• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Kelebeksever misin :D Benim de bir arkadaşım kelebek sever, buna benzer bir puzzle hediye etmeyi düşünüyordum. Ama oturup yapamam bunu, zor görünüyor. Yapmaya kalksam şu smileye benzerdim herhalde :37:

Son düzenleme:
Kızlaaaar :43::43: Puzzle ımın tam köşe parçası eksik yaa. Kaç kere geçirdim elden maalesef yok :(:( Napsam bilemedim.
Zaten çok zormuş puzzle :53: Resmini atıyorem :) $puzzle.webp

Kızlaaaar :43::43: Puzzle ımın tam köşe parçası eksik yaa. Kaç kere geçirdim elden maalesef yok :(:( Napsam bilemedim.
Zaten çok zormuş puzzle :53: Resmini atıyorem :)Eki Görüntüle 694560

Tüh yaa olaya bak :S Kayıp parça desteği var mıymış? Gerçi Ravensburger se firmaya mail at, yeni puzzle gönderiyorlar canım.

Tüh yaa olaya bak :S Kayıp parça desteği var mıymış? Gerçi Ravensburger se firmaya mail at, yeni puzzle gönderiyorlar canım.

Yok canım Anatolian olan bu 4 at resmi olan. Kayıp parça desteği var. Ama ilk önce tamamlayım diye düşünüyorum. Belki başka eksik te çıkacak. Tekrar tekrar form yazmak istemiyorum. 2 hafta sürüyomuş yeni parça göndermeleri.

Halıyı da aldın mı :D Bendeki halı da bundan :D

Aldım aldım :) Napım puzzle çok geniş oldu benim kendi panoma sığmadı. Ancak ve ancak puzzle bitince bunun üstünde nası yapıştırcam diye düşünüyorum.

Yok canım Anatolian olan bu 4 at resmi olan. Kayıp parça desteği var. Ama ilk önce tamamlayım diye düşünüyorum. Belki başka eksik te çıkacak. Tekrar tekrar form yazmak istemiyorum. 2 hafta sürüyomuş yeni parça göndermeleri.

Eğer öyleyse daha mantıklı olur tabii. Devamlı beklemezsin.

Aldım aldım :) Napım puzzle çok geniş oldu benim kendi panoma sığmadı. Ancak ve ancak puzzle bitince bunun üstünde nası yapıştırcam diye düşünüyorum.

Onun üstünde yapıştırman şart değil ben masanın üstüne koyup halıyı altından yavaşça çekiyorum puzzlenin. Büyük masan yoksa düz yer de olur.

Parçalar çok çabuk ayrılma eğiliminde malesef. Az bişi sürüp yapıştırıcam ancak sabitlensin diye sonra gazete üstüne filan alıp orda tam yapıştırırım sanırım. Beğenmedim Anatolian almam bi daha. Kalite düşük baya. Bazı parçaların üstünde deforme var filan.

Hadi ya, o derece yani. Güzel resimler var diye niyet bozacaktım Anatolian'a ama vazgeçtim şimdi :D Gene şuna çıkıyor işin ucu, bildiğin markadan şaşma :D

Vallahi aynnnneennn oylee :) hatta bildiginden degil direk ravensdan sasma :) bide ks puzzle siparisi verdik bakalim o nasi cikicak. Heye puzzle bile kalite olarak anatoliandan daha iyiydi. Hiiic hoslanmadim bu durumdan. Baska markada bulsam o resmi baska markadan alirdim zaten. Neyse artik yapip bitirip cercevelicez biseye benzer belki. Mesai bitisi bu hatun gider eve uyur :) sabah 6 da geri gelir ise aksam 9a kadar. Eziyet vallahi. Optuuum :)

Vallahi aynnnneennn oylee :) hatta bildiginden degil direk ravensdan sasma :) bide ks puzzle siparisi verdik bakalim o nasi cikicak. Heye puzzle bile kalite olarak anatoliandan daha iyiydi. Hiiic hoslanmadim bu durumdan. Baska markada bulsam o resmi baska markadan alirdim zaten. Neyse artik yapip bitirip cercevelicez biseye benzer belki. Mesai bitisi bu hatun gider eve uyur :) sabah 6 da geri gelir ise aksam 9a kadar. Eziyet vallahi. Optuuum :)

Evet parçaları şimdiye kadar sorunsuz olan Ravensburger'di :D KS Games'in iki puzzlesi bir arkadaşımda var, fena değil gibiydi ama sana gelen nasıl olur bilemeyeceğim. Demiştim ya Masterpieces markalı puzzleler aldım diye, ikisi güzeldi üçüncüsü kötü çıktı mesela. Bir bitsin bakalım belki çerçevelenince farklı olur.

Ne biçim iş o öyle :D Mesai değişiminde mutlaka 1 gün izin verilmesi gerekir, hatta gece mesaisinden çıkanın izni 1.5 gündür. Yasal düzenleme böyle. Senin izni yediler mi ya? Sonuçta işyeri seni izinli göstermek zorunda.

Son düzenleme:
Evet parçaları şimdiye kadar sorunsuz olan Ravensburger'di :D KS Games'in iki puzzlesi bir arkadaşımda var, fena değil gibiydi ama sana gelen nasıl olur bilemeyeceğim. Demiştim ya Masterpieces markalı puzzleler aldım diye, ikisi güzeldi üçüncüsü kötü çıktı mesela. Bir bitsin bakalım belki çerçevelenince farklı olur.

Ne biçim iş o öyle :D Mesai değişiminde mutlaka 1 gün izin verilmesi gerekir, hatta gece mesaisinden çıkanın izni 1.5 gündür. Yasal düzenleme böyle. Senin izni yediler mi ya? Sonuçta işyeri seni izinli göstermek zorunda.

Turizm böyle. Eşşek olunca semer vuran çok oluyor canım. Çoğu zaman Akşam mesaisi var zaten bende 4-12
Gün geliyo sabah 8 akşam 9 gün geliyo öğlen 12 gece 12.
Arada izin filan yok unut onu :D
İzinli filanda göstermezler onlar. Canları nasıl isterse öyle yaparlar. Takip eden olmayınca bunlarda gayet rahat insanları istedikleri
gibi kullanıyolar. Malesef Antalyada Turizmden başka doğru düzgün iş yok. Yabancı dil olunca anca otellerde filan değerleniyorsun.
Allaha şükür durumlar orta düzeyde ama gel görki çalışma saatleri ve düzeni çok kötü. Bu yüzden de insanın vücudunun dengesi filan kalmıyo. Bide seninle uğraşan bir müdürün varsa tam evlere şenlik. Kadının işi gücü beni Eşimle Ayırmaya çalışsın :D gözü varda... :8::27: Bende onun ceremesini çekiyorum malesef :) istediği gibi mesai :D
Başka iş yok mu dedin içinden dimi :)) Pek kolay olmuyor iş değiştirmek. Burayı değiştirmek için daha iyi bir yere geçmem lazım. Şimdiye kadar malesef geri dönüşüm olmadı. Bakalım hayırlısı. Bugün saat akşam 9 olurmu bilmiyorum... :18::53:

Benimki kargolanmış bakalım bir kaç güne gelir sanırsam.
Kutuyu açıp bakınca şok geçirmeyimde :D :52:

Oyle kadinlari gordugum zaman uyuz oluyorum. Sana ne elalemin kocasindan :D Sanki bekar adam yok piyasada,kokleri kurudu :D Bosver canim sizin mutlu olmaniz kudurtuyordur onu yeterince. Bence esas problem o :D

Diyorum ya kagit uzerinde her sey duzgun gorunuyordur da dedigin gibi denetim olmayinca... Tabii issizlik fazla oldugu icin istedikleri gibi at kosturuyorlar aslinda seni anliyorum ben de cok yere basvuru yaptim daha geri donen olmadi.

Puzzleni merak ettim :D Gelse de ogrensek :D

Gelmiş Puzzle Antalyaya , Yarın eve teslim edilcekti ama ben istemedim :D :27: Eşim beni biraz öldürebilirde :D Yeter hergün yeni kutu geliyo diyerekten:4: Yarın otele teslim edecekler. Arkadaşlar teslim alıcak :)) Ctesi Akşam haberleri vericiğim canımmmm :16: Ayrıca Ctesi günü new york'da geliyoooo :52::52::52::52:

dscn5401.jpg

bu da az önce eşimle bitirdimiz puzzle 2000 parça foto pek ii olmadı ama idare edin ilk kez fotograf ekliyorum:)

dscn5393w.jpg
bu da yapım aşaması...

Bakkk birisi yapmışşşşş :):) özel mesaj atamıyorum hangi marka diye sorucam ama 100 mesaj yollamadım ya daha :D :43:

Gelmiş Puzzle Antalyaya , Yarın eve teslim edilcekti ama ben istemedim :D :27: Eşim beni biraz öldürebilirde :D Yeter hergün yeni kutu geliyo diyerekten:4: Yarın otele teslim edecekler. Arkadaşlar teslim alıcak :)) Ctesi Akşam haberleri vericiğim canımmmm :16: Ayrıca Ctesi günü new york'da geliyoooo :52::52::52::52:

Süpermiş :52::52: Bekliyorum canım, ben de merak ettim kalitesini. New York kesin süperdir :D

Bakkk birisi yapmışşşşş :):) özel mesaj atamıyorum hangi marka diye sorucam ama 100 mesaj yollamadım ya daha :D :43:

İstersen ben sorayım :D

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back
X