masa örtüsü (ortaya) ve şömen istesem..ne kadardır bedeli?
belki kısmetli gelirde evlenirim :))
bir sehpa örtüsü
ve parçanın yapıldığı kasnak :)
[/IMG]
haydeç seni takdir ettim, ellerine ve emeğine sağlıkk..inşAllah bu işten güzel bir kazanç elde edersin..kolay gelsin...a.s.
sehpa dediğin orta sehpamı yoksa servis sehpasımı:uhm:
haydeç hanım ellerin dert görmesin.heleki böyle bir emeği bizlerle paylaştın,ALLAH gönlüne göre eminim ki verir.şimdilerde insanların çoğu bildiklerini saklıyor.çok beğendim.bende yapmak istiyorum.başarılar
çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, ipleri germe işleminden sonra, pulları tutkalla yapıştırmak yerine iğneyle geçirip bağlamak nasıl olur acaba a.s
bu da bir öneri.
örnek için de tekrar teşekkürler.
ben yabalı simli ip alıyorum canım polyesterhaydeç eline sağlık çok güzeller.bende yapmak istiyorum ama sorularım olacak cevaplarsan sevinirim.kullandığın ip ne ipi diye alınacak?
alırken ne ipi demem lazım?şimdiden teşekkür ederim.
Pul işini sizden görüp bende denedim.Paylaştığınız için teşekkürler.Yanlız size bir kaç sorum olacak.
1-Yapıştırıcınızı bulup aldım ve kullandım.Ancak bir kaç gün sonra örtünün üzerine çay döküldü burada anlattığınız gibi soğuk suyla yıkadım tüm pullar döküldü acaba ben bir yerlerde hatamı yaptım.
Mutlaka cevabınızı bekliyorum.Bu işi devam ettirmek istiyorum.
ACİLLLLL YARDIMMMMM[/QUOT nasıl yaptın anlatırmısın. ben ilk önce tutkalı sıkıp pulları üstüne yapıştırıyorum . 1 gece bekledikden sonra arka tarafınada bolca tutkal sıkıyorum 1 gecede öyle bekliyor . ama tamamen kurumuyor. kasnakta kestikten sonra 1 hafta ya yakın tutkallı tarafı üste gelecek şekilde bekletiyorum hemen kullanmıyorum yani ben bunları yapıp satıyorum üstelik. ama biraz narin işler dökülebilirde ben dökülenleri tekrar yapıştırıyorum. a.s.
tabiki yardımcı olurum. sana kolay gelsin ayrıca yaptığınıda buraya eklersen sevinirim. benim içinde örnek olurhaftaya bende pul salon takımına başlıyorum takıldıgım konu olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.ben değişik ben kurdale ve taşlı yapacagım kısmet olursa
sevgili haydeç
dedimya ben bir yerler de hata yapıyorum diye işte hatamı buldum en son safhayı yapmıyorum.Beni dikkate alarak verdiğin bilgiler için teşekkürler.
İşlerinde bol kazanç dilerim Allah yolunu açık etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?