El Sanatları Pul işi

çok şık görünüyor ya, ve dantelden bin kat güzel bence. ki ben evde örtüdür süstür nefret ediyorum ama bunları çok sevdim..

çok şükür kasnaklarım yeni geldi bi tutkal almıştım o degilmiş gösterdiğine göre gittim buğün tutkalı aradım seninki gibi uçlu olandan yok normali var başka yerlere bakmam gerek ama satıcıya tutkalı adıyla sorunca güldü neden güldüğünü sordum en kötü tutkalı arıyosun boşa dedi sinir oldum ya bu tutkal sorun oldu yahu şeffaflaşan neyse ona bakınayım bide :icecream:

Kızlar şeffaf tutkal ahşap boyamada kullanılan dekopaj tutkalıdır.Kırtasiyelerde bulabilirsiniz.Yada internetten alabilirsiniz.

teşekkür ederim canım ama ben aldım dediğin tutkalı olmadı nurten 0058 arkadaş tarif etmiş inci gibi duruyor demiş ona danışalım birde o hangi tutkalı kullanmış.

gül bende yrptım
ama pul koymadan
sadece tutkalla
oda inci gibi oldu
eline saglık
bitanede bundan yapim
kasnagım var

nurtenciğim evet senin yaptıgından yapacagım bende ama tutkalı nerden temin edebilirim şu kalem şeklinde olan tutkaldanmı yoksa senin kullandığı tabanca ile sıkılan birşeymi bana ve diğer merak eden arkadaşlara yardımcı olursan sevinirim.

bu sitedede örnekler var bakmanızı tavsiye ederim http://munev.blogcu.com/6986331/[/IMG]

ŞU TUTKAL NASIL BİRŞEY BEN ALDIM üstünde suda çözünür yazıyor o markadan yok yerine ne kullanacağım bir yardım lütfen..

ŞU TUTKAL NASIL BİRŞEY BEN ALDIM üstünde suda çözünür yazıyor o markadan yok yerine ne kullanacağım bir yardım lütfen..

ya valla benimde denemediğim kalmadı en son suya dayanıklı şeffaf tutkal dediler onu alıp deneyeceğim buda olmazsa yapanlarda söylemiyorlar artık bilmiyorum kasnagın boş resmini çekip KK ya ekliyecem son çare...sırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlartutkal meselesine çok takıldınız ben yardımcı olmaya çalışayım bu pulları yapıştırmak için 3 çeşit yapıştırıcı var
1.beyaz tutkal(suda çözünüyor)
2. kuruyunca şeffaflaşan tutkal ( o beyaz tutkla rağmen biraz daha dayanıklı)
3.silikon hani tabancayla sıkılan silikon (o bayağı sağlam yapışıyor ama zahmetli)

http://munev.blogcu.com/6986331/[/IMG] bu sitede gösterilen beyaz tutkal ona nişasta karıştırıyorlarmış öyle duydum mantıklı nişastanında yapışkan özelliği var ya olabilir bide tutkalı daha koyulaştırır yardımcı olduysam ne mutlu bana :teytey:

ardacığım seninlede konuşamadık kusura bakma a.s.

Son düzenleme:
beyaz tutkalı nalburlarda halk eğitim merkezlerine malzeme satan dükkanlarda bulabilirsiniz markası önemli değil beyaz tutkalı kolay bulunabiliyor

yav elinize sağlık çatlıyordum orta yerimden dene dene olmadı teşekkürler yapmayı becerebilirsem resmini çekecem buraya

haydeç abla resimlerini çalmışlar adresi özelden yazabilirim.şimdi boşuna o siteye ziyaretçi kazandırmayalım bence şikayet etmelisin

slm arkadaslar
tutkal konusunda yardımcı olmak ısterım kırtasıyelerde satılan kucuk sıse fıyatı 1ytl CİLT TUTKALI hem kuvvetlıdır hemde kuruyunca şeffaflasıyor
bırde ben kendım bızzat denedım eger tutkal beyaz beyaz gorunuyorsa tutkalınızın ıcıne yapacagınız odanın rengıne uygun goaj boya karıstırın harıka oluyor en azından odanızla uyumlu oluyor

Çok güzel olmuş emeklerine sağlık. a.s.
Görünce bende yapmak istedim şimdi, ilk iş olacak eşime söyliyeyimde verdiğin boyutlarda bir kasnak yaptırayım.

Kızlar tutkalı kullanmak için boya şişeleri oluyor ya ince uçlu, içlerine boyayı karıştırdığımız.
Onları kullanıyorlarmış blogta gördüm bende, ince uçlu tutkal bulamayanlar deneyebilirler belki.
yerimseniben

bende bundan yapmak istiyorum fakat daha önce hiç böle bir şey yapmadım baştan ayrıntılı olarak anlatırmısın iplik nasıl olacak kasnağa nasıl gerdiricez şimdiden teşekkürler

bende bundan yapmak istiyorum fakat daha önce hiç böle bir şey yapmadım baştan ayrıntılı olarak anlatırmısın iplik nasıl olacak kasnağa nasıl gerdiricez şimdiden teşekkürler
slm canım ilk sayfalarda yapılışını verdim resimli olarak orda anlattım bakarsan eğer yapabilirsin a.s.

Merhaba Canim Ben Yeni üye Oldum Yaptiğim El Sanatina Bayildim Benim Sormak Istediğim Pullari Nasil Yapiyoruz Yapiştiriyormuyuz Yoksa Dikiyormusun Bunun Tarifini Verirsen Sevinirim Teşekkür Ederim.

Merhaba Canim Ben Yeni üye Oldum Yaptiğim El Sanatina Bayildim Benim Sormak Istediğim Pullari Nasil Yapiyoruz Yapiştiriyormuyuz Yoksa Dikiyormusun Bunun Tarifini Verirsen Sevinirim Teşekkür Ederim.

merhaba canım hoşgeldin baş sayfalarda ayrıntılı olarak anlattım sanırım fark etmedin bi bak oraya bilgi alırsın eğer takıldığın olursa genede yardımcı olurum canım kolay gelsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…