bizi yaa

şimdi başvuru çok yoğunluk baya fazla..şans daha az tabi ama belli olmaz..
benim zamanımda daha yeniydi ya,hooop diye çağırmışlardı

bebeğim hayıt tohumu aktarlarda satılıyor 100 gr mını 2.5 tl ye aldım ben 1 fincan kaynar suya 1 tatlı kaçığı atıp 10 dk civarında dinlendiriyorsun sonra süzüp içiyosun bitki çayı gibi tadı içersin bunu bende soğanı normaldede yemem o yüzden soğan kürünü falan denemedim... eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım mesela..

tadı öyle çok kötü mayhoş falan değilse olabilir..ama soğan kürü ııyyyyy çok fenaaaa bişey yahu..
aaaa bende keçiboynuzunu düşünüyorum uygulatmayı,şu an bal ceviz tarçın karışımını uyguluyo kısa bi süre önce başladık..

güzellll keçi boynuzunuda yapabilir aynı anda.. bizde bu ayın başında başladık.. hayıt tohumunu kullanmaya batının bittiği gün başlıyorsun tekrar hastalanana kadar hastalanırsan duracaksın...

pufpuffum yaaa bebek sahibi olmak ne zormuş değil mi???
denenmedik şeyi bırakmıyoruz. yazık kocalarımız da neler çekiyo adamcağızlar yemicem filan da diyemiyolar yediriyoz gitsin. kendimiz olunca ıyy filan deyip yiyip içmiyoruz. hehehe . şahsen ben tadını beğenmediğim şeyi asla yiyemem. ama kocama tadı çirkin bile olsa yedirip içiriyorum. bir de kilo alma pahasına katlanıyor yazık yaaa .hehehe

güzellll keçi boynuzunuda yapabilir aynı anda.. bizde bu ayın başında başladık.. hayıt tohumunu kullanmaya batının bittiği gün başlıyorsun tekrar hastalanana kadar hastalanırsan duracaksın...

bunu deneyebilirim o zaman..hem ucuzmuşta
o değilde,işe yarıyomu yaaa merak ediyorum? düzene giriyomu yoksa bisüre sonra yine düzensizleşiyomu?

aaay yazık fln değil vallaaaa şekerim.. ne varsa,ne çekiliyosa,nerde acılı kargaşalı burgaşalı şey varsa biz kadınların başında baksana.. erkek napıyo? hiiiçççç..
peeeeeeeeeeeeh adaletsiz dünyaaaaaaaa

bunu deneyebilirim o zaman..hem ucuzmuşta
o değilde,işe yarıyomu yaaa merak ediyorum? düzene giriyomu yoksa bisüre sonra yine düzensizleşiyomu?

valla benim yakın arkadaşımın iki ablasıda evliler 30 yaşın üstündeler hamile kalamamışlar baya bi hayıt tohumu kullanmışlarrr hem düzene girmiş hemde ikisininde 2 şer sıpoşları varrr canlı örnek var yani yoksa bende başlamazdım...

al bendende o kadarrrrrrr içeçekler yapacaklar tabiiiii hele bide sonlar yüzünden olmuyosa bu iş bitti zaten

eeeeh hadi bakalım öyleyseee....
hepimize birer sıpaaaaaaaaaaa ilk etapta inşallaaaaaaaaaaaaah

sorunları bir kenara itiyorum moralim coook bozuk olduğu halde.
sadece hamile kalıp bebiş için alışverriş yapmak istiyorum ben de ...sürekli netten de bebiş için bir şeyler bakıyorum artık o kadar cook istiyorum ki..heves ediyorum cicili bicili her şeye

allah hepimize versin inş canım yaaa..
herkes öyle içten istiyo,öyle hevesli ki

bu arada sorunlar derken?neler var hayatında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…