El Sanatları Pul işi

kolay gelsin arkadaşlar.ben yapmaya başladım.ama bir sorun var.iplerden tutkal akıyor nerdese iplerde hiç kalmıyor gibi.tutkalıda darsafix aldım boyacıdan.ama benim yaptıgım güzel olmadı bana acil olarak yardım edebilirmisiniz.kasnak aralıgınıda 2 cm yaptım. acil sizlerden cevap bekliyom

ipide yabalının simli ipini aldım oda iplrini baglarken kopuyor.puluda yıldız şeklinde olanlarından aldım.bana yarım edin.yoksa yapmaktan vazgeçmek üzereyim

canım benim topiği baştan incelersen eğer orda baya yardımcı oldum. tutkal akabilir altına bişey ser. ipin kopmaması lazım çokmu geriyorsun acaba. sen genede benim sayfalara bak orda açıklamalı anlattım sevgiler kolay gelsinŞeniz

haydeç abla nasılsın ben sana annemin arkadasında getirdiği salon takımı fotosunu gönderiyorum bu salon takımı kurdaleli.tutkalıda farklı küçük kareler halinde.bu salon takımı hakkında bilgisi alanlar cevapverebilirmi.haydeç abla yardımlarını bekliyorum

salon takımı bu bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

bu salon takımın yapılışı da benim yaptığıma yakın ama tutkalı ne kullandı bilemicem canım ama kasnağa nasıl gerildiği konusunda yardımcı olabilirim ancak.yardımcı olamadığım için özür dilerim.

Sevgili mgüvercin
bu salon takimini bende yaptim. Boncuklarim daha büyük ve kurdela ile çiçekleri kendim yaptim. Beyaz tutkal ile .

Anladığım kadarıyla Haydeç sen sadece üst tarafa pul yapıştırıyorsun arka taraf tutkallı kalıyor. Peki bu pullama işi çift taraflı yapılamaz mı? Ozman tutkal da görülmezdi. Ne dersin?

evet olabilir. de çift taraflı pul kullanışlı olurmu ki

Son düzenleme:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş deyişik birşey başka yaptığın elişlerinide paylaşırsan sevinirim

ya ben fransada oldugum icin plastik tutkali nasil bulcam bilmiyorum ,var boyaci ama hadi yanlis alirsam tam bilmiyorum ,aceba silikonla yapilirmi ,gerci o daha zahmetli olur, bide tutkal beyaz oluyo ,boncuklar yapistirip kuruyunca ,seffafmi oluyo ,yoksa beyazmi ,bugun bakim insallah bulabilirim ,cerceveye gelincede evden buldugun tahtaya civi caksam olrmu ,illaki marangore gitmek gerekmiyoya
bide bi sey daha sorcam ,ip olarakta, hani havlu kenarlari falan ordugumuz ,naylon iplar varya ,beyaz oolurmu ,simdi dahami guzel gosteriyo, simdi ip naylonmu aceba
cok sordum am bende yapmak istiyorum sormadanda bilememki ama

plastik tutkal vardır boyacılardan al..slikon uzuyor vede yapışmıyor ben denedim.ipte polyester simli iplerden oluyor canım .tabiki kasnağı kendinde çakabilirsin.kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…