Normal bir insanın yapacağı şeyler değilŞu yazdığın karşısında şaşkınım, şaşırmamak gerekir ama saflaşıyorum bazen.
Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil
Öyle biri olamazÇünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Sürekli karışık, sanırım aranızdaki fark aile desteğinden kaynaklanıyor. O ailesinden manevi destek göremediği hatta manevi köstek gördüğü için, evlerinde kalırken bile rahat hissettirtmedikleri için çok zorlanıyor. Eşinde yorulup ailesinde dinlenemiyor. Birden çok cephede savaşıyor. Yine de başarır, çok güzel bir düzen oturtur tabii. Ama bunu yaparken normalden çok çaba göstermesi ve güçlü olmak için çok uğraşması gerekiyor. Mutlaka kişisel özellik farklılıkları da oluyordur. Ama benim gördüğüm insanın arkasında birilerinin olması da çok fark yapıyor.
Bu arada, güçlü olmanıza, pozitif olmanıza çok seviniyorum. Allah haksızlığa uğrayan ve boşanmak isteyen her kadına böyle güç ve pozitif enerji versin inşallah. Maşallah. Zamanla daha da güçlü ve pozitif olun inşallah.
seviyosun canım evet zor oluyo önce ama sonra yeni hayatının heyecanını yaşıyorsun.yeniden aşık oluyosun tv lerdeki gibi üvey babalık falan olmuyor öyle alışıyorlar birbirlerine hatta çocugun senden kardeş bile istiyor farklı babadan olacağını bile bile.tam da bunlar oldu benim hayatımda.Rabbim tez zamanda kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan yaşamayı nasip etsin sana evladınla.Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Değiller. Hala daha evliligim kurtulur gözüyle bakıyorlar. Eşim bana bi mesaj atmıştı. Benim kararım net bunu aklına sok bitti. Sanki yalvaran var da
Canım kalbim acıyo senin yazdıklarını okuyunca.paronayak oldum bi yandan ya benimkide yaparsa diye.çok kötü günler canım ama geçecek, geçmeli.insan bu acıyla bir ömür nasıl yaşar.öfke,acı hepsini biarada yaşıyosun.içinde ne fırtınalar kopuyo kimbilir.bu acının tarifi yoktur eminim.rabbim acını hafifletsin.çocuğunla hep mutlu ol bundan sonra.Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Bi süreç yaşıyıcaksin ve biticekEvet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .
Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.
Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.
Kızlar nasıl geçecek
Öyle güzel geçiyor ki boşandıktan sonra kuş misali olup uçmak istiyor insan.
Bu duyguyu tam 15 yıl önce yaşadım sana yazarken de biran için gözlerimi kapatıp o ana gittim.Hakimin boşanmamıza verdiği karar anı benim o mahkeme salonundan genç bir kız edasıyla şımararak çıkmam boşandığım eşime "hadi gel sana yemek ısmarlayım bunu kutlamam lazım" deyişimOnun bana dönüp "benim kutlanacak bişeyim yok ama sen istiyorsan gidelim" demesi yemeğe gidip orada kızımız için enine boyuna konuşup evladımız için düşman değil iki dost olmamız gerektiğini el şıkışıp vedalaşmamız benim ısmarlayım dediğim yemeğin hesabını ona kitlemem vs vs...
Sonra işimin başına dönmüştüm.Devamın da huzur ve sukunetle asosyal ve yanlız geçen tam 10 yıl sonunda tekrardan evlendim.
Şimdi çoook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?