Puzzle Severler Kulubü

veee demiştiniz ki. acemilik için çok zor bi puzzle seçmişsin diye. ama bittiğinde o kadar keyif aldım ki. zorluk çektim mi çekmedim mi hatırlamıyorum. o kadar mutluyum darısı diğer puzzle ın başına

Ben de siz gibi puzzle yapmayı çok seviyorum.Yeni başladım aslında şimdilik iki tane bitirdim üçüncüye başladım:)Bunlar bitirdiklerim

Rindlerin akşamı ve Afrika güzeli

Eklentiler

• $090720132880.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 65
bende puzzle yapmak istiyorum ama acemiyim bana marka konusunda yardımcı olur musunuz acaba educayı duydum ama

Artik kimse yazmio buraya gliba:)

Merhaba;

Puzzle yapmaktan yazmaya fırsat bulamıyoruz geçtiğimiz ay 3 adet educa 3000 parça Guernica 1 adet anatolian 1500 parça kız kulesi bitirdim fotoğrafları ve ayrıntıları Puzzle Master | puzzle blog takip edebilirsiniz..

@asbelove daha önce puzzle deneyimin yoksa ilk etapda 500 parçayla paşlamanı ikinci puzzle 1000 parçaya devam etmeni öneririm.
sıkılmadan yapmak istiyorsan hoşuna giden bir puzzle posteriyle başlaman daha iyi olur. marka olarak Ravensburger tavsiyemdir

teşekkür ederim ucucbocuk hiç deneyim sahibi değilim 500lük en uygunu sanırım dediğin gibi.
Ravensburgeri de duydum ama onda parça desteği yok yazıyordu çoğu sitede o yüzden tereddütte kaldım
Çok teşekkür ederim sanırım akşam alacağım bir tane ay heyecan yaptımm

bende puzzle yapmak istiyorum ama acemiyim bana marka konusunda yardımcı olur musunuz acaba educayı duydum ama

Ravens çok iyi hem renkleri canlı hem de parçalar kalın deneyip çıkarırken deforme olmuyor.Ben anatolianı da seviyorum ama ravensle boy ölçüşemez tabi

merhaba herkese
puzzlesepeti.com.tr den çerçeve alan var mı arkadaşlar?
ben çok seviyorum çok da yapıyorum ama çerçeveletmek büyük sorun oluyor benim için. tanesine 120 tl istiyor buralardaki en uygun çerçeveci, başka yerde uygun olsa bile oraya da götürmek sıkıntı.
bu sitede fiyatlar epey uygun, ama cesaret edemedim.

Merhaba, ben de sıkı bir puzzle severim Çok sevdiğim, gözüm gibi baktığım puzzle'larım var kendi evime taşınınca onları da götüreceğim şimdilik evin duvarlarını süslüyorlar
Çok üzüldüğüm bir konu var, geçen sene satıl aldığım puzzle ımın bir parçası eksik ve kayıp parça desteği yok maalesef Tek bir parça yüzünden kaldı öyle çerçeveletemiyorum ok da severek alıp yapmıştım. Ne yapmalıyım bir önerisi olan var mı? Sizler böyle bir durumda ne yapıyorsunuz alternatif olarak?

Hiç duymadım ve yaptırmadım canım.... sadece saat puzzlelar için çerçeve gördüm internette o kadar... Acaba mat cam da takıyorlar mı? Yoksa o fiyat sadece çerçeve için mi :44:

Hoş geldin

Eğer parça desteği yoksa kutusu duruyor mu puzzleın?

Kutusundaki resimden eksik olan parçaya benzeyen bir parça kesip yapıştırırsan fark edilmiyor canım

Maalesef kayıp parça desteği yokmuş. Ben de en son çare bunu düşündüm artık, puzzle da kocaman kutudaki resim küçücük yanında ama dediğin gibi benzeyen renklerin olduğu bir yere denk getireceğim artık.

bizim buradaki mat cam da koyuyor, ama yine de 120 bence fazla, sonucta ben yazın boşken haftada 1 hatta bazen 2 haftada 3 puzzle yapıyorum, çok pahalıya patlar. tek bi kez değilki bu çerçeve işi, bi kez olsa vereyim ama her hafta her hafta veremem :/

ama bu sitediki nasıldır bilemiyorum bi bilgi bulamadım pek

Ravens çok iyi hem renkleri canlı hem de parçalar kalın deneyip çıkarırken deforme olmuyor.Ben anatolianı da seviyorum ama ravensle boy ölçüşemez tabi

Masterpieces benim favorim ama en çok Art yaptım o da ayrı konu tabii

teşekkür ederim perşembe günü 500lük bir puzzle almıştım educa ama dediğiniz gibi dene çıkar derken parçalar deforme olabiliyor ve nerdeyse bitti dün artık sırtım ağrıdı da kalktım başından bağımlılık yapıyor yaaaa

Evet kayıp parça desteği yoksa bu şekilde yapmak zorundasın canım Benzeyen renklerin olduğu bölüme denk getirirsen kötü de durmuyor canım

Bitirdiğin her yapbozu çerçeveletiyor musun canım :44:O zaman astarı yüzünden pahalı olur ama :26:

O kadar fazla yapıyorsan puzzleları muhafaza etmek de zorlaşır, çok yer kaplar... Ben onca puzzle yaptım ama sadece bir tanesi çerçevelidir... O da duvarımda görmeyi çok istediğimi çerçeveletiyorum... Ya da ne bileyim hediye etmek istediğin bir tanesi çerçeveletilebilir mesela...

Diğerlerini yapıştırıp kuruttuktan sonra yatak altı yapıyorum ben, hem yer kaplamıyor hem de puzzlelara zarar gelmiyor...

Ayrıca 120 pahalı ama kaç parça olduğuna göre de değişir fiyat

merhaba kızlar internetten puzzle almak istiyorum önerdiğiniz bir site var mı ?

Tabii ki puzzledepo.com ve puzzlesepeti.com adresleri güvenilirdir...

Ayrıca dönem dönem çok uygun puzzle kampanyaları da oluyor

Educa da birbirinin yerine uyan parçalar oluyor mu? Ben educa yapmadım hiç o yüzden bir fikrim yok... Ama kaliteli olduğunu biliyorum...

Bu puzzle olayı bağımlılık yapıyor evet, başına oturduğun anda çekirdek gibi son taneyi eline almadan bırakamıyorsun

benim içime sinmiyor ya çerçevesiz olunca
tabiki hepsini çerçeveletemedim ben de. ama mümkün oldukça bir iki çıkarıyorum aradan. yer sorunumuz yok ama çok pahalıya geliyor
bi de ben ömrümde hiiiç cesaret edip şu yapıştırıcıyı kullanamadım, ne bileyim üzerine döksem puzzle'm mahvolacak gibi geliyor :/
bu yüzden puzzlelarım zarar görmesin diye de çerçeveletmek işime geliyor :) hem tozlanmasın falan diye de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…