puşinin moda olmasını sağlayan hollywood artistleri, ve amaçları ırak savaşını kınamak, kendilerince bir protesto yöntemi... puşinin bu kadar patlamasındaki nokta bu..
ayrıca doğudaki terörist yüzyılların geleneksel giysisini giydi diye terörle bağdaştırmak, mantıksız geliyor bana.. siyasal simge haline getirilmeye çalışılıyor teröristler tarafından, ama geleneksel ve yöresel bir aksesuardır bu.. kendi çaplarında sahiplenmiş olabilirler ama sırf bir avuç çapulcu böyle güzel bir aksesuarı tehlikeli boyutlara taşıdı diye puşiyi beğenip takma özgürlüğümden vazgmem, zaten bu da onların amaçlarına hizmet olur.. öteden beri beğenirim puşiyi ama beğenmekle kalırım,fular tarzı boyuna dolanan şeyler faranjitim olduğu için sürekli takmazsam hasta eder beni.. böyle bir sorunum olmasa gayet severek kullanacağım bir aksesuar olurdu ve sırf puşi takıyorum diye bana laf etmeye kalkacak biri olursa da haddini bildirmekten hiç çekinmezdim şahsen.. sonuçta benim ülkemin bir bölgesine ait bir aksesuar ve en önemlisi beğendiğim bir aksesuar..