bende buraya ne zamandır üyeyim.. böyle bi konuyu nasıl kaçırmışım.. çok üzüldüm valla..
bende çok puzzle yapanlardanım.. hatta geçenlerde bi röpörtajım gazetede çıktı. okumak isterseniz Puzzle delisiyim çünkü her parçada hayatımı düzene sokmuş gibi oluyorum - Hürriyet burda...
bu arada yapamadığınız puzzlelarıda bitirir size geri gönderirim. merak etmeyin :)))
yaptığım puzzlelardan bazıları....
Sonunda siteye gelip resmi ekleyebilicem hihoyyyt
2 puzzle da bitti.
Birincisi EDUCA 1000 PARÇA
Diğeri de MASTERPIECES 500 PARÇA
Biraz ders çalışalım sonra yine puzzle lara devam :1closedeyes:
bu krizde daha fazla puzzle yapılmaz artık kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Elacım ve geçmiş olsun :) virüs sana da bulaşmış.
Benim şu anda elimde hiç puzzle kalmadı, bitirdim hepsini ve var ya kuduruyorum.
Ha de ki kaç gündür yapmıyorsun?
3. gün bugün :roflol:
Ama böyle bir hastalık bu işte.. ama çokk güzel bi hastalık canım .. :)
selamlar,
bende acaba bu sitede puzzle seven varmı derken bu topiği gördüm.
bende 2. puzzle dayım. ilk puzzle ım 1500 parçalıktı. şimdi yaptığım ise 2000 parçalık educa puzzle. çok zorlandığım kesin. renkler pastel ve birbirine benzeyen parçalar oldukça fazla. aynı zamanda çalışıyorum. hafta içi hiç elim değmiyor, sadece hafta sonu yapabiliyorum (tabi evde olursam).
sizler ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2000 parçalık puzzle 3 aydır hala ortada duruyor bende ve ancak yarısı bitti diyebilirim...
bitirip duvarımda görmek istiyorum artık...
selamlar,
bende acaba bu sitede puzzle seven varmı derken bu topiği gördüm.
bende 2. puzzle dayım. ilk puzzle ım 1500 parçalıktı. şimdi yaptığım ise 2000 parçalık educa puzzle. çok zorlandığım kesin. renkler pastel ve birbirine benzeyen parçalar oldukça fazla. aynı zamanda çalışıyorum. hafta içi hiç elim değmiyor, sadece hafta sonu yapabiliyorum (tabi evde olursam).
sizler ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2000 parçalık puzzle 3 aydır hala ortada duruyor bende ve ancak yarısı bitti diyebilirim...
bitirip duvarımda görmek istiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?