El Sanatları Pul işi

aaayy çok güzel ben beyıldım bunlara yapmalıyım hemen yardımcı olurmusun
kasnak nerden yaptırılıyor
ipi nerden alacağız
bide nasıl gerecezki kasnağa onları
emeğine sağlık bi harika

herşeyi iyi güzel anladım tüm sayfaları gözden geçirdim
ama ipin nasıl gerdirildiğin anlamış değilim yani nasıl artı şeklini aldı anlamadım
bide kesmasi nasıl yapılıyor.nerelerde kesicem.

haydeç abla bu arada fotonu gördüm buluşma yapmışsınız.belli canım hamarat hatun olduğuna.s.:1hug:

sağolasın canım benim elimden geldiği kadar bende birşeyler üretmeye çalışıyorum birinci sayfaya tıklarsan orda yapılışı var eğer takıldığın bir yer olursada yardımcı olurum marangoza yaptırdım ben cm leride yazıyor ilk sayfada sevgilera.s.

ablacım ipi nasıl geriyorsun
bide nasıl kesiyorsun bunları merak ettim

ipi hiç kopartmadan karşılıklı geriyorum önce bi tarafını sonrada karşı tarafını canımpulları yapıştırdıktan sonra iyice kurucak tekrar arka tarafını tutkallıyorum 1 gecede öyle kuruyor sonra kenarlarından kesiyorum

eğer vaktin varsa ben bugece ipin gerilişini ve kesmesi foto çekip eklerim yarında bakarsın canımŞeniz

ellerinize sağlık süper olmuş.oğlumun teknoloji tasarım dersi için iyi bir not alması lazım.acaba bu pul işinden yapsam olurmu.yani ben kasnağı ipi hazırlıcam ipi takıcam oğluma sadece yapıştırmak kalıcak.hemde ev için süper olur.bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

haydeç abla şimdi ben önce parçalardan başlayacam.
ölcüsü 30 cm 30 cm olacak.
6 çivi içten başlayacak.
marongoza böylemi demeliyim bu şekilmi yaptırmalıyım

meraba pulları yapıştırıp tekrrarkasından yapıştırıyorum demişsinz arkasındn nasl yapışıyo acaba?

haydec abla bende yaptım çok güzel oldu
ama tutkal bulamadım yaa.basit bi tutkal vardı evde onunla yapıştırdım.şimdilik sağlam duruyor.ben kare şeklinde yaptım dikdörtgen değil güzel oldu. 3 tane konsolun önüne yaptım.1 de masa yapıcam okadar.vitrinin içi boş dursun boş daha güzel duruyor
tekrar tekrar teşekkür ederim sayende güzel bişi öğrendim
Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…