Queen D'nin Diyet Günlüğü

azmin bol olsun arkadaşım umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın tatlım menülerine baktım gayet güzel spor yapıyor musun ben de topik açtım ama kimseler ok ben de destek istiyorum 2 güne kimse gelmezse sana katılırım olur mu canım

Merhaba
Eğer sen de kabul edersen sana katılmak isterim. Bu yaz burada biraz kilo vermistim fakat üniversite sınavlarına hazırlanmanın verdiği stresle tekrar 64lere falan çıktım. Şimdi buna dur demek istiyorum :)

Olur canım tabiki seve seve çooook isterim gel birbirimize destek olalım arkadaş olalım kilolarımızdan kurtulalım. Kilolunun halinden kilolu anlıyor
Merhaba
Eğer sen de kabul edersen sana katılmak isterim. Bu yaz burada biraz kilo vermistim fakat üniversite sınavlarına hazırlanmanın verdiği stresle tekrar 64lere falan çıktım. Şimdi buna dur demek istiyorum :)
Merhaba canımcııım üniversite sınavı nasıl bir şeydir çok iyi bilirim bende ÖSS zamanı çoook kilo aldım, üniversite öğrencisiyim. Birbirimizi çok iyi anlarız yaşlar da yakın. iyet kankaları olarak birlikte kilo veririz, dedikodu yaparız, hatta telefonlaşırız bile istersek..

16.10.12
Sabah: (07.00)
1 lt su
1 kase k-flex
1 bardak yağsız süt
Ara: (09.45)
1 bardak su
1 bardak sıkılmış portakal suyu
Öğle: (13.40)
2 bardak su
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon ayşekadın fasulye
2 ince dilim ekmek
Ara: (16.30)
2 bardak su
3 kuru kayısı
5 küçük galeta
Akşam: (20.30)
Kırmızı biber ezmesi kahvaltılık
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
bolca ekmek
:18:​

o zaman ben de geldim canım senleyım senin takımın da verelim benm açtıgım yer nasılsa kapanır canım destek olmadan gitmiyo nu kilolar

akşam ki ekmek olmamış canım ezme tarzı çok tuz tutr akşam da ödem okur ve çok ekmek yedırr dikkat et tatlım ben seni tanıyor muyum isim tanıdık gıbı bır ara 80-89 kılosuna takılmıstım

o zaman ben de geldim canım senleyım senin takımın da verelim benm açtıgım yer nasılsa kapanır canım destek olmadan gitmiyo nu kilolar
Süpppeeer canım. oşgeldin olsun burada küçük bir grup oluşturur birlikte yuvarlanır gideriz. Motivasyonun etkisini burada diyet yaparken okadar iyi anlıyor ki insan...

akşam ki ekmek olmamış canım ezme tarzı çok tuz tutr akşam da ödem okur ve çok ekmek yedırr dikkat et tatlım ben seni tanıyor muyum isim tanıdık gıbı bır ara 80-89 kılosuna takılmıstım
Evet canım bende takılmıştım bir ara ama yine psikolojik durumum nedeniyle diyet yalan olmuştu.:26: Menü konusunda çok haklısın canım. Hele o yediğim ekmekler için çoook pişman oldum sonrasında. Bugün birer dilim ekmek yiyeceğim, akşam da iş çıkışı spora gideceğim valla:18:

17.10.12
0.5 lt su
1 kase k-flex
1 bardak yağsız süt
Ara: (11.00)
0.5 lt su
3 kuru kayısı
1 kupa sade kahve​

Ben de menümü yazayım
saat 7.00=1 bardak süt,2 ince dilim ekmek ,7 zeytin
arada :2 küçük havuç
12.30 da peynirli salata suyu az içiyorum yaaaaaaaaaa

canımmmmmmmm gazamız mübarek olsun canım ne işle meşgulsun
Evet canım mubarek olsun valla

süpersin canımmmmmmmmmmm
Şimdilik düzgün gidiyorum canııım

Ben de menümü yazayım
Çoook iyi canım menün hatta az bile yiyorsun suyu az içersen metabolizman yavaşlar canım buda kilo verişini etkiler dikkat et

17.10.12
2 bardak su
1 porsiyon portakallı pırasa
1 kase domates çorbası
1 dilim kepek ekmek

aaaaaa şimdi o bolca ekmek kısmı oldu kıs

17.10.12
0.5 lt su
1 kase k-flex
1 bardak yağsız süt
Ara: (11.00)
0.5 lt su
3 kuru kayısı
1 kupa sade kahve​

17.10.12
2 bardak su
1 porsiyon portakallı pırasa
1 kase domates çorbası
1 dilim kepek ekmek

alkışlıyorum

Ben de menümü yazayım

canım bende az içiyorum ama her yemekten önce 2 bardak su içmeye çalış hem mideyi doldurur hem su ihtiyacını karşılar

Kızlar menüler yazılmış.Artık yarından itibaren yazacağım ben de :) Hepimize kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…