bende bazı işlerimi paylaşmak istiyorum ama sdc mesaj yazabiliyorum ne yapmalıyım yardım bekliyorum
kolay gelsin arkadaşlar.ben yapmaya başladım.ama bir sorun var.iplerden tutkal akıyor nerdese iplerde hiç kalmıyor gibi.tutkalıda darsafix aldım boyacıdan.ama benim yaptıgım güzel olmadı bana acil olarak yardım edebilirmisiniz.kasnak aralıgınıda 2 cm yaptım. acil sizlerden cevap bekliyom
salon takımı bu bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Anladığım kadarıyla Haydeç sen sadece üst tarafa pul yapıştırıyorsun arka taraf tutkallı kalıyor. Peki bu pullama işi çift taraflı yapılamaz mı? Ozman tutkal da görülmezdi. Ne dersin?
merhaba iplerin üzerine tutkalla yaptığınız çalışma varmı
Sevgili mgüvercin
bu salon takimini bende yaptim. Boncuklarim daha büyük ve kurdela ile çiçekleri kendim yaptim. Beyaz tutkal ile .[/
sevgili filiz hanım ben
bu beyaz tutkalın markası ne.boyacıdanmı alıyorsunuz.nasıl kullanıyorsunuz.tutkalı neyle sürüyorsunuz.benim gördüğüm şekilde tutkal iplerin kare şeklinde oluyor.hemde sert duruyor.benim kullandıgım darsa fix hep akıyor.görüntüsü beyaz değil.bana bu konuda yardımcı olursanız çoook sevinirim.tutkalın kullanışı hakkında bilgi verin .tutkalın markası yokmu.siz nasıl kullandınız bana yardımcı olursanız sevinirim.acil cevap bekliyorum
saygılarımla....
bende yapmak ıstıyoruuuum:sm_cool:
bu pul işi salon takımını kendim yaptım kasnakta yapılıyor belkide yapacak olan arkadaşlar olabilir
ya ben fransada oldugum icin plastik tutkali nasil bulcam bilmiyorum ,var boyaci ama hadi yanlis alirsam tam bilmiyorum ,aceba silikonla yapilirmi ,gerci o daha zahmetli olur, bide tutkal beyaz oluyo ,boncuklar yapistirip kuruyunca ,seffafmi oluyo ,yoksa beyazmi ,bugun bakim insallah bulabilirim ,cerceveye gelincede evden buldugun tahtaya civi caksam olrmu ,illaki marangore gitmek gerekmiyoya
bide bi sey daha sorcam ,ip olarakta, hani havlu kenarlari falan ordugumuz ,naylon iplar varya ,beyaz oolurmu ,simdi dahami guzel gosteriyo, simdi ip naylonmu aceba
cok sordum am bende yapmak istiyorum sormadanda bilememki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?