Puzzle Severler Kulubü

Birde arkadaşlar ben sevgilimin doğum gününe puzlle yapıp hediye etmek istiyorum ancak yaklaşık 1ay var 3nisan da doğum günü..1000lik bir puzlleı yetiştirebilirmiyim süphelerim var.. ilk defa yapacağım..

başından hıç kalkmazsan ve uygun oda masa varsa butun parcaları açabıleceğın yaparsın ama çoook zor...

puzzle halım var da var uygun ortamım da .. puff.. kasssam yetişirmi bilmiyorum ki.. yoksa 500lük mü alsam.. o da çok küçük geliyor sanki ya

yok canım yetiştirirsin. Benim ilk yaptığım çok karışıktı ve ben akşamları yaparak 10 günde bitirmiştim. Başla bir an önce. Bitmezse yardıma geliriz :))

Merhaba arkadaşlar,
Ben de puzzle yapmayı çok seviyorum, bugune kadar birkaç tane bitirdim ama ilk kez yapıştırmayı denedim. Şimdi duvara asmak istiyorum ama çerçeveletildiğinde gözüme güzel görünmüyor.
Daha modern, daha hoş birşey olsun istiyorum.
Bunun için bana fikir verebilecek olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de puzzle yapmayı çok seviyorum, bugune kadar birkaç tane bitirdim ama ilk kez yapıştırmayı denedim. Şimdi duvara asmak istiyorum ama çerçeveletildiğinde gözüme güzel görünmüyor.
Daha modern, daha hoş birşey olsun istiyorum.
Bunun için bana fikir verebilecek olan var mı?

Çerçeveletmeden nasıl duvara asılacak anlamadım. Varsa değişik bi yöntem bizede söyleyin. Gerçi ben çerçeveletip asmayı seviyorum. Bence çok güzel duruyor. Tabi bu puzzle markasına kalitesine resmine ve çerçevesine bağlı.

bide çerçeveletirken özellikle mat cam kullanmak gerek,parlamasın diye.aklınızda olsun kızlar :34:

kızlar bende puzzle yapmayı çok seviyorum..daha once kız kulesini yapıp aileme hediye etmiştim..şimdi yeni evim için 1000 lik bir puzzle yapıyorum, 4te 3 ü bitti ama inanılmaz zorlanıyorum..eşim resmi gorunce sen kendine işkenceyimi seviyorsun dedi :) ama çok güzel bir resim bence, michalengelo'nun "the last judgement" muazzamn bir resim,vatikamda sistine chapel'in duvarıında bulunuyormus kendilerini, umarım bizzat kendisinide görmek nasip olur :D

bi kaç gune bitirip sizinle paylaşıcam resmi .. :64:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.puzzle yapmak zor ama bir okadar da eglenceli.Kaplumbağa terbiyecisine başladım ama 4 te 3 yapmama rağmen bitiremedim henüz.Şimdi başka bir puzzle yapıyorum.Kutunun içinden çıkan yapıştırıcı yeterli oluyor mu ? yoksa ayrıyeten mi almamız gerekli.ben camsız çerçeveletmeyi düşünüyorum.Kullanışlı olur mu?

selam arkadaşlar.puzzle yapmak zor ama bir okadar da eglenceli.Kaplumbağa terbiyecisine başladım ama 4 te 3 yapmama rağmen bitiremedim henüz.Şimdi başka bir puzzle yapıyorum.Kutunun içinden çıkan yapıştırıcı yeterli oluyor mu ? yoksa ayrıyeten mi almamız gerekli.ben camsız çerçeveletmeyi düşünüyorum.Kullanışlı olur mu?

Camsız hiç denemedim, ben mat cam taktırıyorum parlamasın diye, belki camsız parlama yapabilir onu bir camcıya sor istersen... Yapıştırıcı hiç kutunun içinden çıkanla yapıştırmadım, ben polisanın puzzle fix yapıştırıcısını kullanıyorum çok memnunum.

Bu yaz fırsat bulursam ben de bir tane bitirmek istiyorum yine... Ne yapsam acaba diye düşünüyorum, sizin bir öneriniz var mı acaba? Safiye Sultan ve kaplumbağa terbiyecisi harici :9:

Bu yaz fırsat bulursam ben de bir tane bitirmek istiyorum yine... Ne yapsam acaba diye düşünüyorum, sizin bir öneriniz var mı acaba? Safiye Sultan ve kaplumbağa terbiyecisi harici :9:

iyi akşamlar.çerçeveci ile konuştum en iyisinin mat camlı olacağını söyledi.beğendiğim ve elimdekinden sonra yapmayı istediğim birkaç puzzle önereyim.belki içinden ilgini çekecek birşeyler olur.
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Romantizm (en acilinden bunu istiyorum.bitmişini gördüm çok güzel)
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Bahar Perisi
1000 Parça Puzzle Bahar Perisinin Dansı
Masterpieces 550 Parça Puzzle Green With Envy
Art Puzzle 1000 Parça Osmanlı Arması Yaldızlı
Art Puzzle 1000 Parça Kız Kulesi
Art Puzzle 1000 Parça Fatih Sultan Mehmet Portresi
Art Puzzle 1000 Parça İzmir Saat Kulesi

merhabalar bende yeni farkettim burayı ilk olarak bi gazetenin verdiği 1000 parçalık ks games passage fontane yaptım ama bir parçası eksik internetten istemeyi düşündüm ama olmadı onay almıyor eksik parçanın olduğu yeri boyasam olurmu acaba
şimdide 500 parçalık educa cariye ve gülabdan aldım yapan oldumu acaba bitmişi nasıl

iyi akşamlar.çerçeveci ile konuştum en iyisinin mat camlı olacağını söyledi.beğendiğim ve elimdekinden sonra yapmayı istediğim birkaç puzzle önereyim.belki içinden ilgini çekecek birşeyler olur.
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Romantizm (en acilinden bunu istiyorum.bitmişini gördüm çok güzel)
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Bahar Perisi
1000 Parça Puzzle Bahar Perisinin Dansı
Masterpieces 550 Parça Puzzle Green With Envy
Art Puzzle 1000 Parça Osmanlı Arması Yaldızlı
Art Puzzle 1000 Parça Kız Kulesi
Art Puzzle 1000 Parça Fatih Sultan Mehmet Portresi
Art Puzzle 1000 Parça İzmir Saat Kulesi

Romantizm mükemmelmiş yaa çok beğendim.... Süper...:69:

:81::81::81::81:

buralara uğrayan kalmamış pek sanırım :) konunun başlarındaki muhabbet kalmamış niyeyse..
ben yeni tutuldum puzzle sevdasına. eskiden abim çok yapardı ona salça olmak dışında elimi sürmüşlüğüm yoktu şimdi oyalanmak için başladım gerçekten inanılmaz zevkli, akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum her gün :) benim sormak istediğim bişi var şimdi, puzzle yapıştırıcılarını puzzleın ön yüzüne yani resimli tarafına sürüyoruz anladığım kadarıyla? herhangi bi bozulma olmuyor mu gerçekten? şimdi yaptığım puzzleı hediye edeceğim, heba olmasını istemiyorum :)

buralara uğrayan kalmamış pek sanırım :) konunun başlarındaki muhabbet kalmamış niyeyse..
ben yeni tutuldum puzzle sevdasına. eskiden abim çok yapardı ona salça olmak dışında elimi sürmüşlüğüm yoktu şimdi oyalanmak için başladım gerçekten inanılmaz zevkli, akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum her gün :) benim sormak istediğim bişi var şimdi, puzzle yapıştırıcılarını puzzleın ön yüzüne yani resimli tarafına sürüyoruz anladığım kadarıyla? herhangi bi bozulma olmuyor mu gerçekten? şimdi yaptığım puzzleı hediye edeceğim, heba olmasını istemiyorum :)

galiba herkez puzzle başından ayrılamıyor.şaka bir yana gerçekden çok eğlenceli oluyor.dün 2 tane bitmiş puzzle çerçeveciye verdim.bu akşam eşim iş çıkışı gidip alacak sabırsızlıkla bekliyorum.
yapıştırıcı ön resimli yüzüne sürülüyor.hem aralarına girip yapışkan etkisi oluyor,hem de koruyucu ve canlılık veren bir tabaka oluyor.kesinlikle heba olmaz.ama bitince ve çerçeveletince kıyıp verebilirmisin emin değilim :)))

kızlar benim merak ettiğim birşey daha var.1000 lik bir puzzle mat camlı kaç liraya çerçevelettiyorsunuz.benim ki 50 tl tuttu.bana fiyatı fazla geldi de.ortalama ne kadara mal oluyor.

kızlar benim merak ettiğim birşey daha var.1000 lik bir puzzle mat camlı kaç liraya çerçevelettiyorsunuz.benim ki 50 tl tuttu.bana fiyatı fazla geldi de.ortalama ne kadara mal oluyor.

Normal canım yaa... Ben de iki yıl evvel 35 tl ye yaptırmıştım. Çerçevesi camı derken tutuyor o kadar....

50 mi? abov =)
puzzle 30 lira be. hatta romantica indirimdeydi 15 küsüre aldım. 50 lira çerçevesine mi vericez :52:

Back
X