El Sanatları Pul işi

haydeç canım ben bunu hiç beceremem .....ama çok hoş olmuş ellerine sağlık ..a.s. ben dikiş makinemde aldığım keten kumaşa hazır pullu kenarlık varya ondan geçirdim .benimki ..idare eder işte..:1rolleyes:

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben aranıza yeni katıldım ilk başlarken ipin uçunu nasıl yaparak başlıyorsunuz gösterirseniz çok memnun olacam şimdi den teşekkürler

haydeç hanım ellerin dert görmesin.heleki böyle bir emeği bizlerle paylaştın,ALLAH gönlüne göre eminim ki verir.şimdilerde insanların çoğu bildiklerini saklıyor.çok beğendim.bende yapmak istiyorum.başarılar

sağolasın . bende başkalarından görüp yaptım ve bunu herkezle paylaşmak çok hoş

Merhaba öncelikle Haydeç ellerine sağlık cnm hepsi birbirinden güzel...Şeniz
felistomestikus sizinde yaptıklarınız çok ama çok güzel fakat bir konuyu Belirtmek istiyorumki satış amaçlı olduğu için arkadaşımızın konusuna eklmişsiniz..Mümkünse yeni bir başlıkla kendi yaptıklarınız için konu açarsanız çok sevinirim..Zira heriki elişi karışıyor ..Şimdiden teşekkür ederim ..Kolay Gelsin..a.s.

çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, ipleri germe işleminden sonra, pulları tutkalla yapıştırmak yerine iğneyle geçirip bağlamak nasıl olur acaba a.s
bu da bir öneri.
örnek için de tekrar teşekkürler.

buda bir fikir olabilir ama yapıştırma daha güzel duruyor büzülme olabilir iplerde

Pul işini sizden görüp bende denedim.Paylaştığınız için teşekkürler.Yanlız size bir kaç sorum olacak.
1-Yapıştırıcınızı bulup aldım ve kullandım.Ancak bir kaç gün sonra örtünün üzerine çay döküldü burada anlattığınız gibi soğuk suyla yıkadım tüm pullar döküldü acaba ben bir yerlerde hatamı yaptım.
Mutlaka cevabınızı bekliyorum.Bu işi devam ettirmek istiyorum.
ACİLLLLL YARDIMMMMM

sevgili haydeç
dedimya ben bir yerler de hata yapıyorum diye işte hatamı buldum en son safhayı yapmıyorum.Beni dikkate alarak verdiğin bilgiler için teşekkürler.
İşlerinde bol kazanç dilerim Allah yolunu açık etsin....

haftaya bende pul salon takımına başlıyorum takıldıgım konu olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.ben değişik ben kurdale ve taşlı yapacagım kısmet olursa

haftaya bende pul salon takımına başlıyorum takıldıgım konu olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.ben değişik ben kurdale ve taşlı yapacagım kısmet olursa
tabiki yardımcı olurum. sana kolay gelsin ayrıca yaptığınıda buraya eklersen sevinirim. benim içinde örnek olur

sanada kolay gelsin canım . tabiki birbirimizden yararlanmadan öğrenemeyiz. seninde allah yolunu açık etsin canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…