Puzzle Severler Kulubü

Online puzzle oynayan varmı:)

Facebooktan oynuyorum arada ama gerçeğin tadını vermiyor canım :34:

bide arkadaşlar

puzzle halısı düşünüyorum fakat katlayıp kaldırırken filan bozulma yapar diye tereddütteyim puzzle halısı kullanan arkadaşlar varsa anlatabilirlermi

Ben kullanıyorum canım çok rahat, bazen aylarca elim gitmiyor puzzlea öylece sapasağlam kalıyor içinde, ama mukavvadan halıya geçtiğinde biraz alışana kadar zorlanabilirsin çünkü mukavvada olduğu gibi parçaları hızlıca kaydıramıyorsun ama halı bence çok güzel bir fikir... :34:

Hayatımızdaki tek eksik parça, kayıp bir yap-bozun parçası gibi Bi'Tanem!!! :72: Şafak 373 :72:

Puzzleseverlerim benim, puzzle hastalarım, bayramınız kutlu mutlu olsun, Allah puzzlesız ve sevgisiz bırakmasın :48:

bayram02zd4.gif

selamlar puzzle severler
kaç aydır puzzle yapmıyoduk eşimle taşınmaydı ramazandı bayramdı derken..
doğum günü hediyemin yanında 500 parça bi puzzle almış
biz altına karton koyup yapıyoruz en rahat bana böyle geliyo karton olmadığı için başyalamadık hala
yapınca resmini eklerim..
birde çerçeveletme işini kaç paraya yaptırıyosunuz bayanlar 1000 parça puzzlı çerçevelemeye 40 50 arası para istediler çok geldi açıkcası :ssz:

selamlar puzzle severler
kaç aydır puzzle yapmıyoduk eşimle taşınmaydı ramazandı bayramdı derken..
doğum günü hediyemin yanında 500 parça bi puzzle almış
biz altına karton koyup yapıyoruz en rahat bana böyle geliyo karton olmadığı için başyalamadık hala
yapınca resmini eklerim..
birde çerçeveletme işini kaç paraya yaptırıyosunuz bayanlar 1000 parça puzzlı çerçevelemeye 40 50 arası para istediler çok geldi açıkcası :ssz:

40-50 Tl normal fiyat canım... ama biraz daha araştırısan daha ucuz da bulabilirsin belki ama ne kadar sağlam olur bilemem... Maalesef çerçeveletme olayı biraz pahalıya denk geliyor...

Yaptıktan sonra paylaşımlarını bekliyorum canım...:34:

merhaba puzzle severler:3:
bizde eşimle birlikte puzzzle düşkünü olduk.
ilk aldığımız puzzle 1500 lüktü sonra iki tane 1000 lik yaptık 1500 büyük oluyor diye:)
ama bu defa da çabuk bitiyor:) alması çerçevelemesi bi dünya par tutuyor oyüzden şuan tekrar bşr puzzle almadık
iki tane çerçeveletecek puzzle var elimde
koçtaşta 110 lira fiyat vediler çok geldi
şimdi yeni yer bakcam çerçeve için. çirkin bişeyde istemiyorum odalarıma asıcam şık olsun istiyorum.

biz puzzle ları karton üzerinde yapıyoruz halısını kullanamayız gibi geldi böyle rahat ettik.
aduca marka alıyoruz buarada kaybolan eksik parçaları da temin edebiliomuşsunuz kutudaki kodla onu da yeni öğrendim:)

geçen gün D&R da 8000 liklerin yapılmışını gördüm bayıldım:27:
ama onu yapacak ne yer ne de asacak duvar var bende:26:
okadar büyükleri nerde yapıyorlar diye düşünüyor insan bi:)

kızlar ben de puzzle severim:7: şimdiye kadar 2 tane 1000 lik yaptım evime astım çok güzel oldu...şimdi 2000 lik yapmak istiyorum 1000 likleri mukavva üzerinde yaptım 2000 liği de mukavva üzerinde yapmak istiyorum o büyüklükte mukavva bulabilir miyim acaba:26: puzzle halısı alamam şuan ona param yok:26::25:

kızlar ben de puzzle severim:7: şimdiye kadar 2 tane 1000 lik yaptım evime astım çok güzel oldu...şimdi 2000 lik yapmak istiyorum 1000 likleri mukavva üzerinde yaptım 2000 liği de mukavva üzerinde yapmak istiyorum o büyüklükte mukavva bulabilir miyim acaba:26: puzzle halısı alamam şuan ona param yok:26::25:

O boyutta mukavva da bulabilirsin, hem de uygun fiyat oluyor, ben 2000liğimi mukavva üzerinde yapmıştım, çok rahattı....:34:

kızlar ben puzzle yapmaya çok özeniyodum ve bi puzzle almaya karar verdim kocamda madem alacan kartallı bişey al dedi. kendisi fanatik beşiktaşlıdırda :D neyse sandra bergeron un eagle sky diye bi puzzlenı aldım. yarısından çoğu bitti ama çok zormuş epey uğraştım. şimdi size iki sorum var tecrübeli arkadaşlar : 1. olurda eksik parçam varsa ne yapmam gerekiyor ? 2. mukavva üzerine yaptım nasıl çerçeveletmeye götürecem ?
bu arada puzzle resmim bu :
$Eagle_Sky_sunsout_jigsaw_puzzle.webp

Son düzenleme:
arkadaşlar maksimum kaç parçalık puzzle yaptınız?
bende educanın 24000 parçalık puzzle'ı var, eşim onu bana taa nişanlıyken aldı, ben açmaya bile cesaret edemedim :))
birlikte bakmıştık, hoşuma gitmişti de almak aklımın ucundan bile gecmemişti, bana kalsa asla almazdım, ama alındı bir kez. atsan atılmaz satsan satılmaz
ben bunu ne yapacagım :))
maksimum 3000 parca yaptım şimdiye kadar :/

kızlar ben puzzle yapmaya çok özeniyodum ve bi puzzle almaya karar verdim kocamda madem alacan kartallı bişey al dedi. kendisi fanatik beşiktaşlıdırda :D neyse sandra bergeron un eagle sky diye bi puzzlenı aldım. yarısından çoğu bitti ama çok zormuş epey uğraştım. şimdi size iki sorum var tecrübeli arkadaşlar : 1. olurda eksik parçam varsa ne yapmam gerekiyor ? 2. mukavva üzerine yaptım nasıl çerçeveletmeye götürecem ?
bu arada puzzle resmim bu :
Eki Görüntüle 510985

puzzle yapıştırıcıları var onu alırsan parçalar tamamen birbirine geçtigi için çerçeveye kolay götürürsün..ama toz olanlar iyi deil digerlerinden tavsiye ederim bende polisandı galiba çok iyi

puzzle yapıştırıcıları var onu alırsan parçalar tamamen birbirine geçtigi için çerçeveye kolay götürürsün..ama toz olanlar iyi deil digerlerinden tavsiye ederim bende polisandı galiba çok iyi

puzzle'mı bugün çerçeveye verdim yardımın için teşekkür ederim :)

yeni bi puzzle alıp yapmak istiyorum kızlar. yatağımın üzerine asmak için böyle sevgi içerikli bişey almak istiyorum ama pek de gönlüme göre bulamadım bu konuda önerileriniz olursa çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :):51:

mesela bu gibi$pr_01_7171_min.webp

ama bu çok zor bi puzzle kendime güvenemedim açıkçası :)

Son düzenleme:
puzzle'mı bugün çerçeveye verdim yardımın için teşekkür ederim :)

yeni bi puzzle alıp yapmak istiyorum kızlar. yatağımın üzerine asmak için böyle sevgi içerikli bişey almak istiyorum ama pek de gönlüme göre bulamadım bu konuda önerileriniz olursa çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :):51:

mesela bu gibiEki Görüntüle 548493

ama bu çok zor bi puzzle kendime güvenemedim açıkçası :)

Canım aşk içerikli puzzlelar tercih eder misin yatak odası için... :44:Bunlar nasıl??? :34:

15405.jpg
aret61004.jpg
82003.jpg
ornek2.jpg
mas61004m21232914.jpg
14845.jpg

bişey sorabilir miyim kızlar mesela bi fotoğraf versem onun puzzle nı yaptırabilirmiyim ?

bişey sorabilir miyim kızlar mesela bi fotoğraf versem onun puzzle nı yaptırabilirmiyim ?

evet yaptırabilirsin.mesela ben puzzle larımı internetten puzzledepo dan sipariş veriyorum orada kendi fotografını puzzle yaptırma diye bi seçenek var ordan bakabilirsin

Back
X