Puzzle Severler Kulubü

Ben de o yüzden almadım bunları :D Göreceğim canım çekecek diye:D

O çiçekli olan mutfağa güzel uyar ama.

evet böyle bölmeli desenleri seviyorum

sondan bir önceki puzzle ım 3000 parçalıktı Oda 4 parçamsı

1 sene filan sürmüştü bunu tamamlamak :)

Kutularda beni asıl rahatsız eden şey, gereksiz derecede büyük olmaları. Geçenlerde 500 lük bir puzzle aldım Masterpieces markalı, kutusu küçücük :D Ona daha başlamadım, çekmeceme attım duruyor orada :D

Eveet unutmuştum dün yaptığım 2 puzzle ımın resmini çeker koyarım demiştim çektim koyuyorummm :):)

:46: $k.k.saat.webp$cris 2.webp$cris 1.webp:48:

evet böyle bölmeli desenleri seviyorum

sondan bir önceki puzzle ım 3000 parçalıktı Oda 4 parçamsı

1 sene filan sürmüştü bunu tamamlamak :)

Bunu önceki sayfalarda görmüştüm, bitirebildin mi :52: Sevindim ya :D Çerçevelettin mi peki?

Evet en güzelleri zaten ravens'dan çıkıyo. Tabi diğer markalarada bakmak lazım çünkü güzel resimler oluyo cris ortega gibi.
Kutular eğer çerçevelemiyosan işe yarar tabi ama ben yaptığım bütün hepsini çerçeveletiyorum :27: ondan işe yaramıyorlar.
:54:

bu markayı bilmiyordum
heyenin de var benzer puzze ları.

elimde 1000 lik var, aklımda da 5000 lik :)

Şaka gibi :D Firmanın kayıp parça desteği yok muydu?

bilhassa destek veren firmadan tercih etmiştim çok parçalı olduğu için.

mail attım, telefon ile aradım, kutunun üzerindeki seri no fişin altındaki bilmem ne no istediler, söyledim, onayladılar, döncez biz size dediler

bekliyorum :)

ses yok tabiyki :)

bu puzzlen yapılmışı benim olsun istiyorum

tüm kk toplanıp bi günde bitirirsiniz halbukim :37:

bilhassa destek veren firmadan tercih etmiştim çok parçalı olduğu için.

mail attım, telefon ile aradım, kutunun üzerindeki seri no fişin altındaki bilmem ne no istediler, söyledim, onayladılar, döncez biz size dediler

bekliyorum :)

ses yok tabiyki :)

Bugün git yarın gel :D

Aslında çok değilmiş Neyseki sadece 4999 - 5000 değil :118::118: aman rahatladım :40:

işim biraz sıkıntılı :D 5 yıldızlı otelde Misafir ilişkilerine bakıyorum. Yoğunluk olarak ingilizlerle ilgileniyorum. Aksanları çok ağır olduğu için otelde benden başka anlayan yok adamları :D
ingilizle ilgili problem = Nehit Orada :D ararlar en fazla telefonla:30:

Back
X